Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was !
dzisiaj dołączyło do forum kilka nowych osób, co zachęciło mnie do dołączenia się do Waszego pokaźnego grona Śledzę wątek od początku, ale ze względu na moje dotychczasowe doświadczenia bałam się szybko uaktywniać. W tym roku poroniłam moją pierwszą ciąże. Widzę między Wami sporo wsparcia i wymianę wieloma uspokajającymi informacjami, co mnie bardzo cieszy.
W czwartek 24.10.2016 będę miała pierwsze USG.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 16:22
Selja, wiosnaachtoty, Dooti, Marciiik, Zoja, basienka13.07.:), bulkaasia lubią tę wiadomość
11.12.2017 syn Adaś -
nick nieaktualnyDziewczyny pomóżcie! byłam właśnie w toalecie, i na papierze zauważyłam śluz podbarwiony na brązowo - jakby lekkie plamienia. Nic mnie nie boli, żadnych skurczy nie odczuwam. Myślicie, że to normalne? Boję się, już mam wizję poronienia sprzed dwóch lat
-
gabi544 wrote:Dziewczyny pomóżcie! byłam właśnie w toalecie, i na papierze zauważyłam śluz podbarwiony na brązowo - jakby lekkie plamienia. Nic mnie nie boli, żadnych skurczy nie odczuwam. Myślicie, że to normalne? Boję się, już mam wizję poronienia sprzed dwóch lat
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Nicka789 wrote:Ile moge wypic dziennie szklanek wody z cytryna i miodem?
Leoparde, lipa, Selja lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim. Jestem dopiero teraz bo bałam się wcześniej rozgościć. Będę na waszych lipcówkach bo mam tak termin ale pewnie potną mnie w czerwcu ze względu na bliźniaki
sisi, megi78, lipa, Agafia83, Marciiik, Selja, Zoja, basienka13.07.:), bulkaasia, She86, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny macie jakieś sposoby na ból głowy? Bo mi zaraz czaszkę rozsadziNasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Witam się wieczorkiem moje kochane
Po 1 gratuluję dobrych wieści!! Serduszek i bet
Po2 witam serdecznie każda nowa mamusie :* rozgosccie się
Fatim to mamy taki sam termin porodu na dzień dzisiejszy (bo jestem przed usg jeszcze).
Rosa Boże święty co za baba!!! Jak można tak powiedzieć nie dziwię się wcale że ich nie trawisz. Pamiętaj karma wraca
My chcemy rodzicom powiedzieć jutro mam pomysł na super zdjęcia - zagadkę..
Połączymy się na Skypie, wyślemy fotki i ciekawe czy zgadna
-
kamika23 wrote:Rosa nie wiem czy serce... troche za nisko jest ten ból ulokowany, ale może aż tam promieniuje ? nie wiem
Oj bardzo nie fajnie masz z teściową Ja współczuje każdej kobiecie/facetowi, którzy tak źle trafiają. Moja teściowa jest tak cudowną kobietą, że nikt mi wierzyć nie chce
Asik a na jakim etapie jesteś ? Jakie masz bety ? Kiedy USG ? Tyle się tu dzieje, że jeśli pisałaś to sorki ale mogłam przegapić ;(
Agafia ładna beta Kurde przez Was mnie korci żeby zrobić betę, ale w sumie co mi da to że 4 wynik będę miała ? Przy pustym jaju płodowym beta chyba też rośnie w normie prawda ? Także chyba już mi się bardziej opyla na to USG w czwartek iść , tym bardziej że wizyty za darmo... -
[QUOTE=[m]alina]Witam Was !
dzisiaj dołączyło do forum kilka nowych osób, co zachęciło mnie do dołączenia się do Waszego pokaźnego grona Śledzę wątek od początku, ale ze względu na moje dotychczasowe doświadczenia bałam się szybko uaktywniać. W tym roku poroniłam moją pierwszą ciąże. Widzę między Wami sporo wsparcia i wymianę wieloma uspokajającymi informacjami, co mnie bardzo cieszy.
W czwartek 24.10.2016 będę miała pierwsze USG.[/QUOTE]
Ja tez mam usg w czwartek będę CIe wspierać myślami z poczekalniMarciiik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny