Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dziś mega super rodzinny dzień Mąż rano kazał nam się szybko ogarnąć i zabrał do centrum. Tam zapakował do pociągu i zabrał do Glasgow na zakupy a potem na Christmas market i obiad nachodzilam się za wszystkie czasy
Na dodatek miałam chyba 10 cm obcasy bo Noe wiedziałam gdzie jedziemy.
Było super i niedawno wróciliśmy. Teraz lecę i odpoczywam bo przegielismy trochę hahaMarciiik, Selja lubią tę wiadomość
-
Chyba do 18 tys i dopiero zaczęła spadać. To był jakiś 10/11 tydzień i dopiero w 12 nastąpiło poronienie (lekarz odradzal zabieg i dlatego tak czekaliśmy długo)
Dziewczyny, ale to naprawdę nie zdarza się aż tak często, nie chce Was źle nastawiac. Trzymam mocno za Was kciuki!!!!Asik_kk lubi tę wiadomość
Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
Jednataka, co ma być to będzie... Są rzeczy na które nie mamy wpływu..
Jednak myślę że taką wypowiedzią trochę stresujesz dziewczyny... Szczególnie te z pierwszą ciąża... Najważniejsze jest pozytywne myślenie, a wiara na prawdę działa cuda:)
30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
jednataka wrote:Chyba do 18 tys i dopiero zaczęła spadać. To był jakiś 10/11 tydzień i dopiero w 12 nastąpiło poronienie (lekarz odradzal zabieg i dlatego tak czekaliśmy długo)
Dziewczyny, ale to naprawdę nie zdarza się aż tak często, nie chce Was źle nastawiac. Trzymam mocno za Was kciuki!!!!
Masakra.. Myślałam, że beta dochodzi do bardzo niskiej wartości przy pustym pęcherzyku/ciąży pozamacicznej... Jeszcze 2,5 tygodnia do wizyty... No nic, na pewne rzeczy nie ma się wpływu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 18:52
Asik_kk lubi tę wiadomość
-
Popieram z ta beta z pustym jajem i pozamaciczna. Potrafi rosnac tak idealnie jak w ciazy prawidlowej. Wiem bo przechodzilam. Jedyne pocszenie to takie ze pusste jajo nie zdarza sie drugi raz (bardzo zadko jak by sie zdarzylo)
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Fatim wrote:kochane uprawiacie seks z partnerami ? ja wizytę mam dopiero za 2 tygodnie u swojego ginekologa a głupio mi pisać do niego w weekend wieczorem czy mogę z mężem pobaraszkować
-
Fatim wrote:kochane uprawiacie seks z partnerami ? ja wizytę mam dopiero za 2 tygodnie u swojego ginekologa a głupio mi pisać do niego w weekend wieczorem czy mogę z mężem pobaraszkować
My z mężem działamy i wszystko jest ok. Wiadomo, trzeba trochę uważać i się aż za bardzo nie gimnastykowacFatim lubi tę wiadomość