Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Walnelam dzis pierwszego, ciazowego pawia dziewczyny, blagam was! Nie zadreczajcie sie brakiem objawow... cieszcie sie dobrym samopoczuciem, wiekszosc juz widziala serduszko wiec spokojnie
Ja przed chwila jeszcze znalazlam, ze wlasnie wymioty moga prowadzic do poronien wiec kochane, czas odstawic internety i nie przejmowac sieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 14:12
Marciiik, Aguuuś lubią tę wiadomość
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
rosax3 wrote:Tu jest lista. Jakos po srodku strony
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/lipiec-2017,11403,90.html
dziewczyny nie mogę edytować listy z tej strony bo to już jest cytat. Poradziłam sobie "ręcznie", ale prośba na przyszłość jeśli będziecie aktualizować to wrzucajcie jako swój post. Nie można "cytować" (w domyśle edytować) cytatów, tylko pierwotne posty... zakręciłam, ale mam nadzieje, że lista jest ok -
mi też dr. na sobotnim USG mówił, że teraz do 10 tygodnia nie używa się w usg doppler`a (dzięki któremu słychać serduszko), bo jednak nikt do końca nie wie czy to takiemu małemu zarodkowi nie szkodzi.Wystarczy tylko, że widać zapis i można sprawdzić czy jest ok.
-
nick nieaktualnyDziewczyny odebrałam wypis i nie wiem co myśleć. Beta na poziomie 45981,4 co jest ok,bo w normach się mieszczę (32065 - 149571), ale mam też morfologię i jestem zagmatwana bo tak: WBC podwyższone - 14,6 tys/ul (4-10), RBC poniżej normy - 3,85 mln/ul (4-5,20), HGB poniżej normy - 11,9 g/dl (12-16), HCT poniżej normy - 34,3% (36-46). Możecie mi powiedzieć, co to może oznaczać? Kurde nikt mi nic nie mówił na temat tych wyników..
Aaa - no i termin z USG mam jeszcze dzień szybciej - 5.07 na wypisie widniejeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 14:39
-
Ja tez po wizycie, maluszka ani serduszka nie widac ale pecherzyk i cialko jest moja ginka mowi mi ze beta i USG dobrze rokuja i ze na nastepnej wizycie juz maluszek i serduszko bedzie a wizyte mam 8 grudnia- przeddzien moich urodzin
sisi, bulkaasia, Selja lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja...zaliczylam sobie drzemke przedpoludniowa,u nas leje juz ktorys dzien z rzedu wiec taka slaba aura..bylam glodna wiec bylo mi niedobrze,zjadlam za duzo bylo mi jeszcze gorzej .. po drzemce poprawilam miska mandarynek i dopiero zoladkowy mlyn...siedze z mieta...juz sama nie wiem czym sobie dogodzic...apropo dopplera,to ja w pierwszej ciazy bardzo chcialam miec ale nie byly one wtedy takie popularne....e efekcie bardzo ciesze sie ze nie mialam,zdajecie sobie sprawe jakie to sa nerwy jak nie wylapiesz serca( nie mam tu na mysli sytuacji faktycznej ze dziecko nie zyje).... 2 razy polozna na wizycie nie mogla wylapac,2 wizyty w szpitalu na szybko zeby zrobic usg...szczegolnie gdy brzuszek jest jeszcze maly,dziecko malusie...nie bede sobie tego robic bo wiem jak to jechac w panice do szpitala bo maszynka nie wylapala...dodam ze za kazdym razem wszystko bylo ok tylko takie bylo umiejscowienie malej ze profesjonalistki nie wylapaly...uwazalabym z tym..
rosax3 lubi tę wiadomość
-
Solane gratuluje
Anga u nas podobne wartosci sa. Ja w czwartek tez bede +/- 10tysiecy i tez pewnie nic nie zobacze. Musimy poczekac i dac im czas bedzie dobrzeSolane lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Muszka15 wrote:Witam sie i ja...zaliczylam sobie drzemke przedpoludniowa,u nas leje juz ktorys dzien z rzedu wiec taka slaba aura..bylam glodna wiec bylo mi niedobrze,zjadlam za duzo bylo mi jeszcze gorzej .. po drzemce poprawilam miska mandarynek i dopiero zoladkowy mlyn...siedze z mieta...juz sama nie wiem czym sobie dogodzic...apropo dopplera,to ja w pierwszej ciazy bardzo chcialam miec ale nie byly one wtedy takie popularne....e efekcie bardzo ciesze sie ze nie mialam,zdajecie sobie sprawe jakie to sa nerwy jak nie wylapiesz serca( nie mam tu na mysli sytuacji faktycznej ze dziecko nie zyje).... 2 razy polozna na wizycie nie mogla wylapac,2 wizyty w szpitalu na szybko zeby zrobic usg...szczegolnie gdy brzuszek jest jeszcze maly,dziecko malusie...nie bede sobie tego robic bo wiem jak to jechac w panice do szpitala bo maszynka nie wylapala...dodam ze za kazdym razem wszystko bylo ok tylko takie bylo umiejscowienie malej ze profesjonalistki nie wylapaly...uwazalabym z tym..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Solane gratuluje
Anga u nas podobne wartosci sa. Ja w czwartek tez bede +/- 10tysiecy i tez pewnie nic nie zobacze. Musimy poczekac i dac im czas bedzie dobrze
Jestem dobrej mysli sama lekarka powiedziała ze beta ladnie rosnie, pecherzyk ciazowy jest wiec 8 grudnia na pewno juz maluszek sie pokazeMarciiik, Selja lubią tę wiadomość
-
Anga1989 wrote:Jestem dobrej mysli sama lekarka powiedziała ze beta ladnie rosnie, pecherzyk ciazowy jest wiec 8 grudnia na pewno juz maluszek sie pokaze
Nasze maluszki maja czas. Nic na sile. Spokojnie niech rosna
07.11.2012 Julian
No mi na ostatnim usg bylo 5+0 a bylam 5+1
Z synem bylam w 7+0 i bylo na usg 7+1 pozniej bylam w 8+1 i bylo 8+0 a pozniej 11+0 a wykazalo 11+6 z tym usg to roznie co rusz. Specjlanie dzis patrzalam na zdjecia z usg syna
07.11.2012 Julian
Witajcie
Prawdodobnie dołączę do grona lipcoweczek 2017
Robiłam w czoraj test pokazał delikatną drugą kreseczke. w czwartek powtórzę test i wszystko będzie jasne.
Mam już synka z lipca 2016 i nie powiem boje się bardzo jak to będzie :'(
Gratuluję wszystkim mamusią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 15:26
sisi, basienka13.07.:), Selja lubią tę wiadomość