X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa - dokładnie tak zrób :) choć na pewno wszystko porządku, ale wiadomo że to stres :)
    gardło mnie zaczyna pobolewać, chyba czosnek z mlekiem pójdzie w ruch

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 09:19

• bulkaasia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selja wrote:
    Miłego dnia. Kto wizytuje w tym tygodniu?
    Ja mam wizytę w piątek :)
    Ja mam jutro o 14 . To będzie pierwsza wizyta.

Selja lubi tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • Asik_kk Przyjaciółka

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulkaasia to czekamy na wieści i zdjęcia jutro! ;)

bulkaasia lubi tę wiadomość

w4sqdqk3kke62kr4.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka ja ostatnio tez mialam orgazm przez sen. Chyba przedwczoraj. Taki dosc silny nawet.

Bulkaasia juz dzis zaciskam kciuki za jutrzejsza wizyte <3

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Dooti Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś po południu idę prywatnie a w środę mam wizytę u mojego lekarza na NFZ.
    Stresuję się :(

Selja, sisi lubią tę wiadomość

Nasz cud ANTOŚ <3 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
    atdcanliaa6igbwu.png
    trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
    Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
    "Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulkaasia, Dooti - czekam na pozytywne wieści! <3 bo na pewno będą tylko takie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! U mnie też w kościele ceregiele :D od 3 tygodni, w każdą niedzielę o szóstej rano mam śniadanie do łóżka, żeby wygramolić się na 7:30 na msze :) siedze sobie w przedsionku przy drzwiach :D ale wczoraj ledwo doleciałam do auta tak mnie zaczęło nabierać :)
    Potem cały dzień nic, mogłam nawet mięso zjeść, a miałam totalny odrzut. A na noc znowu przeboje :)
    Za to mąż zadowolony, bo cycki skoczyły mi już chyba o rozmiar :) no i ciężko mi się go pozbyć...... już brak mi wymówek, a w sumie trochę się boję szaleć, nie wiem dlaczego :)

Ktoś tu pisał o snach z finiszem??? :D spoko, miałam to samo 2 tyg temu :D :D

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I juz w domku. Plamienie ustalo no i USG mi zrobil. I maluszek sie pokazal :) mierzy 0,44 cm <3

Nicka789, gabi544, Dooti, Leoparde, bulkaasia, Zoja, Asik_kk, sisi, Solane, Uszko lubią tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga super wiesci!!!!
    A plamienie to wiadomo skad moglo byc?
    Ale masz fajnie ze ci zmierzyli <3 mi wczoraj zadnego pomiaru nie zrobil tylko przyczyny plamien szukal ;D
    No i serduszka <3

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selja wrote:
    Miłego dnia. Kto wizytuje w tym tygodniu?
    Ja mam wizytę w piątek :)

Ja w środę :)

Selja, Nicka789 lubią tę wiadomość

• DTEM Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga- super wieści, jaki już duży kropeczek rośnie:)

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozliwe ze maluch sie mocniej zagniezdza i stad moglo byc to plamienie. Na szczescie ustalo. A maluch rosnie :)

l22nhdgen92nqanl.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga, cieszy mnie to ogromnie.
    Doti, bulkaasia i pozostałe wizytujace - trzymam mocno kciuki. Jak dobrze pójdzie to może uda mi się jeszcze w tym tygodniu zapisać na wizytę.

• SteveS Ekspertka

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, witam się w 8 tygodniu :)
    Dziś będę starała się przełożyć wizytę na piątek z poniedziałku przyszłego, bo wychodzi na to, że w niedzielę, 4 grudnia, mamy imprezę rodzinną, a chcieliśmy powiedzieć w Mikołajki dziadkom tutaj... I musiałabym ściemniać, że nie mogę pić (i w dużej mierze jeść...), a potem to odkręcać za dwa dni, więc wolę po prostu iść nieco wcześniej. Jeszcze nie byłam na wizycie serduszkowej, bo w połowie 5 tygodnia był tylko pęcherzyk, więc stresik nieco jest ;)
    A z wypróżnieniami to przybijam piątkę, bo mnie też zaparcia dość mocno męczą, aż mnie jelita pobolewają; na początku myślałam, że to macica, ale jednak nie ;) A po sobotnim, długim spacerze w terenie z psem to miałam tak naciągnięte więzadła i mięśnie, że normalnie jakbym ćwiczyła przez pół dnia :p

KgXdp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem jak pójdę w piątek na badania.. muszę zjeść zaraz z rana a wstaje o 6 a pobierają krew dopiero od 7. Jeszcze jazda samochodem. Czemu te badania muszą być na czczo :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie ciężko uwierzyć że już kończę 7 tydzień.

sisi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trisska14 wrote:
    Ja nie wiem jak pójdę w piątek na badania.. muszę zjeść zaraz z rana a wstaje o 6 a pobierają krew dopiero od 7. Jeszcze jazda samochodem. Czemu te badania muszą być na czczo :(
    Znam ten ból. Ja dziś zwymiotowałam dwa razy przed pobraniem krwi. Dobrze, że w domu, a nie w szpitalu, bo obok laboratorium nie ma żadnej toalety :D
    Hehe - ale czas leci, prawda? :)
    jeszcze chwila i będziemy chwalić się prenatalnymi, potem płciami naszych dzieciaczków :D

• She86 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SteveS wrote:
    Cześć dziewczyny, witam się w 8 tygodniu :)
    Dziś będę starała się przełożyć wizytę na piątek z poniedziałku przyszłego, bo wychodzi na to, że w niedzielę, 4 grudnia, mamy imprezę rodzinną, a chcieliśmy powiedzieć w Mikołajki dziadkom tutaj... I musiałabym ściemniać, że nie mogę pić (i w dużej mierze jeść...), a potem to odkręcać za dwa dni, więc wolę po prostu iść nieco wcześniej. Jeszcze nie byłam na wizycie serduszkowej, bo w połowie 5 tygodnia był tylko pęcherzyk, więc stresik nieco jest ;)
    A z wypróżnieniami to przybijam piątkę, bo mnie też zaparcia dość mocno męczą, aż mnie jelita pobolewają; na początku myślałam, że to macica, ale jednak nie ;) A po sobotnim, długim spacerze w terenie z psem to miałam tak naciągnięte więzadła i mięśnie, że normalnie jakbym ćwiczyła przez pół dnia :p

A no to pewnie przełóż wizytę jesli się da :) ja mam wizytę w czwartek i chyba juz zaczniemy mówić wszystkim. Ja chciałam poczekać do Świat ale mąż się niecierpliwi i chciałby pochwalić się lada dzień :)

Ja tydzień temu mialam imprezę urodzinową u siostry i też nie piłam, ale powiedziałam że ja prowadzę, a mąż powiedział że on tym razem pije :) Przeciez nikt się nie obrazi jak coś :)

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• SteveS Ekspertka

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She86 wrote:
    A no to pewnie przełóż wizytę jesli się da :) ja mam wizytę w czwartek i chyba juz zaczniemy mówić wszystkim. Ja chciałam poczekać do Świat ale mąż się niecierpliwi i chciałby pochwalić się lada dzień :)

Ja tydzień temu mialam imprezę urodzinową u siostry i też nie piłam, ale powiedziałam że ja prowadzę, a mąż powiedział że on tym razem pije :) Przeciez nikt się nie obrazi jak coś :)

Ja pewnie mogłabym zastosować podobny sposób, gdyby nie fakt, że na tę imprezę mamy jakieś 2 minuty pieszo :D No i będzie m.in. tatar, którego ja uwielbiam, a zjeść nie mogę, co samo w sobie jest podejrzane :D

She86 lubi tę wiadomość

KgXdp1.png
  • Dooti Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny, mogłam dziś wziąść wolne w pracy, bo przed tą wizytą w ogóle nie mogę się skupić.
    Trzymajcie za nas kciuki, strasznie się boję tej wizyty, dobrze że mąż ze mną idzie.

Nasz cud ANTOŚ <3 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
    atdcanliaa6igbwu.png
    trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
    Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
    "Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37
‹‹ 174 175 176 177 178 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ