X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa - dokładnie tak zrób :) choć na pewno wszystko porządku, ale wiadomo że to stres :)
    gardło mnie zaczyna pobolewać, chyba czosnek z mlekiem pójdzie w ruch

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 09:19

• bulkaasia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selja wrote:
    Miłego dnia. Kto wizytuje w tym tygodniu?
    Ja mam wizytę w piątek :)
    Ja mam jutro o 14 . To będzie pierwsza wizyta.

Selja lubi tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • Asik_kk Przyjaciółka

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulkaasia to czekamy na wieści i zdjęcia jutro! ;)

bulkaasia lubi tę wiadomość

w4sqdqk3kke62kr4.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka ja ostatnio tez mialam orgazm przez sen. Chyba przedwczoraj. Taki dosc silny nawet.

Bulkaasia juz dzis zaciskam kciuki za jutrzejsza wizyte <3

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Dooti Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś po południu idę prywatnie a w środę mam wizytę u mojego lekarza na NFZ.
    Stresuję się :(

Selja, sisi lubią tę wiadomość

Nasz cud ANTOŚ <3 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
    atdcanliaa6igbwu.png
    trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
    Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
    "Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulkaasia, Dooti - czekam na pozytywne wieści! <3 bo na pewno będą tylko takie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! U mnie też w kościele ceregiele :D od 3 tygodni, w każdą niedzielę o szóstej rano mam śniadanie do łóżka, żeby wygramolić się na 7:30 na msze :) siedze sobie w przedsionku przy drzwiach :D ale wczoraj ledwo doleciałam do auta tak mnie zaczęło nabierać :)
    Potem cały dzień nic, mogłam nawet mięso zjeść, a miałam totalny odrzut. A na noc znowu przeboje :)
    Za to mąż zadowolony, bo cycki skoczyły mi już chyba o rozmiar :) no i ciężko mi się go pozbyć...... już brak mi wymówek, a w sumie trochę się boję szaleć, nie wiem dlaczego :)

Ktoś tu pisał o snach z finiszem??? :D spoko, miałam to samo 2 tyg temu :D :D

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I juz w domku. Plamienie ustalo no i USG mi zrobil. I maluszek sie pokazal :) mierzy 0,44 cm <3

Nicka789, gabi544, Dooti, Leoparde, bulkaasia, Zoja, Asik_kk, sisi, Solane, Uszko lubią tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga super wiesci!!!!
    A plamienie to wiadomo skad moglo byc?
    Ale masz fajnie ze ci zmierzyli <3 mi wczoraj zadnego pomiaru nie zrobil tylko przyczyny plamien szukal ;D
    No i serduszka <3

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selja wrote:
    Miłego dnia. Kto wizytuje w tym tygodniu?
    Ja mam wizytę w piątek :)

Ja w środę :)

Selja, Nicka789 lubią tę wiadomość

• DTEM Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga- super wieści, jaki już duży kropeczek rośnie:)

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozliwe ze maluch sie mocniej zagniezdza i stad moglo byc to plamienie. Na szczescie ustalo. A maluch rosnie :)

l22nhdgen92nqanl.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga, cieszy mnie to ogromnie.
    Doti, bulkaasia i pozostałe wizytujace - trzymam mocno kciuki. Jak dobrze pójdzie to może uda mi się jeszcze w tym tygodniu zapisać na wizytę.

• SteveS Ekspertka

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, witam się w 8 tygodniu :)
    Dziś będę starała się przełożyć wizytę na piątek z poniedziałku przyszłego, bo wychodzi na to, że w niedzielę, 4 grudnia, mamy imprezę rodzinną, a chcieliśmy powiedzieć w Mikołajki dziadkom tutaj... I musiałabym ściemniać, że nie mogę pić (i w dużej mierze jeść...), a potem to odkręcać za dwa dni, więc wolę po prostu iść nieco wcześniej. Jeszcze nie byłam na wizycie serduszkowej, bo w połowie 5 tygodnia był tylko pęcherzyk, więc stresik nieco jest ;)
    A z wypróżnieniami to przybijam piątkę, bo mnie też zaparcia dość mocno męczą, aż mnie jelita pobolewają; na początku myślałam, że to macica, ale jednak nie ;) A po sobotnim, długim spacerze w terenie z psem to miałam tak naciągnięte więzadła i mięśnie, że normalnie jakbym ćwiczyła przez pół dnia :p

KgXdp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem jak pójdę w piątek na badania.. muszę zjeść zaraz z rana a wstaje o 6 a pobierają krew dopiero od 7. Jeszcze jazda samochodem. Czemu te badania muszą być na czczo :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie ciężko uwierzyć że już kończę 7 tydzień.

sisi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trisska14 wrote:
    Ja nie wiem jak pójdę w piątek na badania.. muszę zjeść zaraz z rana a wstaje o 6 a pobierają krew dopiero od 7. Jeszcze jazda samochodem. Czemu te badania muszą być na czczo :(
    Znam ten ból. Ja dziś zwymiotowałam dwa razy przed pobraniem krwi. Dobrze, że w domu, a nie w szpitalu, bo obok laboratorium nie ma żadnej toalety :D
    Hehe - ale czas leci, prawda? :)
    jeszcze chwila i będziemy chwalić się prenatalnymi, potem płciami naszych dzieciaczków :D

• She86 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SteveS wrote:
    Cześć dziewczyny, witam się w 8 tygodniu :)
    Dziś będę starała się przełożyć wizytę na piątek z poniedziałku przyszłego, bo wychodzi na to, że w niedzielę, 4 grudnia, mamy imprezę rodzinną, a chcieliśmy powiedzieć w Mikołajki dziadkom tutaj... I musiałabym ściemniać, że nie mogę pić (i w dużej mierze jeść...), a potem to odkręcać za dwa dni, więc wolę po prostu iść nieco wcześniej. Jeszcze nie byłam na wizycie serduszkowej, bo w połowie 5 tygodnia był tylko pęcherzyk, więc stresik nieco jest ;)
    A z wypróżnieniami to przybijam piątkę, bo mnie też zaparcia dość mocno męczą, aż mnie jelita pobolewają; na początku myślałam, że to macica, ale jednak nie ;) A po sobotnim, długim spacerze w terenie z psem to miałam tak naciągnięte więzadła i mięśnie, że normalnie jakbym ćwiczyła przez pół dnia :p

A no to pewnie przełóż wizytę jesli się da :) ja mam wizytę w czwartek i chyba juz zaczniemy mówić wszystkim. Ja chciałam poczekać do Świat ale mąż się niecierpliwi i chciałby pochwalić się lada dzień :)

Ja tydzień temu mialam imprezę urodzinową u siostry i też nie piłam, ale powiedziałam że ja prowadzę, a mąż powiedział że on tym razem pije :) Przeciez nikt się nie obrazi jak coś :)

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• SteveS Ekspertka

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She86 wrote:
    A no to pewnie przełóż wizytę jesli się da :) ja mam wizytę w czwartek i chyba juz zaczniemy mówić wszystkim. Ja chciałam poczekać do Świat ale mąż się niecierpliwi i chciałby pochwalić się lada dzień :)

Ja tydzień temu mialam imprezę urodzinową u siostry i też nie piłam, ale powiedziałam że ja prowadzę, a mąż powiedział że on tym razem pije :) Przeciez nikt się nie obrazi jak coś :)

Ja pewnie mogłabym zastosować podobny sposób, gdyby nie fakt, że na tę imprezę mamy jakieś 2 minuty pieszo :D No i będzie m.in. tatar, którego ja uwielbiam, a zjeść nie mogę, co samo w sobie jest podejrzane :D

She86 lubi tę wiadomość

KgXdp1.png
  • Dooti Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny, mogłam dziś wziąść wolne w pracy, bo przed tą wizytą w ogóle nie mogę się skupić.
    Trzymajcie za nas kciuki, strasznie się boję tej wizyty, dobrze że mąż ze mną idzie.

Nasz cud ANTOŚ <3 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
    atdcanliaa6igbwu.png
    trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
    Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
    "Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37
‹‹ 174 175 176 177 178 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ