Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Muszka ja ostatnio tez mialam orgazm przez sen. Chyba przedwczoraj. Taki dosc silny nawet.
Bulkaasia juz dzis zaciskam kciuki za jutrzejsza wizytebulkaasia lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ja dziś po południu idę prywatnie a w środę mam wizytę u mojego lekarza na NFZ.
Stresuję sięSelja, sisi lubią tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć! U mnie też w kościele ceregiele od 3 tygodni, w każdą niedzielę o szóstej rano mam śniadanie do łóżka, żeby wygramolić się na 7:30 na msze siedze sobie w przedsionku przy drzwiach ale wczoraj ledwo doleciałam do auta tak mnie zaczęło nabierać
Potem cały dzień nic, mogłam nawet mięso zjeść, a miałam totalny odrzut. A na noc znowu przeboje
Za to mąż zadowolony, bo cycki skoczyły mi już chyba o rozmiar no i ciężko mi się go pozbyć...... już brak mi wymówek, a w sumie trochę się boję szaleć, nie wiem dlaczego
Ktoś tu pisał o snach z finiszem??? spoko, miałam to samo 2 tyg temu -
Anga super wiesci!!!!
A plamienie to wiadomo skad moglo byc?
Ale masz fajnie ze ci zmierzyli mi wczoraj zadnego pomiaru nie zrobil tylko przyczyny plamien szukal
No i serduszka
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, witam się w 8 tygodniu
Dziś będę starała się przełożyć wizytę na piątek z poniedziałku przyszłego, bo wychodzi na to, że w niedzielę, 4 grudnia, mamy imprezę rodzinną, a chcieliśmy powiedzieć w Mikołajki dziadkom tutaj... I musiałabym ściemniać, że nie mogę pić (i w dużej mierze jeść...), a potem to odkręcać za dwa dni, więc wolę po prostu iść nieco wcześniej. Jeszcze nie byłam na wizycie serduszkowej, bo w połowie 5 tygodnia był tylko pęcherzyk, więc stresik nieco jest
A z wypróżnieniami to przybijam piątkę, bo mnie też zaparcia dość mocno męczą, aż mnie jelita pobolewają; na początku myślałam, że to macica, ale jednak nie A po sobotnim, długim spacerze w terenie z psem to miałam tak naciągnięte więzadła i mięśnie, że normalnie jakbym ćwiczyła przez pół dnia :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTrisska14 wrote:Ja nie wiem jak pójdę w piątek na badania.. muszę zjeść zaraz z rana a wstaje o 6 a pobierają krew dopiero od 7. Jeszcze jazda samochodem. Czemu te badania muszą być na czczo
Hehe - ale czas leci, prawda?
jeszcze chwila i będziemy chwalić się prenatalnymi, potem płciami naszych dzieciaczków -
SteveS wrote:Cześć dziewczyny, witam się w 8 tygodniu
Dziś będę starała się przełożyć wizytę na piątek z poniedziałku przyszłego, bo wychodzi na to, że w niedzielę, 4 grudnia, mamy imprezę rodzinną, a chcieliśmy powiedzieć w Mikołajki dziadkom tutaj... I musiałabym ściemniać, że nie mogę pić (i w dużej mierze jeść...), a potem to odkręcać za dwa dni, więc wolę po prostu iść nieco wcześniej. Jeszcze nie byłam na wizycie serduszkowej, bo w połowie 5 tygodnia był tylko pęcherzyk, więc stresik nieco jest
A z wypróżnieniami to przybijam piątkę, bo mnie też zaparcia dość mocno męczą, aż mnie jelita pobolewają; na początku myślałam, że to macica, ale jednak nie A po sobotnim, długim spacerze w terenie z psem to miałam tak naciągnięte więzadła i mięśnie, że normalnie jakbym ćwiczyła przez pół dnia :p
A no to pewnie przełóż wizytę jesli się da ja mam wizytę w czwartek i chyba juz zaczniemy mówić wszystkim. Ja chciałam poczekać do Świat ale mąż się niecierpliwi i chciałby pochwalić się lada dzień
Ja tydzień temu mialam imprezę urodzinową u siostry i też nie piłam, ale powiedziałam że ja prowadzę, a mąż powiedział że on tym razem pije Przeciez nikt się nie obrazi jak cośNatalia 27.03.2016
-
She86 wrote:A no to pewnie przełóż wizytę jesli się da ja mam wizytę w czwartek i chyba juz zaczniemy mówić wszystkim. Ja chciałam poczekać do Świat ale mąż się niecierpliwi i chciałby pochwalić się lada dzień
Ja tydzień temu mialam imprezę urodzinową u siostry i też nie piłam, ale powiedziałam że ja prowadzę, a mąż powiedział że on tym razem pije Przeciez nikt się nie obrazi jak coś
Ja pewnie mogłabym zastosować podobny sposób, gdyby nie fakt, że na tę imprezę mamy jakieś 2 minuty pieszo No i będzie m.in. tatar, którego ja uwielbiam, a zjeść nie mogę, co samo w sobie jest podejrzaneShe86 lubi tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny, mogłam dziś wziąść wolne w pracy, bo przed tą wizytą w ogóle nie mogę się skupić.
Trzymajcie za nas kciuki, strasznie się boję tej wizyty, dobrze że mąż ze mną idzie.Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37