Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
gabi ja mam na 17.45 i pewnie jak zawsze jakaś obsówka będzie:)
u mnie też wyniki wszystkie w normie, choć niektóre ciut zawyżone inne ciut za niskie, ale lekarka przegladała i powiedziała, że wszystko w norie, brać kwas, oszczędy tryb życia i się nie przejmować.
Poziągiem podróż też ciężka ale o wiele lepiej ją zniosłam niż znoszę jazdę autem, jedyny ratunek to bycie kierowcą i trasa maks 50km bo inaczej nie da rady:)
Na obiadek dzis pomidorowa i ruskie:)
-
Hej dziewczyny u mnie po sobotniej wizycie wszystko dobrze, wyniki dobre ale lekarz powiedział że nadal traktujemy ciąże jako zagrożoną przez te plamienia które były wcześniej i dalej mam brać duphaston. Usg nie miałam bo u mnie jest tak że oddzielnie się zapisuje na usg a oddzielnie na wizytę. Teraz 15 grudnia usg, już to prenatalne. Nie wiem jak wytrzymam!
Wszystkim dziewczynom gratuluję serduszek i pięknych fotek. U mnie zdjęcie z usg wisi na lodówce;-)
Co do to snów to mi juz też się zdarzały te orgazmowe, to chyba przez ten celibat;-) -
gabi544 wrote:No my autem jedziemy dlatego się trochę obawiam
No tak - 7 grudnia a o której idziesz? Bo mój lekarz od 16 przyjmuje
Ja odebrałam wyniki - chyba są ok, te leukocyty podwyższone, ale zdziwiła mnie jedna rzecz - jak mi w szpitalu robili morfologię, 10 dni temu to hemoglobinę miałam 11,9 pry normie od 12. A dziś już 12,9 a laboratorium to samo
HIV ujemny, toxo IgG tak jak podejrzewałam - wyszło dodatnie, IgM ujemne ale dla świętego spokoju zrobiłam jeszcze awidność, idę odebrać jak skończę gotować.
Co dziś pichcicie? Mnie puściły mdłości trochę i robię dziś LECZO! mm już mi ślinka cieknie..
Gabi szkoda było kasy na tą awidność, igm masz ujemne
Ja mam dodatnie oba, zakaziłam się ponad 1,5 roku temu, przeciwciała igm jeszcze całkiem nie spadły. I nie będe robić awidności
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 14:41
Natalia 27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Marzenie- to dobre wiadomości, szkoda tylko tego usg, jakby Ci zrobili pewnie byłabyś spokojniejsza, lecz skoro lekarz mówi, że ok to trzeba czekać cierpliwe (tylko tak łatwo się mówi:) Prnatalne mamy podobnie- ja 16.12.
Marzenie27 lubi tę wiadomość
-
gabi544 wrote:She - może masz i rację, ale mądry Polak po szkodzie
trudno się mówi
Nie może a mam konsultowałam się w czerwcu zeszłego roku w tym temacie z dr Nowakowską specjalistką w tej dziedzinie Mój lekarz prowadzący bezsensownie podawał mi rovamycynę ;/gabi544 lubi tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
Cześć dziewczyny! Jestem kwietniowka 2017. Przeglądałam forum i patrze, a tu już Lipiec 2017! super!! Trzymam mocno kciuki i życzę pięknych ciąż!
Lipiec jest dla mnie szczególny ponieważ.ostatnia miesiączkę miałam 21.07.2016- od tego dnia liczą moja ciążę! )Selja, Marzenie27, DTEM, gabi544, Anga1989, Marciiik, sisi, Uszko lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
nick nieaktualny
-
Tez właśnie do nich zajrzałam! Jeszcze chwile i drugi trymestr nas czeka - ja sie nie mogę doczekać - mam wrażenie ze dopiero wtedy sie trochę uspokoję, chociaż możliwe ze to tylko wrażenie, bo po prostu jestem wariatka i panikara jak twierdzi moj maz hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 15:30
Zoja lubi tę wiadomość
-
Asik_kk wrote:Tez właśnie do nich zajrzałam! Jeszcze chwile i drugi trymestr nas czeka - ja sie nie mogę doczekać - mam wrażenie ze dopiero wtedy sie trochę uspokoję, chociaż możliwe ze to tylko wrażenie, bo po prostu jestem wariatka i panikara jak twierdzi moj maz hihi
Asik_kk lubi tę wiadomość
-
Asik_kk wrote:Tez właśnie do nich zajrzałam! Jeszcze chwile i drugi trymestr nas czeka - ja sie nie mogę doczekać - mam wrażenie ze dopiero wtedy sie trochę uspokoję, chociaż możliwe ze to tylko wrażenie, bo po prostu jestem wariatka i panikara jak twierdzi moj maz hihi
Zdecydowanie drugi trymestr jest najlepszy!!
Pierwszy trymestr strach czy będzie serduszko, a trzeci był u mnie kiepski bo szyjka się skróciła, waga wzrosła, pojawiły się obrzeki nóg, samopoczucie kiepskie i ZGAGA wieczna ZGAGA do samego porodu !!
No a drugi trymestr jest najfajniejszy, poznajemy płec dziecka, mdłości juz przeszły waga jeszcze nie wzrosła bardzo, zgagi jeszcze nie maNatalia 27.03.2016
-
Hej dziewczyny gratuluje wszystkich serduszek i pęcherzyków ja mam jutro usg piersi i usg maluszka bedzie to 8+4:) powiem wam ze rano spanikowałam bo od ponad 2 tyg miałam straszne mdłości rano i wieczór i dziś nic, normalnie zjadłam śniadanie. Ja to. Chyba już świruje paradoks ale lepiej sie czułam z moimi mdłostkami )
-
DTEM wrote:Marzenie- to dobre wiadomości, szkoda tylko tego usg, jakby Ci zrobili pewnie byłabyś spokojniejsza, lecz skoro lekarz mówi, że ok to trzeba czekać cierpliwe (tylko tak łatwo się mówi:) Prnatalne mamy podobnie- ja 16.12.
DTEM lubi tę wiadomość
18.11.2015 Aniołek - W -
Hehe asik coś w tym jest już nie mogę sie doczekać jutra kurczę ja żyje od usg do usg my mamy prenatalne 21.12 aaaa No i w sobotę byliśmy u rodziców i powiedzieliśmy już im teściowej i moim siostrom, a mieliśmy czekać do świat wszyscy happy mama to sie rozpłakała No wiec jak ona to i ja Haha reakcja łańcuchowa
Zoja, Leoparde lubią tę wiadomość