Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszka15 wrote:Ja juz po pracy,od rana brak mdlosci za co wdzieczna jestem bardzoi wogole jakis nawal energi mam wiec sie o robilam fajnie szybko...dzwonilam do tych poloznych ale sie spoznielam bo do 12 tylko umawiaja wizyty wiec jutro bede dzwonic i ciekawa jestem ile trzeba czekac na te pierwsza wizyte...
Gratuluje pieknych dzieciakow na usg...widze ze kolekcja zdjec rosnie przez te cale plamienia...zawsze cos...ja tez juz mialam 3 usg a w uk normalnie pierwsze jest po 11 tyg wiec tez juz niezle nacudowalam...
Bulkaasia,idziesz do poloznej czy do pl kliniki ? Bo polozna to chyba tak wczesnie serca nie sprawdza nie? Czy sie myle? Ja na pierwszym mialam tylko wywiad,cisnienie i sprawdzenie moczu ale to bylo tak dawno temu -
Zoja wrote:DTEM my również 16/12 mamy prenatalne. A póki co czekamy na podgląd 1/12
Kurczę wszystkie się tu chwalą już rodziną a ja tak się boję
Obiecaliśmy sobie wytrzymać do pełnych 12 tygodni ale już tak bym chciała się "popłakać" z mama, z koleżankami.... -
Nalunia wrote:Hej dziewczyny gratuluje wszystkich serduszek i pęcherzyków ja mam jutro usg piersi i usg maluszka bedzie to 8+4:) powiem wam ze rano spanikowałam bo od ponad 2 tyg miałam straszne mdłości rano i wieczór i dziś nic, normalnie zjadłam śniadanie. Ja to. Chyba już świruje paradoks ale lepiej sie czułam z moimi mdłostkami )
-
Tak dostałam skierowanie od gina, tez miałam rok temu i on o tym wiedzial ale mimo to dał jeszcze raz, ja mam wykupiony abonament i mam to nielimitowane tak jak inne badania ale skierowanie i tak muszę mieć
-
nick nieaktualny
-
Leoparde wrote:Nalunia, w którym centrum masz abonament?
Z PZU w polmedzie -
lottinka wrote:Hahaha dziewczyny tak czytam i sie zdziwilam - senne orgazmy to norma? Wczoraj miałam takie DWA!!! Czad normalnie skąd to się bierze?
U mnie tez takie sny od dwóch tygodni.. Powiem Ci ze w pierwszej ciąży przez całą ciąże miałam takie sny
Natalia 27.03.2016
-
Dziewczynki moje kochane, bardzo mi ciężko ale muszę się z Wami pożegnać....
Ta wizyta pozbawiła mnie niestety złudzeń. We środowe idę do swojego lekarza po skierowanie na zabieg.
póki co wiem tyle, że fasoleńka nic nie urosła. W karcie wizyty w podsumowaniu wpisane poronienie zatrzymane.
Serce mi chyba pęknie.Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Już raz to przeżyłam, teraz przynajmniej wiem co mnie czeka. To już drugi raz, na tym samym etapie, nawet praktycznie ten sam tydzień. Teraz trzeba się zastanowić nad przyczyną. Ale póki co to muszę się wypłakać...Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37