Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dooti wrote:Kurcze dziewczyny, mogłam dziś wziąść wolne w pracy, bo przed tą wizytą w ogóle nie mogę się skupić.
Trzymajcie za nas kciuki, strasznie się boję tej wizyty, dobrze że mąż ze mną idzie.
18.11.2015 Aniołek - W -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SteveS wrote:Ja pewnie mogłabym zastosować podobny sposób, gdyby nie fakt, że na tę imprezę mamy jakieś 2 minuty pieszo No i będzie m.in. tatar, którego ja uwielbiam, a zjeść nie mogę, co samo w sobie jest podejrzane
To najlepiej przełóż wizytęNatalia 27.03.2016
-
Dooti kciuki za wizytę
Ja wczoraj byłam na 3 godzinnym spacerze i wieczorem czułam jak mnie brzuch ciągnie. W środku zrobiło się tak ciasno, że ciężko było wsadzić czopek z progesteronem, a dzisiaj rano zauważyłam, że pozostałości czopka są lekko beżowe.
Było to jednorazowe, wzięłam nospe i magnez i będę cały dzień leżeć. Do wizyty jeszcze 11 dni.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0657c2695e22.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bde97a0e730b.jpg
A to moje malenstwo z wczoraj
Anga1989, Solane, Asik_kk, She86, Uszko lubią tę wiadomość
-
Bylam u swojego lekarza.
Pecherzyk 20,8mm
Dziecko 4,4 mm
Serce bijace, slyszelismy. Troche jak za mgla ale lekarz tak szybko puscil nasze pik pik
Nie wiadomo skad uplawy..
Normalne na poczatku ciazy .
I nic wiecej.
W badaniu czysto. nic nigdzie nie ma. nie zamartwiac sie i myslec pozytywnie. Dziecie rosnie to najwazniejsze
Dzis jest 6+5 a wedlug jego bylejakiego pomiaru dziecka na szybko wychodzi na 6+2
A wedlug pomiaru pecherzyka na 7+0
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5126667ad4a.jpg
Nicka789, Selja, sisi, Aguuuś, bulkaasia, Marzenie27, Zoja, Solane lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dziewczyny pozytywnie sie zrobilo i juz nie chce uciekać zostaje - ach te zmienne humorki
Brakuje was jak tu nie wchodzę, w końcu kto ciągle chciałby sluchac o ciąży jak nie wy?!
Zaczynam dzis 6 tydzień (czemu suwaczek jest spóźniony o 1 dzień?)
Nie mogę się doczekać wizyty, tez juz bym chciała zobaczyć bąbelka
Siedzę w pracy i mi się nie chceee!Selja, Marciiik lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Dziewczyny, wspaniałe zdjęcia pęcherzyków i maleństw Ale wam zazdroszczę
Lottinka mój też był spóźniony i żeby mnie nie denerwował to ustawiłam pierwszy dzień miesiączki dzień wcześniejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 13:15
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Hej dziewczyny - próbowałam chociaż przeglądać posty - tyle pozytywnych informacji Gratulacje wszystkim serduszek i udanych wizyt. Ja byłam w czwartek, ale było widać tylko pęcherzyk - trochę się zmartwiłam, że to trochę mało, ale mąż mnie pilnuje, abym nie siała strachu.
Dziś za to mi się śniło, że rodzę I że poród odbiera przyjaciółka z mamą haha Przyjaciółka zrobiła mi nawet nacięcie krocza A brzuch miałam płaski i dziwiłam się, że rodzęAgafia83 lubi tę wiadomość
-
gabi544 wrote:My jedziemy na weekend do Zakopanego, ale szczerze - nie wyobrażam sobie tej drogi z takimi mdłościami. 350 km - pewnie przeze mnie będziemy jechać 2x dłużej. Choć mam nadzieję, że może jakoś przetrwam
Dotti- trzymamy kciuki i czekamy na same dobre wieści!!! -
Ja juz po pracy,od rana brak mdlosci za co wdzieczna jestem bardzoi wogole jakis nawal energi mam wiec sie o robilam fajnie szybko...dzwonilam do tych poloznych ale sie spoznielam bo do 12 tylko umawiaja wizyty wiec jutro bede dzwonic i ciekawa jestem ile trzeba czekac na te pierwsza wizyte...
Gratuluje pieknych dzieciakow na usg...widze ze kolekcja zdjec rosnie przez te cale plamienia...zawsze cos...ja tez juz mialam 3 usg a w uk normalnie pierwsze jest po 11 tyg wiec tez juz niezle nacudowalam...
Bulkaasia,idziesz do poloznej czy do pl kliniki ? Bo polozna to chyba tak wczesnie serca nie sprawdza nie? Czy sie myle? Ja na pierwszym mialam tylko wywiad,cisnienie i sprawdzenie moczu ale to bylo tak dawno temu -
bulkaasia wrote:Dziewczyny gratuluję pięknych wieści i oby tak dalej
Ja mam za 24h wizytę i coraz większy stres. Tak się boję czy jest serduszko i czy bije, ehhhh....
Nie wiem kiedy to przejdzie ale chyba dopiero jak będę ruchy czuła. -
nick nieaktualnyDTEM wrote:My byliśmy teraz na weekend w Krakowie (800km) pojechaliśmy pociągiem i dzięki Bogu, bo autem to bym nie dała rady całkowicie:( Gabi masz wizytę 7 grudnia??? To ja tak samo:)
Dotti- trzymamy kciuki i czekamy na same dobre wieści!!!
No tak - 7 grudnia a o której idziesz? Bo mój lekarz od 16 przyjmuje
Ja odebrałam wyniki - chyba są ok, te leukocyty podwyższone, ale zdziwiła mnie jedna rzecz - jak mi w szpitalu robili morfologię, 10 dni temu to hemoglobinę miałam 11,9 pry normie od 12. A dziś już 12,9 a laboratorium to samo
HIV ujemny, toxo IgG tak jak podejrzewałam - wyszło dodatnie, IgM ujemne ale dla świętego spokoju zrobiłam jeszcze awidność, idę odebrać jak skończę gotować.
Co dziś pichcicie? Mnie puściły mdłości trochę i robię dziś LECZO! mm już mi ślinka cieknie..