Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anga1989 wrote:Czesc dziewczyny. Nie wiem sama co robic. Staram sie dostac na NFZ do kogokolwiek a jak nie to moj chce mnie wyslac na IP. rano zauwazylam sluz taki lekko brązowy, taki kolor kawy zbozowej. Delikatne klucia w podbrzuszu tez mialam ale ogolnie to nie boli... Nie wiem co myslec i robic. Staram sie nie panikowac
Selja lubi tę wiadomość
-
U nas już po nudnościach, przynajmniej od kilku dni i wydaje mi się, że to rzeczywiście herbatki ziołowe pomogły z dodatkiem imbiru, codziennie piję ponad litr różnych i kupiłam tą kawę z Rossmana żeby się nie truć zwykła i powiem Wam, że całkiem niezła:)
Dzisiaj chyba na zakupy pojadę (o ile leń odpuści) bo moje cycki już w żaden biustonosz się nie mieszczą!!!Marciiik lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja juz nic nie rozumoem... Wczoraj bylo wszystko ok nie wiadomo skad plamienie a dzis rano znow to samo i teraz nic.. I juz sama nie wiem czy sie martwic czy poczekac na czwarzkowa wizyte...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Dziewczyny ja juz nic nie rozumoem... Wczoraj bylo wszystko ok nie wiadomo skad plamienie a dzis rano znow to samo i teraz nic.. I juz sama nie wiem czy sie martwic czy poczekac na czwarzkowa wizyte...
Któraś z dziewczyn tu pisała, że też miała codziennie take plamienia i wszystko ok, u Ciebie też lekarz stwierdził, że ok to może poczekaj do popołudnia czy przejdą??? -
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Asik, Nicka - cieszę się, że się uspokoiłyście i że wszystko ok.
Anga - dobrze robisz. Na pewno to nic poważnego, ale lekpiej dmuchać na zimne, bo stres nie służy nam, a mi lekarz sam mówił, że w razie jakiegokolwiek plamienia czy czegoś, co odstępuje od normy w ciąży, iść do lekarza lub na szpital, bo zawsze musi zobaczyć to lekarz.
Ja właśnie wróciłam z laboratorium - katorga. Nie, nie pobieranie krwi - ciężko było wytrzymać przed labem na czczo, z mdłościami osiągającymi swoje apogeum! Siedziałam skulona za brzuch, obok mnie babinka starsza i zaczęła mnie pocieszać, żebym się nie bała, że ukłucie nie boli, że widzi jak się stresuję, a ja nawet nie mogłam odpowiedzieć, bo każde słowo mogło skończyć się wiadomo czym
na szczęście wytrzymałam, wyniki po 13 no i jeśli wyjdzie mi IgG toksoplazmozy dodatnie (czego jestem pewna ) to czeka mnie jeszcze jedno kłucie dziś na awidność
Znalazłam swój sposób na mdłości - czekolada gorzka ! pół kosteczki, trzymam w buzi aż sama się rozzpuści i na chwilę przestaje być niedobrze, a wtedy mogę zjeść coś normalnego. A z pełnym żołądkiem już nie mdli tak bardzo
Asik_kk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Dziewczyny ja juz nic nie rozumoem... Wczoraj bylo wszystko ok nie wiadomo skad plamienie a dzis rano znow to samo i teraz nic.. I juz sama nie wiem czy sie martwic czy poczekac na czwarzkowa wizyte...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 09:03
-
Jedyne co mysle by robic to poobserwowac siebie i polezec.
Wsadzilam sobie juz proga wzielam magnez.
Dziwne tylko ze wczoraj polecialo rano i dzis tez rano.. No nic czekam. Jakby lecialo wiecej pojade do lekarza.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
gabi544 wrote:Ja po wyjściu ze szpitala miałam dwa razy tak jeszcze, ale czekam teraz na wizytę, bo może po prostu jakieś naczynko mi pękło zwyczajnie w środku. Nie mam żadnych bóli, nic. A Ciebie coś boli?
tylko takie ciagniecie macicy ale bardzo delikatne.
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Dzis nie mam bolu
tylko takie ciagniecie macicy ale bardzo delikatne. -
No progesteron i magnez ja tez mam.
Przy wkladaniu proga bylo czysto..
Sama nie wiem skad to jest. Ale poobserwuje sie i w razie co po poludniu pojade do lekarza.
07.11.2012 Julian
Hej z rana,rosax moje plamienia tez wystepowaly rano lub w nocy nad ranem i pozniej sie oczyszczalo,popoludniu juz bywalo czysto gdzie na drugi dzien rano to samo....cos tam nad ranem z hormonami sie chyba dzieje.
Ze mna w tej ciazy chyba cos nie tak,znow sen orgazmowy! Jak mam sie tego pozbyc,nie mam szczegolnej ochoty na sex,wlasciwie zadnej nie mam a tu takie sny ktore koncza sie orgazmem,bezsensu...znow przebudzilam sie z bolem ale lekkim i naszczescie szybko odpuscil,jakby po lewej stronie macicy a nie po calosci jak ostatnio...no i najwazniejsze nie bylo z tego zadnego plamienia ale dajcie spokoj ten stres
Dzisiaj lece do pracy i zapowiada sie calkiem ciezki dzien...damy rade jakos...
Nicka,odnosnie miesniakow juz pisalam szczegolnie na poczatku kiedy szukalam info,nie ma tu takowych dziewczyn poza mna.