Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Leoparde wrote:A my mamy takie cudo na początek zamiast łóżeczka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/893ae3b5e39b.jpg
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Bella93 wrote:Nie same koty sa źródłem toxo tylko odchody, a właściwie to brak higieny.
Mam kota w domu i czyszczę mu kuwetę...Antoś IVF,Julisia natural
-
Klucie w pochwie? Nie wiem czy jest wporzadku ale mi sie zdarzylo pare razy,..
Piekny woz domowy...ja napewno skombinuje kosz do salonu,nie lubie jezdzic wozkiem w domu,mycie kol itd...z corka nie praktykowalam i teraz tez nie chce..wiec najpierw kosz mojzesza apozniej lezaczek bujaczek....lozeczka tez nie bede kupowac,szkoda mi miejsca a znajac zycie nie bede uzywac,corka spala z nami do 2 lat bo dlugo karmilam i bylo nam znacznie wygodniej...z tym ze lozko mielsmy wieksze,rok temu kupilismy mniejsze nieco wiec planuje dokupic taka dostawke przyczepiana do boku lozka...na rok starczy a pozniej sie zobaczy.... -
Muszka15 wrote:Klucie w pochwie? Nie wiem czy jest wporzadku ale mi sie zdarzylo pare razy,..
Piekny woz domowy...ja napewno skombinuje kosz do salonu,nie lubie jezdzic wozkiem w domu,mycie kol itd...z corka nie praktykowalam i teraz tez nie chce..wiec najpierw kosz mojzesza apozniej lezaczek bujaczek....lozeczka tez nie bede kupowac,szkoda mi miejsca a znajac zycie nie bede uzywac,corka spala z nami do 2 lat bo dlugo karmilam i bylo nam znacznie wygodniej...z tym ze lozko mielsmy wieksze,rok temu kupilismy mniejsze nieco wiec planuje dokupic taka dostawke przyczepiana do boku lozka...na rok starczy a pozniej sie zobaczy....
I to bylo normalne? -
Mnie też czasem coś zakuję, szczypnie w pochwie i nic złego się nie dzieje, uważam że to normalne objawy rozciągania się macicy.
Piersi tez się uspokoily, nie bolą tak jak na początku. Są większe, pełniejsze,dopiero jak dotykam to czuję delikatny ból.Zoja lubi tę wiadomość
-
Zoja wrote:Dziewczyny jak tam z Waszymi piersiami? Cały czas macie bolące i napięte itp? Moje kompletnie przestały być tkliwe i jestem zmartwiona..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 17:26
Antoś IVF,Julisia natural
-
Zoja wrote:Dziewczyny jak tam z Waszymi piersiami? Cały czas macie bolące i napięte itp? Moje kompletnie przestały być tkliwe i jestem zmartwiona..
Zoja lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mnie wczoraj piersi bardzo bolały, dziś trochę mniej ale nie da się ukryć ze są po prostu inne.
Wczoraj za to bardzo rozbolał mnie brzuch i naprawdę się już wystarszyłam. Byłam wtedy u mamci mojej. Jak tylko wróciłam do domu to ubrałam geterki i zaraz przeszło. Po prostu miałam portki ciasneNasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Jagna 75 wrote:Nie wolno ci czyscic kuwety kochana,tez mam kota w domu który nie wychodzi jednakze to kot.Lekarz powiedzial ze nie wolno mi czyscic kuwety a odchody nie mogą ladowac w koszu w domu tylko od razu wynosic na zewnątrz.Tak tez robimy,mąz u mnie czysci kuwete
Edit. A tak teoretycznie, to maz powinnien tez myc kotu lapy po korzystaniu z kuwety, zeby Wam calego domu nie zatuptalWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 19:12
-
U mnie wie tylko przyjaciółka. Rodzicom chcemy powiedzieć na wigilię. I wiem też że będą mieli z tym straszny problem bo nie powiedzieliśmy obrazu tylko właściwie wypadnie w 3 miesiącu. W czerwcu straciłam maleństwo dlatego nie chcemy mówić wcześniej.