Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax, z tymi plamieniami to juz tak bywa,niestety okazuje sie ze to czesta sprawa i bardzo stresujaca...ja mialam takie plamienia ze maszynka z usg byla poplamiona rozem wiec zdecydowanie bardziej nasilone...i jakims cudem sie udalo i Bob rosnie...a nadal nie widza skad to sie bralo,to dopiero zagwozdka nie?
Zjadlam pyszne mandarynki,coz ze pozostal mi po nich smak w ustach jakby byly zgnite...zajadlam ptasim mleczkiem...niby lepiej ale zacElo mi sie odbijac jakos tak niebezpiecznie...nie no dobre,musze przestac narzekac a uwierzcie ze moge wiersze pisac jak niedobrze mi jest -
rosax3 wrote:Uffff!!
Nie wiadomo skad plamienie. Nic nie ma. Czysto!!! Nawet plamki nie ma! Na tych metalach co wklada i sciaga slus to tez tylko piekny sluz bez zadnych barwien.
Nie dostalam zdjecia ale widac bylo dziecie i pulsujacy punkcik. Mam sie nie martwic i wiecej odpoczywac ❤❤
Super,ale sie ciesze -
Mamusia23 o tak! Jestem bardzo spokojniesza!
Muszka ja sie tak wczoraj mandarynkami zajadalam a do nich jadlam rafaello i Ci powiem ze tez mnie zmdlily i myslalam ze bede glowa w wc.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Magdziunia ja tez z telefonu pisze i pisze tez dlugie wiadomosci. Nie wstawiaj emotek z telefonu tylko lepiej rob dwukropek i nawias. Unikniesz obcinania tekstu, bo podejrzewam ze wlasnie dlatego piszesz w skrotach
U mnie wie juz mama i tata i babcia. Mama wiedziala tata domyslal sie a dowiedzial sie dzis na 100% bo jechalam na ip i dlatego tez babcia sie dowiedziala bo jest w gosciach u rodziciw. A reszta rodziny nie ma nic do gadania kiedy im powiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 15:06
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Magdziunia12...czy pozno powiemy? Nie wiem,ja to bym najchetniej wyskoczyla juz z urodzonym a tak powaznie nie spieszy mi sie oznajmiac,mam niefajne doswiadczenia,ciaza obecna tez zaczela sie problemami wiec wszystko takie niepewne...nie mam checi w razie czego wszystkich pocieszac bo tak by to znow wygladalo dlatego zwlekamy...nie wiem czy na swieta powiemy czy dopiero po usg genetycznym a to moze wypasc na styczen,sprawa na tyle jest ulatwiona bo nie mieszkamy w pl a tutaj nie mamy rodziny zupelnie zadnej...u mnie wie moja corka i kolezanka ktora pomagala mi sie nia zajac jak latalismy po szpitalach wzwiazku z ciaza...reszty znajomych chyba nie bede informowac,jak zacznie byc widac to beda mieli zagwozdke
-
Moze sie zapedzilam ale weszlam z ciekawosci zobaczyc wozki ostatni kupowalam 10 lat temu to moda byla zupelnie inna, i musze powiedziec ze bedzie bol bo sporo mi sie podoba,moze nie wszystkie ceny sa mile dla oka ale w przystepnych tez sie cos ladnego znajdzie,i jakie kolorki,tapicerki..wow w szoku jestem,takie ze zlocona rama mi sie widza
-
Tez ostatnio ogladalam i juz wybralam nawet lezy w liscie zyczen, pozniej przeloze do koszyka.
Oczywiscie w razie czego to zmienie kolor i powiem wam ze zamiast sie zamartwiac to wole ogladac strony z wozkami i ciuszkami dla maluchow
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7780944cfa3a.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 16:02
Leoparde, Nicka789, sisi, Marciiik lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Leoparde wrote:A my mamy takie cudo na początek zamiast łóżeczka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/893ae3b5e39b.jpg
gdzie to wypatrzylas?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️