Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bylam na IP zeby wiedziec czy te bóle sa normalne. Po 4 dniach zrobila mi gin usg ( niby nie szkodzi ) i widzialam kropeczke 2mm a w srodku serduszko pikalo Nie robila dopplerem tylko jakims innym urzadzeniem zeby sprawdzic akcje ale jeszcze nie ma bo serduszko za male ale za 3 dni powinna byc akcja Mam 3 miesniaki male
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 21:16
sisi lubi tę wiadomość
-
Nicka,i super,jestes juz spokojniejsza napewno..
Ja oglaszam ze wlasnie niedawno wrocilismy z wieczornej mszy...na ktorej bym zemdlala...wyrozbierslam sie i przysiadlam na podlodze...przetrwalam ale prosze Was,to pierwszy taki numer...a taka bylam zadowolona bo na mszy nie bylo mi niedobrze...zludne to jak niewiem... -
Widze tu dzień przygód dziś. Ja tez zladowalam na IP z kurczącym bólem brzucha (takim ze aż płakałam,nie takim cmiacym jak wcześniej) ale lekarz mnie zbadał dał mi zastrzyk z nospy i powiedział ze wszystko ok i mam prowadzić oszczędzający tryb życia cokolwiek to znaczy
-
Asik_kk wrote:Widze tu dzień przygód dziś. Ja tez zladowalam na IP z kurczącym bólem brzucha (takim ze aż płakałam,nie takim cmiacym jak wcześniej) ale lekarz mnie zbadał dał mi zastrzyk z nospy i powiedział ze wszystko ok i mam prowadzić oszczędzający tryb życia cokolwiek to znaczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 21:36
Asik_kk lubi tę wiadomość
18.11.2015 Aniołek - W -
bulkasia a może spróbuj pić co rano kawę parzoną z mlekiem (tą fusiastą, lekką) mi pomaga przynajmniej raz dziennie po kawie spokojnie się wypróżniam, a też miałam z tym problem
w ciąży można nawet dwie takie kawki słabe wypić, tylko zwrócić uwagę trzeba by zbyt dużo nie pić w ciągu dnia herbaty, kakao, coli bo one też mają kofeinę
ja piję jedną dziennie kawę, jedną herbatę i dużo wody, ewentualnie soków -
Dziewuszki nie wiem jak u Was ale u mnie masakra na drodze. Uważajcie na siebie i maluchy.
Miłego dzionka.
Rosa mam nadzieję że u Ciebie wszystko dobrze...30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
Dzień dobry
Noc przespana bez wstawania na siku
Czas zbierać się do pracy.
ŚwinkaMinka piłam kawę codziennie rano i druga koło 14 zawsze, wypróżnialam się bez problemu ale odstawiłam ją tydzień temu i zaczęły się właśnie problemy, ehhhh...
Czy ktoś dziś wizytuje??? -
Cześć dziewczyny! Jak tam u Was po nocy? U mnie dość podle brzuch wciąż pobolewa i głowa mnie łupie nie wiem czy to nie jakieś choróbsko złapałam. Ale jako odpowiedzialna mama pierwszy raz przezwyciężyłam moj pracoholizm i zaraz z rana zadzwoniłam do pracy ze mnie nie będzie dziś i aplikuje ten zalecony - oszczędzający tryb życia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 07:31
-
Czesc dziewczyny. Nie wiem sama co robic. Staram sie dostac na NFZ do kogokolwiek a jak nie to moj chce mnie wyslac na IP. rano zauwazylam sluz taki lekko brązowy, taki kolor kawy zbozowej. Delikatne klucia w podbrzuszu tez mialam ale ogolnie to nie boli... Nie wiem co myslec i robic. Staram sie nie panikowac
-
Anga, jak skę martwisz, to jedz na IP. Jeśli bierzesz progesteron, to ja na Teoim miejscu bym została w domu - oprócz progesteronu, nospy i magnezu nic Ci nie zaproponują.
-
DZIEN DOBRY WSZYSTKIM
wiadomosci z pierwszej reki - test pozytywny! Juuuhuuu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2277369c6246.jpg
Za szybko zeby sie mega cieszyć,a wiec trzeba spokojnie usiasc,robic swoje,skonsultowac sie z lekarzem co i jak dalej i obyyy bylo wszystko dobrze
Uwazajcie na drogachAnga1989, Asik_kk, Selja, Nicka789, Leoparde, gabi544, bulkaasia, Marciiik, sisi, Alimak, monika1991 lubią tę wiadomość