Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dooti wrote:Dziewczynki moje kochane, bardzo mi ciężko ale muszę się z Wami pożegnać....
Ta wizyta pozbawiła mnie niestety złudzeń. We środowe idę do swojego lekarza po skierowanie na zabieg.
póki co wiem tyle, że fasoleńka nic nie urosła. W karcie wizyty w podsumowaniu wpisane poronienie zatrzymane.
Serce mi chyba pęknie.Tulę mocno
Co za niesprawności
-
Lekarze robia te badanie w ciazy? Ja puki co w ksiazecce mam wklejona tylko z chlamydii cale szczescie jest negatywna.
cholerstwo wredne.. Z synem mialam.. Niby nie powraca a jednak lekarz ja bada.
Dzis byla noc nie przespana. Prawie cala w ogladaniu reklam a pomiedzy jakis film lecial
Ale czuje ze dzis jak niemowle pospie, oczy sie same zamykaja.. dobranoc mamuskiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 21:24
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyDooti wrote:Dziewczynki moje kochane, bardzo mi ciężko ale muszę się z Wami pożegnać....
Ta wizyta pozbawiła mnie niestety złudzeń. We środowe idę do swojego lekarza po skierowanie na zabieg.
póki co wiem tyle, że fasoleńka nic nie urosła. W karcie wizyty w podsumowaniu wpisane poronienie zatrzymane.
Serce mi chyba pęknie. -
Dzięki kochane za słowa otuchy i wsparcia.
Chciałabym aby to wszystko już było za mnącholernie mi ciężko. Ale mam naprawdę wspaniałego męża który jest dla mnie ogromnym oparciem i wiem że razem damy sobie radę.
Oczywiście trzymam za Was wszystkie mocno kciuki :* Rośnijcie zdrowo :*Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Dooti:(
Ciesze sie ze masz wsparcie w mezu, to bardzooo wazne, takie doswiadczenia scala was jeszcze bardziej i bedziecie niezniszczalni! Wiem co mowie uwierz mi! Buziaki dla was!;*
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj byłam na badaniach dotyczących tarczycy i bHCG... O ile beta rosnie bardzo ładnie (ponad 26 tys) to z tarczycą chyba jest średnio...
TSH 2,951 µIU/ml
FT3 3,23 pg/ml
FT4 1,40 ng/dl
ATG 54,1 U/ml
ATPO 34,4 U/ml
Wg norm jest ok tylko że to nie są normy dla kobiet w ciąży...
Za równy tydzień mam wizytę u ginekologa. Z endokrynologiem nigdy się nie kontaktowałam... Nie wiem co robić... Czy czekać ten tydzień spokojnie czy pisać do ginekologa, którego w życiu na oczy nie widziałam a on mnie...
Poziomy dla kobiet w ciąży wg jednego z artykułów
fT3 - 2,0-4,0 pg/ml,
fT4 - 0,7-2,2 ng/100 ml.
Czyli tu by było u mnie ok, tylko to TSH jest za wysokiePrzed ciążą w innym lab wychodziło mi 2,5
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 05:59
-
WItajcie rzadko piszę bo jeszcze pracuję całymi dniami
Doti bardzo mi przykro, chciałabym móc ci życzyć by to była tylko pomyłka, trzymajcie się i wierzcie, że już niedługo będzie dobrze
Mania25 tsh masz zbyt wysokie, powinnaś zgłosić się do swojego ginekologa i jak najszybciej do endokrynologa - leczenie przynosi natychmiastowe efekty, a bez leczenia zagrażasz niestety maluszkowi
ja też dziś właśnie idę wykonać wszystkie badania krwi i moczu i dowiem się jak z tym tsh stoję - przed ciążą też miałam w okolicach 2,5 i nic z tym nie robiłam -
nick nieaktualny
-
Agafia83 wrote:Dziś w nocy straciliśmy je
Ty były szczęśliwe dwa tygodnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 07:06
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Agafia bardzo mi przykro!
już tyle osób z tego tematu stracilo maleństwa
ech to bardzo bolesne
ŚwinkaMinka dziś poszukam endokrynologa ile dań radę w pracy. Może uda mi się umówić. Mam nadzieję że jeszcze w tym tygodniu choć obawiam się że endokrynolodzy są mocno oblegania czy zwykły ginekolog może wypisywać recepty na leki obniżające tsh? Pytanie może retoryczne ale wolę zapytać. Jestem taka zła na mojego byłego gin bo wiedział że planuje starania i widząc wyniki i tsh 2,5 mówił że mam idealne wyniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 07:37
-
nick nieaktualnyMania25 wrote:Agafia bardzo mi przykro!
już tyle osób z tego tematu stracilo maleństwa
ech to bardzo bolesne
ŚwinkaMinka dziś poszukam endokrynologa ile dań radę w pracy. Może uda mi się umówić. Mam nadzieję że jeszcze w tym tygodniu choć obawiam się że endokrynolodzy są mocno oblegania czy zwykły ginekolog może wypisywać recepty na leki obniżające tsh? Pytanie może retoryczne ale wolę zapytać. Jestem taka zła na mojego byłego gin bo wiedział że planuje starania i widząc wyniki i tsh 2,5 mówił że mam idealne wyniki
Też mialam problem z TSH mnie lekarz gin nie przepisał nic, ale dal skierowanie na pilne do endokrynologa i następnego dnia miałam już wizytę. Może idź prywatnie na ten moment? ale spróbuj koniecznie skontaktować się z ginem -
Agafia, bardzo mi przykro
Jesli chodzi o tsh ginekolodzy nie zawsze sie na tym znaja. Jak tylko dowiedzialam sie o ciazy i zrobilam bhcg oraz tsh polecialam do gina na nfz. On popatrzyl i powiedzial ze tsh 5.1 niewiele przekracza granice i nie mam sie czym przejmować.... Na szczescie mam tez endo-gina prywatnie ktory od razu zareagowal jak do niego napisalam maila z wynikami. Zbilismy tsh do 1.4. Wczoraj ponownie mialam pobierana krew, dzis wizyta, zobaczymy jaki teraz bedzie wynik.