Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dooti wrote:Dziewczynki moje kochane, bardzo mi ciężko ale muszę się z Wami pożegnać....
Ta wizyta pozbawiła mnie niestety złudzeń. We środowe idę do swojego lekarza po skierowanie na zabieg.
póki co wiem tyle, że fasoleńka nic nie urosła. W karcie wizyty w podsumowaniu wpisane poronienie zatrzymane.
Serce mi chyba pęknie. -
Lekarze robia te badanie w ciazy? Ja puki co w ksiazecce mam wklejona tylko z chlamydii cale szczescie jest negatywna. cholerstwo wredne.. Z synem mialam.. Niby nie powraca a jednak lekarz ja bada.
Dzis byla noc nie przespana. Prawie cala w ogladaniu reklam a pomiedzy jakis film lecial
Ale czuje ze dzis jak niemowle pospie, oczy sie same zamykaja.. dobranoc mamuskiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 21:24
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyDooti wrote:Dziewczynki moje kochane, bardzo mi ciężko ale muszę się z Wami pożegnać....
Ta wizyta pozbawiła mnie niestety złudzeń. We środowe idę do swojego lekarza po skierowanie na zabieg.
póki co wiem tyle, że fasoleńka nic nie urosła. W karcie wizyty w podsumowaniu wpisane poronienie zatrzymane.
Serce mi chyba pęknie. -
Dzięki kochane za słowa otuchy i wsparcia.
Chciałabym aby to wszystko już było za mną cholernie mi ciężko. Ale mam naprawdę wspaniałego męża który jest dla mnie ogromnym oparciem i wiem że razem damy sobie radę.
Oczywiście trzymam za Was wszystkie mocno kciuki :* Rośnijcie zdrowo :*Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Dooti:(
Ciesze sie ze masz wsparcie w mezu, to bardzooo wazne, takie doswiadczenia scala was jeszcze bardziej i bedziecie niezniszczalni! Wiem co mowie uwierz mi! Buziaki dla was!;*
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj byłam na badaniach dotyczących tarczycy i bHCG... O ile beta rosnie bardzo ładnie (ponad 26 tys) to z tarczycą chyba jest średnio...
TSH 2,951 µIU/ml
FT3 3,23 pg/ml
FT4 1,40 ng/dl
ATG 54,1 U/ml
ATPO 34,4 U/ml
Wg norm jest ok tylko że to nie są normy dla kobiet w ciąży...
Za równy tydzień mam wizytę u ginekologa. Z endokrynologiem nigdy się nie kontaktowałam... Nie wiem co robić... Czy czekać ten tydzień spokojnie czy pisać do ginekologa, którego w życiu na oczy nie widziałam a on mnie...
Poziomy dla kobiet w ciąży wg jednego z artykułów
fT3 - 2,0-4,0 pg/ml,
fT4 - 0,7-2,2 ng/100 ml.
Czyli tu by było u mnie ok, tylko to TSH jest za wysokie Przed ciążą w innym lab wychodziło mi 2,5Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 05:59
-
WItajcie rzadko piszę bo jeszcze pracuję całymi dniami
Doti bardzo mi przykro, chciałabym móc ci życzyć by to była tylko pomyłka, trzymajcie się i wierzcie, że już niedługo będzie dobrze
Mania25 tsh masz zbyt wysokie, powinnaś zgłosić się do swojego ginekologa i jak najszybciej do endokrynologa - leczenie przynosi natychmiastowe efekty, a bez leczenia zagrażasz niestety maluszkowi
ja też dziś właśnie idę wykonać wszystkie badania krwi i moczu i dowiem się jak z tym tsh stoję - przed ciążą też miałam w okolicach 2,5 i nic z tym nie robiłam -
nick nieaktualny
-
Agafia83 wrote:Dziś w nocy straciliśmy je
Ty były szczęśliwe dwa tygodnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 07:06
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Agafia bardzo mi przykro! już tyle osób z tego tematu stracilo maleństwa ech to bardzo bolesne
ŚwinkaMinka dziś poszukam endokrynologa ile dań radę w pracy. Może uda mi się umówić. Mam nadzieję że jeszcze w tym tygodniu choć obawiam się że endokrynolodzy są mocno oblegani a czy zwykły ginekolog może wypisywać recepty na leki obniżające tsh? Pytanie może retoryczne ale wolę zapytać. Jestem taka zła na mojego byłego gin bo wiedział że planuje starania i widząc wyniki i tsh 2,5 mówił że mam idealne wynikiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 07:37
-
nick nieaktualnyMania25 wrote:Agafia bardzo mi przykro! już tyle osób z tego tematu stracilo maleństwa ech to bardzo bolesne
ŚwinkaMinka dziś poszukam endokrynologa ile dań radę w pracy. Może uda mi się umówić. Mam nadzieję że jeszcze w tym tygodniu choć obawiam się że endokrynolodzy są mocno oblegani a czy zwykły ginekolog może wypisywać recepty na leki obniżające tsh? Pytanie może retoryczne ale wolę zapytać. Jestem taka zła na mojego byłego gin bo wiedział że planuje starania i widząc wyniki i tsh 2,5 mówił że mam idealne wyniki
Też mialam problem z TSH mnie lekarz gin nie przepisał nic, ale dal skierowanie na pilne do endokrynologa i następnego dnia miałam już wizytę. Może idź prywatnie na ten moment? ale spróbuj koniecznie skontaktować się z ginem -
Agafia, bardzo mi przykro
Jesli chodzi o tsh ginekolodzy nie zawsze sie na tym znaja. Jak tylko dowiedzialam sie o ciazy i zrobilam bhcg oraz tsh polecialam do gina na nfz. On popatrzyl i powiedzial ze tsh 5.1 niewiele przekracza granice i nie mam sie czym przejmować.... Na szczescie mam tez endo-gina prywatnie ktory od razu zareagowal jak do niego napisalam maila z wynikami. Zbilismy tsh do 1.4. Wczoraj ponownie mialam pobierana krew, dzis wizyta, zobaczymy jaki teraz bedzie wynik.