Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ola31 to jestes w ciazy czy nie? Dobrze pamietam ze ty krotko po cc?
Dzis mam juz 3 dzien te nocne uplawy.. Serio tylko nad ranem sa na wkladce a caly dzien biel... Nic nie rozumiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 08:18
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mąż mi wydzwania do lekarzy i na jutro spokojnie będę mieć wizytę. Próbuje mnie umówić gdzieś jeszcze na dziś. Od razu do endokrynologa. Oczywiście prywatnie bo państwowości to pewnie za kilka miesięcy by się udało. Szczerze to myślałam że prywatnie też będę długo czekać ale cieszę się że jest tak ok. Cieszę się że nie czekałam z badaniami do 9 tygodnia jak podaje kalendarz bbf... Mam nadzieję że Wszystko będzie ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 09:03
-
nick nieaktualnyJa się denerwuje bo mam dziwną wydzieline jakaś taka ciemno zolta i to się już utrzymuje ze 4 dni. A dziś szyjka macicy wydaje mi się dużo niżej. Na początku ciąży chyba robią badanie czystości pochwy to jeśli robiłam tydzień temu (bo coś tam pobierał, na pewno cytologie ) to jeśli by było coś złego to by chyba dzwonili. Najwyżej w piątek zapytam położnej czy mam się martwić, może każe zaczekać na lekarza odrazu. A może to tylko nadzerka daje znak
-
Bebloszka moja beta nie rosla szybko i byly male przyrosty a w niedziele widzialam serduszko a wczoraj juz slyszalam nie zamartwiaj sie. Bedzie dobrze
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Cześć dziewczyny. Ja ostatnio się nie odzywam bo przeleciała rodzinka i całymi dniami zwiedzamy.
Na szybko doczytałam co się dzieje... Dooti, Agafia strasznie mi przykro to bardzo smutne że tak szybko musiałyscie pożegnać maluszki
Wszystkim wizytujacym samych pozytywnych wieści :*
Bulkaasia super ze masz dziś wizytę! Trzymam kciuki :*
Ja pierwsza wizytę z położna mam 14.12 a pierwsze usg 17.01.2017 to będzie 13t 1d.
Dobrze ze w Pl idę prywatnie bo bym oszalała do tego czasu
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrisska - ja tez mam taka, tylko ze u mnie jedt lekko żółtawa, tak zmieszana z białą. Mi też lekarz pobierał coś wiec mysle ze jakby bylo nie tak to by dzwonili. A masZ jakies bóle, swędzenie, obrzęk? Dla świetego spokoju mozesz sie zapytac poloznej.
-
nick nieaktualnyŻadnych innych objawów. Tak myślę że tydzień temu tego nie miałam .. na palcu nie wydaje się być żółte ale na papierze juz widać różnicę między bielą a tym odcieniem.
Boje się bo w ostatniej ciazy miałam bakterie i miałam antybiotyk docipny a potem zaraz poronilam a bakteria niby była też groźna dla ciazy. A na antybiotyku pisało by nie brać w ciazy.. ale po poronieniu ja wyleczyłam. A jeśli wrocila:(