Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaguś pięknie!!!
Pojechaliśmy powiedziec rodzicomdostali w skarpecie mikołajowej pudelko z testem ciążowym, usg i beta hcg. Mama sie splakala, tata wzruszony - cieszę się że wiedzą bo trudno byłoby mi się dłużej kryć
Anga1989, DTEM, Jaguś_7810, Leoparde, Mania25, She86, Uszko, Selja, bulkaasia lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Jaguś super!
w koncu jakies dobre wiadomosci w ten poniedzialek!
piekne macie brzuszki, zazdroszcze! u mnie widac wylewajacy sie na wszystkie strony tluszczyk, za to po ciazy ani sladu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f5094cdca73.jpgJaguś_7810, Anga1989, Leoparde, Mania25, She86, Selja, Zoja lubią tę wiadomość
-
Muszka15 wrote:Jeszcze sie zapytam czy ktoras z Was mecza dreszcze i jest jej ciagle zimno? Ja od poczatku tej ciazy nie wychodze spod koca,meczy mnie to juz bo temp w domu nienaturalnie wysoka,powietrze robi sie suche od ciaglego grzania a ja marzne..nigdy nie mialam tego problemu
a w domu mąż siedzi w krótkim rękawku a ja owinięta w kołdrę i w grubym dresie
-
DTEM wrote:Jaguś, cudny maluch:)
a powiedzcie, czemu niektorym zdjęcia wchodzą od razu do posta, że widać a inne to tylko link do skopiowania?? sorki za głupie pytania, ale zbyt bystra w tm temacie nie jestem:)
czuję się dziś paskudnie...
-
Ale macie super brzusie! U mnie nic nie widac jeszcze... wystaje tylko troche tluszczylu ale generalnie nic wielkiego.
A co do tego czy nam zimno - slyszalam, ze w ciazy jest zimno ale mi jest strasznie goraco caly czas. W mieszkaniu nie grzejemy a na noc otwieram sobie jeszcze okno i sie nie przykrywam. Tak mi goraco, ze az duszno i mam wrazenie, ze nie ma czym oddychac. Nawet w samochodzie nie pozwalam grzac za bardzo bo mam wrazeniw, ze mnie twarz pali
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
a powiedzcie, czemu niektorym zdjęcia wchodzą od razu do posta, że widać a inne to tylko link do skopiowania?? sorki za głupie pytania, ale zbyt bystra w tm temacie nie jestem:)
1. https://zapodaj.net/
2. Zapodajesz:
dla znajomych | na aukcje | na forum | flash | na e-mail
Kliknij "NA FORUM"
3. Wybierasz zdjęcie z pliku
4. Wybierasz wielkość zdjęcia
5. Klikasz "zapodaj"
PS Też długo mi sięzeszło zanim załapałam jak to się na tej stronie robiAmore lubi tę wiadomość
-
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Kurcze odebralam wynik cukru I mam 93
(po raz pierwszy w zyciu ) norma, dla kobiet w ciazy to 92... i pani doktor kazala sie ograniczyc do slodyczy.. jak ja nawet nie slodze,a slodkie rzadko jem... naprawde
martwie sie, bo zawsze mialam dobry cukier... a teraz nie wiem co sie porobilo...
Asik_kk lubi tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Jagus gratuluję pozytywnych wieści!!
Super się wasze brzuszki ogląda
U mnie problem ogromnej bety rozwiązanyMój lab ma inne normy
Pojechałam o 18 i walilam do laboratorium i dali mi wynik z normami (online dają tylko wynik) i wszystko jest ok. Uff
Jutro wizyta.
Nika Cholewa olej ta betę! Ti głupota ja robić!!! Ja żałuję jak Cholera teraz.
Napewno wszystko jest ok.
-
Paula55 wrote:Jagus gratuluję pozytywnych wieści!!
Super się wasze brzuszki ogląda
U mnie problem ogromnej bety rozwiązanyMój lab ma inne normy
Pojechałam o 18 i walilam do laboratorium i dali mi wynik z normami (online dają tylko wynik) i wszystko jest ok. Uff
Jutro wizyta.
Nika Cholewa olej ta betę! Ti głupota ja robić!!! Ja żałuję jak Cholera teraz.
Napewno wszystko jest ok.
Jesteś tylko jeden dzien do przodu a masz ponad 93000 a wczesniej ile mialas? -
Nicka789 wrote:Ale powinna byc wieksza
twoja jest w normach. Tego sie trzymaj i nie panikuj! Jest dobrze. Bedzie lepiej!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Nicka789 wrote:Ale powinna byc wieksza
Nie, nie musi! Wg. Norm jest w porzadku. To normalne, ze wolniej teraz przyrasta. Juz byly przypadki gdzie dziewczyny panikowaly bo wolno przyrosla albo w ogole malala ale na takim etapie to nic dziwnego. Progesteron tez tak moze skakac. Jedyne co to te plamienia sobie skonsultuj i bedziesz spokojniejsza ale zauwaz, ze chyba 3/4 z lipcowek plami. Trzymam kciuki ale nie panikuj ;* buziaki
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
rosax3 wrote:Nie musi. Kazda ciaza ma swoj wlasny rytm. Ja od poczatku mam wolno rosnaca.
twoja jest w normach. Tego sie trzymaj i nie panikuj! Jest dobrze. Bedzie lepiej!
Ale byly jeszcze plamienia tylko jednorazowe jak narazie, boje sie tej nocyAlimak lubi tę wiadomość