Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nicka789 wrote:Nie wiem co robic. Zrobilam bete gdzie we wtorek byla ponad 33000 a dzisiaj tylko ponad 60000. Progesteron spadl z 38,88 na 36. Do tego kilka kropek na wkladce
Boje sie ;(Przy Tak wysokich wartościach musi zwolnić inaczej by dochodzila do miliona gdyby sie ciagle podwajala!
jeśli natomiast martwi CIe plamienie dla własnego spokoju idź na IP. Ja plamien nie miałam żadnych ale przecież wiele dziewczyn tutaj miało i to jeszcze nie żaden wyrok. Będzie dobrze! Musi być!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 23:44
-
Ja jak zwykle spać nie mogę
Po plamieniach ani śladuByłam na szybkiej wizycie z USG, wszystko OK. Dziecko 3 cm co odpowiada 10+0 a był 9+4, włączył 3D i było wszystko super widać. Mały człowiek nie fasolka!
Dostałam L4 do 2 stycznia. Źle mi ze zostawiam prace z dnia na dzień, ale mam nadzieje ze zrozumieją.
Dziewczyny cięsze się z pozytywnych wieści u wszystkich na koniec wczorajszego dnia.
Zdjęcia nie mam, ale kupiłam juz spodnie ciążowe bo w swoje się nie mieszcze, a te z przed 3 lat są zaaaag duże (10 kg więcej miałam). Racja ze w kolejnej ciąży widać szybciej bo ja już się nie wypre ze w ciąży jestemSelja, Anga1989, Solane, Amore, DTEM, Leoparde, Uszko, Paula55, Zoja, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ja noc przespana, z jedna pobudka na siku. W sumie jeszcze bym pospala ale trzeba za 15 min wziasc duphaston i inofolic. Dzisiaj kolejny leniwy dzien. Ale przynajmniej przeczytam w koncu cala trylogie Greya
Nicka mi sie suwaczek dopiero po 7:00 zmienial, nie wiem czemu
-
Anga w ciąży też bierzesz inofolic?
Nicka Ty to chyba niezla panikara jesteś, będę Ci kochana meliskę parzyć))
Zaczęły mi się mdłości, o masakra narazie jest to śmieszneAmore lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Moje drogie przyszło mi się z Wami pożegnać. Zaczęłam plamic w niedzielę, dziś w nocy zaczęłam mocno krwawić. Jestem w szpitaly, diagnoza: poronienie całkowite ;( Także proszę wykreślcie mnie z listy a za każdą z Was trzymam kciuki. To była moja pierwsza ciąża, wystarana, wyczekiwana, jednak nie było mi dane zostać lipcową mamusią.
Aniołek 7t3d (*) -
Aguuuś wrote:Moje drogie przyszło mi się z Wami pożegnać. Zaczęłam plamic w niedzielę, dziś w nocy zaczęłam mocno krwawić. Jestem w szpitaly, diagnoza: poronienie całkowite ;( Także proszę wykreślcie mnie z listy a za każdą z Was trzymam kciuki. To była moja pierwsza ciąża, wystarana, wyczekiwana, jednak nie było mi dane zostać lipcową mamusią.
Agus tak strasznie mi przykrowierze ze juz nie dlugo wrocisz na fioletowa strone :* trzymaj sie
-
lottinka wrote:Anga w ciąży też bierzesz inofolic?
Zaczęły mi się mdłości, o masakra narazie jest to śmieszne
Wiesz co, ja mialam inofolic x2 brac i na razie jeszcze go biore bo lekarka nic nie mówiła zeby odstawić. Teraz w czwartek sie dopytam o witaminy
-
lottinka wrote:Anga w ciąży też bierzesz inofolic?
Zaczęły mi się mdłości, o masakra narazie jest to śmieszne
Szczerze to zazdroszcze mdlosci
Mi nic nie jest, to jest dziwne wiem ze sie zdarzaja ciaze bezobjawowe ale zeby az tak?
No panikara jestem -
Nicka mi od wczoraj mdlosci sie nie pojawiły i sie ciesze bo to bylo męczące
Jedynie mam spadek apetytu, który doprowadza mnie do szaleństwa bo niby bym cos zjadla ale jak juz sobie cos naszykuje to zrobie gryza i juz mi jedzenie w gardle stoi
Na szczescie owoce i słodkie moge jesc
-
Aguuuś wrote:Moje drogie przyszło mi się z Wami pożegnać. Zaczęłam plamic w niedzielę, dziś w nocy zaczęłam mocno krwawić. Jestem w szpitaly, diagnoza: poronienie całkowite ;( Także proszę wykreślcie mnie z listy a za każdą z Was trzymam kciuki. To była moja pierwsza ciąża, wystarana, wyczekiwana, jednak nie było mi dane zostać lipcową mamusią.
Przykro czytać takie wiadomościBardzo Ci współczuję
Natalia27.03.2016
-
delilah ja mam termin na 30!
Anga, jak tylko dowiedziałam się o ciąży miałam ino odstawić - ale wiadomo, pewnie co lekarz to opinia.
Aguuus, bardzo bardzo smutnoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 07:52
delilah11 lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time