Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sama babeczka w aptece mówiła, żebym nie odstawiala ani nic innego nie brała, jeżeli mam 2x saszetki inofolicu brac, wiec w czwartek dowiem sie wiecej na ten temat od lekarki.
Co do wieku ciąży, widzicie, niby mam dzisiaj 8+2 wg OM a wczoraj lekarka stwierdzila, ze ciaza jest mlodsza o okolo 8 dni i na opisie mi napisala 6+6
-
Anga- będziesz czytała trylogię Greya???
Po taiej lekturze to dopero będziesz miała sny:)
Nicka- zluzuj trochę, dzisiaj Mikołaj, wyobraż sobie, że w przyszym roku będziesz podkładać prezent do łóżeczka dla swojego skarba:)
Nicka789 lubi tę wiadomość
-
Jaguś_7810 wrote:Kurcze odebralam wynik cukru I mam 93
(po raz pierwszy w zyciu ) norma, dla kobiet w ciazy to 92... i pani doktor kazala sie ograniczyc do slodyczy.. jak ja nawet nie slodze,a slodkie rzadko jem... naprawde
martwie sie, bo zawsze mialam dobry cukier... a teraz nie wiem co sie porobilo...
LuzMaria- śwetne wiadomości!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 08:07
Jaguś_7810 lubi tę wiadomość
-
DTEM wrote:Anga- będziesz czytała trylogię Greya???
Po taiej lekturze to dopero będziesz miała sny:)
Nicka- zluzuj trochę, dzisiaj Mikołaj, wyobraż sobie, że w przyszym roku będziesz podkładać prezent do łóżeczka dla swojego skarba:)
Nic mi nie bedzieewentualnie bede lepiec spac
DTEM lubi tę wiadomość
-
Muszka15 wrote:Jeszcze sie zapytam czy ktoras z Was mecza dreszcze i jest jej ciagle zimno? Ja od poczatku tej ciazy nie wychodze spod koca,meczy mnie to juz bo temp w domu nienaturalnie wysoka,powietrze robi sie suche od ciaglego grzania a ja marzne..nigdy nie mialam tego problemu
Mam tak samo ciągle mi zimno i nie mogę się dogrzać,
u nas wczoraj -13 dziś -10 a ja o 6,30 wychodzę do pracy na 7,
a wogóle to jak dziewczynki u Was z pracą ? Jesteście na L4 czy dalej pracujecie?
Ja nie mogę się już doczekać jutrzejszej wizyty u gin oby tylko było wszystko dobrze...IO - Glucophare 2 x 1000
NT - Euthyrox 88
2017 CC 👸
-
Rudzielec :) wrote:Mam tak samo ciągle mi zimno i nie mogę się dogrzać,
u nas wczoraj -13 dziś -10 a ja o 6,30 wychodzę do pracy na 7,
a wogóle to jak dziewczynki u Was z pracą ? Jesteście na L4 czy dalej pracujecie?
Ja nie mogę się już doczekać jutrzejszej wizyty u gin oby tylko było wszystko dobrze...
Nie martw się, jutro będziemy się streswaćRudzielec :) lubi tę wiadomość
-
Nicka789 wrote:Dziewczyny a jak u Was bylo z progesteronem? Caly czas rosl czy byl jakia spadek?
-
Asik_kk wrote:Moja lekarka zabroniła mi badać progesteronu, biorę duphaston, na początku był nawet w dość dużych dawkach wiec wytłumaczyła mi ze wynik i tak wyjdzie z leków a nie z tego co w organizmie wiec mam dać sobie spokój z kolejnym powodem do stresu
Czyli ten spadek to hmm od lekow? Bo biore caly czas te same dawki utrogestanu 3x2 -
DTEM wrote:Kochana cukier nie jest tylko w cukrze:) Ogranicz owoce takie jak- banany, winogron, mandarynki... najlepiej to zjeść dzienne- 1 kiwi, lub małe jabłko lub pół grejpfruta to Ci nie podwyższy cukru:) na kolacje posiłek warzywny lub białkowy i rano będzie cukier jak ta lala- u mnie dzisiaj równe 90:) (wczoraj 98= na kolację fast foood!!!)
LuzMaria- śwetne wiadomości!!!
Bardzo dziekuje ci za rade, tak tez chyba zrobieale powiem Ci, ze sie przerazilam chwilowo...
DTEM lubi tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
delilah11 wrote:A ja z kolei zazdroszczę że jesteście już na dalszych etapach ciąży. U mnie termin na 28 lipca więc będę osoba zamykająca miesiąc;) dzidziuś wczoraj miał 6mm, ciąża wg usg o 2 dni młodsza. Wolno lecą te dni
Nie będziesz sama mi też wg kalkulatora wyszło na 28 lipca, ale pewnie będzie coś wcześniej bo ja ze wskazań medycznych na pewno będę mieć cesarkę ( rozwarstwienie siatkówki oka) ale póki co 1 wizytę mam jutro więc jeszcze się nie cieszę tylko modlę się o to żeby wszystko było dobrze:)IO - Glucophare 2 x 1000
NT - Euthyrox 88
2017 CC 👸
-
Agus sciskam Cie mocno,pisz jak tylko bedziesz miala ochote :-*
Sporo nas wizytyjacych jutro,ciekawe co bedzie,ja tez wizytujeciekawe czy ten badziag krwiak sie zmniejszyl/wchlonal
na pewno maleństwo rosnac mu tam powybija z glowy glupoty
hehe
Udanych Mikolajek dziewczyny