Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaKami wrote:Dzisiaj przyszedl moj mikolajkowy prezencik : detektor tetna plodu z wyswietlaczem
) w poprzednich ciazach bardzo chcialam i w sumie zalowalam dlugo ze nie kupilam wiec tym razem bylam grzeczna i odwiedzil mnie mikolaj
Oczywiscie z ciekawosci trzeba bylo uzyc pierwszy raz tego cuda choc wiedzialam ze jeszcze wczesnie zeby sie udalo;)
Za drugim podejsciem zlapalam malucha;) mial tetno miedzy 130 a 150, po jakis 20 sekundach uciekl w glab mamusi. Bylam w szoku ze sie udalo a maz ma banana na twarzy do chwili obecnej;)AniaKami lubi tę wiadomość
-
Anga ja Ci zazdroszczę dzisiejszej wizyty ja dopiero mam 20.12. i nie wiem jak dotrwam do tego dnia. Jeszcze zaczely mi sie dziwne bole,takie klucia i nie wiem czy dzwonic do gin. Poza tym czuje sie ok zero mdlosci,plamien bolu piersi ale to tez mnie martwi. Noce makabra budzę sie non stop i wierce się podobno strasznie.
-
I nadeszła ta chwila której się bałam, ja na L4, w mieszkaniu czysto, obiad w sumie ogarnięty.... CO ROBIĆ przez cały dzień?
Zaraz obudzi się mój 2,5 latek to zajęcia trochę będzie (śniadanie, książeczki, lego duplo itd.), ale ile tak można w czterech ścianach
Jak pójdzie spać to wyciągnę maszyny do szycia i zacznę realizować projekty na które nie miałam czasu m.in. poduszki na kanapę, powłoczki na poduszkę dla młodego), ale to zajęcia na gora 3 dni... a do 6 lipca dalekoAsik_kk, Amore, She86, sisi lubią tę wiadomość
-
Luz Maria wrote:I nadeszła ta chwila której się bałam, ja na L4, w mieszkaniu czysto, obiad w sumie ogarnięty.... CO ROBIĆ przez cały dzień?
Zaraz obudzi się mój 2,5 latek to zajęcia trochę będzie (śniadanie, książeczki, lego duplo itd.), ale ile tak można w czterech ścianach
Jak pójdzie spać to wyciągnę maszyny do szycia i zacznę realizować projekty na które nie miałam czasu m.in. poduszki na kanapę, powłoczki na poduszkę dla młodego), ale to zajęcia na gora 3 dni... a do 6 lipca dalekoZoja, She86 lubią tę wiadomość
-
DTEM wrote:Cześć mamuśki!
Anga trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę
Ja dzis spróbuję się umówć na to usg piersi, bo się martwię cóż to za guzek:0
Życzę Wam miłego spokojnego dnia:)
Moja mama tez ma guzek. Wykryli go kilka lat temu i okazalo sie ze to zwykly miesniak ale wiadomo ze ma go obserwowac
Wiec trzymam kciuki aby u Ciebie to nie bylo nic groznego :*
-
DTEM wrote:Dawaj do mnie kochana- u mnie tyle roboty a mi się nic nie chce:)
Robota to i u mnie się znajdzie.... PRASOWANIE zawsze N I E N A W I D Z Eteraz też tylko przekładamy z sypialni na kanapę cały tabołek, ale udaje że tego nie ma hahahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 08:08
AniaKami, She86 lubią tę wiadomość
-
Ewela35 wrote:Hej mogę wiedzieć jakiej firmy i gdzie kupiłaś dedektor ja tez chcę kupić tylko nie wien który.
Ktg jumper sonoline b tak sie nazywa.
Pozwole sobie wkleic link do allegro bo tam kupowalam. Plusem na tej aukcji jest dodatkowy zel, starczy mi go chyba na cala ciaze i jeszcze zostanie, przesylka expressowa, kontakt mailowy super. Brzmi jak reklama ale szukajac dla siebie chcialam zeby ktos tez uzyl takich konkretow.
Detektor spoko i latwy w obsludze, ogladalam z nim filmiki na yt i wydawal sie latwy w obsludze i jak widac dziala;) Z przesylka zaplacilam 245zl ale uparlam sie ze chce z wyswietlaczem wiec dlatego taka cena;)
http://allegro.pl/show_item.php?item=6372304098&snapshot=MjAxNi0xMi0wNVQxNTowNzowN1o7YnV5ZXI7MDMxYmY3ODliNjE4Yjc4YmMxMjJiYTBlZWJmM2VkZjcyMmQ1MzY2NWQ1MWVhNjQ1ZWM5NjAzNDkzODAwYzk4NA==
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Amore wrote:Anga trzymam kciuki za wizytę
kto jeszcze dzisiaj?
ja mam jeszcze jedno usg dzisiaj
Ja tez dzisiaj na 14:00Anga1989, sisi lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
AniaKami wrote:Ktg jumper sonoline b tak sie nazywa.
Pozwole sobie wkleic link do allegro bo tam kupowalam. Plusem na tej aukcji jest dodatkowy zel, starczy mi go chyba na cala ciaze i jeszcze zostanie, przesylka expressowa, kontakt mailowy super. Brzmi jak reklama ale szukajac dla siebie chcialam zeby ktos tez uzyl takich konkretow.
Detektor spoko i latwy w obsludze, ogladalam z nim filmiki na yt i wydawal sie latwy w obsludze i jak widac dziala;) Z przesylka zaplacilam 245zl ale uparlam sie ze chce z wyswietlaczem wiec dlatego taka cena;)
http://allegro.pl/show_item.php?item=6372304098&snapshot=MjAxNi0xMi0wNVQxNTowNzowN1o7YnV5ZXI7MDMxYmY3ODliNjE4Yjc4YmMxMjJiYTBlZWJmM2VkZjcyMmQ1MzY2NWQ1MWVhNjQ1ZWM5NjAzNDkzODAwYzk4NA==
Tez zamierzam kupic
A od ktorego tyg mozna stosować?
Kochana przedstaw sie tj imie, ile masz lat, ktora to ciaza, skad jestes, termin porodu wedlug OM to wpisze Cie do naszej tabelki -
Hej mamusie :-*
Gratuluję wszystkich pozytywnych wiadomości z wczoraj. To wspaniałe uczucie móc czytać o tych rączkach, nóżkach i ruchach, wyobrażam sobie że u mnie w brzuchu dzieje się to samo
Anga trzymam kciuki za wizytę
Ja biegnę dopiero w sobotę, ale tylko oddać co trzeba do badań, jednak mam o tyle fajnie że każdy wynik dostanę internetowo z komentarzem gin. więc jeśli tylko będzie coś nie tak, to czytam i wdrażamy zalecenia, ewentualnie biegnę pędem do niej.
Co do ćwiczeń, to są specjalne dla kobiet w ciąży. W pierwszej, od 12 tygodnia miałam problemy z kręgosłupem wiec jak nie mijało to gin wysłała mnie na tzw rehabilitację. Ćwiczenia były głównie na wzmocnienie mięśni pleców, brzucha i ud.
Anga1989 lubi tę wiadomość
-
Nicka789 wrote:A czemu? Mialas wczoraj prawda? Tak czesto tez nie dobrze kochana
Mój gin przyjmuje tylko prywatnie a chciałam się ubezpieczyc i poszłam państwowo. Narazie jest ok jak coś zapomnę to gdzie indziej się dopytam. Prenatalne już zrobię tylko jedno.