Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anga1989 wrote:Moja mama tez ma guzek. Wykryli go kilka lat temu i okazalo sie ze to zwykly miesniak ale wiadomo ze ma go obserwowac
Wiec trzymam kciuki aby u Ciebie to nie bylo nic groznego :*
A mój chłop nie pozwala mi kupić detektora- powiedział, że już widzi moją panikę jak ni usłyszę
-
Hej dziewczyny,ja zaraz wychodze do lracy ale jestem bardzo zaniepokojona,cos chyba jest dziwnie nie tak...ja znow spowrotem moge spac na brzuchu gdzie od jakiegos czasu juz mnie gniotlo...ja juz glupieje,przespalam pieknie calutka noc,nawet nic mi sie nie snilo...co z tym brzuchem i brakiem jego wydecia...ma ktoras z Was tak ze spokojnie w polowie 9 tygodnia sie na nim wysypia a wczesniej ugniatal?
-
Dzień dobry wszystkim
Noc straszna, tzn sny które miałam. Pierwszy ,że zaczęłam krwawić i bliźniaki wypadły mi jeden po drugim takie około 10 cm. Wylam z bólu i żalu. Kolejny sen ,że urodziłam dziewczynkę po druga niestety nie dała rady, bo za wcześnie a ta pierwsza tylko 27% szans miała.
Strasznie się czuje dziś... tak na duszy i na sercu ciężko... -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Coś chyba w nocy wisiało w powietrzu u mnie też okropna noc śniło mi się ze wszystko się kończy i tak strasznie płakałam. Naszczescie to tylko nasze sny a rzeczywistość zupełnie inna. Czy u was też taka depresyjna pogoda? Buro szaro mokro brrrr.
-
nick nieaktualnyMuszka15 wrote:Hej dziewczyny,ja zaraz wychodze do lracy ale jestem bardzo zaniepokojona,cos chyba jest dziwnie nie tak...ja znow spowrotem moge spac na brzuchu gdzie od jakiegos czasu juz mnie gniotlo...ja juz glupieje,przespalam pieknie calutka noc,nawet nic mi sie nie snilo...co z tym brzuchem i brakiem jego wydecia...ma ktoras z Was tak ze spokojnie w polowie 9 tygodnia sie na nim wysypia a wczesniej ugniatal?
-
Anga, Amore, AniaKami powodzenia na dzisiejszych wizytach
czekamy na dobre wiesci, wierze w to
Muszka bardzooo mi przykro :-*
Bulkasia aaa siooo zle sny,pamiętaj ze sny sa zawsze odwrotnoscia takze bedzie bo musi byc wszystko w porzadeczku
Ja pierwszy dzien w pracy,szef juz poinformowany o moim stanie i krotszym czasie pracy,jedynie zapomnialam ze 6dni pod rzad tez nie bede pracować,chcialam w sumie w poniedzialek isc na badania ktore dostalam od gina ale tyle mialam mu do powiedzenia ze o tym zapomnialam eh...boje sie ze od tyle wiadomosci zejdzie na zawalbulkaasia, AniaKami, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Dzień dobry wszystkim
Noc straszna, tzn sny które miałam. Pierwszy ,że zaczęłam krwawić i bliźniaki wypadły mi jeden po drugim takie około 10 cm. Wylam z bólu i żalu. Kolejny sen ,że urodziłam dziewczynkę po druga niestety nie dała rady, bo za wcześnie a ta pierwsza tylko 27% szans miała.
Strasznie się czuje dziś... tak na duszy i na sercu ciężko...bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Muszka15 wrote:Hej dziewczyny,ja zaraz wychodze do lracy ale jestem bardzo zaniepokojona,cos chyba jest dziwnie nie tak...ja znow spowrotem moge spac na brzuchu gdzie od jakiegos czasu juz mnie gniotlo...ja juz glupieje,przespalam pieknie calutka noc,nawet nic mi sie nie snilo...co z tym brzuchem i brakiem jego wydecia...ma ktoras z Was tak ze spokojnie w polowie 9 tygodnia sie na nim wysypia a wczesniej ugniatal?
Mam tak samo i również się nad tym wczoraj zastanawiałam i miałam Was pytać.
Możliwe ze to wzdęcia minęły i dlatego taka różnica. Juz samo to, że jesteśmy w tym samym tygodniu daje do myślenia. Ostatnią wizytę z podglądem dzidziusia miałam w sobotę, wiec wiem ze z nim wszystko jest w porządku.
-
nick nieaktualny
-
Nicka, Rudzielec, Uszk, Solane, Mania BloodMary, DTEM gratuluję udanych wizyt!
DTEM ale nasze 4cm wielkie już
Anga, Aniakami,Amore powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Pozdrowienia od Malucha! MAcha na dzień dobry rączką
https://zapodaj.net/23f02f36b911d.jpg.html
https://zapodaj.net/d2fb6edd15a09.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 09:56
Marciiik, Anga1989, DTEM, Nicka789, bulkaasia, AniaKami, Amore, Solane, sisi, Selja, Uszko, Ciacho, gabi544 lubią tę wiadomość
18.11.2015 Aniołek - W -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zoja wrote:Nicka, Rudzielec, Uszk, Solane, Mania BloodMary, DTEM gratuluję udanych wizyt!
DTEM ale nasze 4cm wielkie już
Anga, Aniakami,Amore powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Pozdrowienia od Malucha! MAcha na dzień dobry rączką
Super kochana!!! Już się martwiłam, że się nie odzywasz:)
Bułkaasia- sny to zawsze odwrotność, więc spokojnie- wszystko idzie ku dobremu:)
Ja też z powrotem śpię na brzuchu- choć był czas, że wszystko gniotło i cisło a teraz luzik mogę spać jak chcę tylko min 2 przerwy na siusiu w nocy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 10:05
bulkaasia, Zoja lubią tę wiadomość
-
Zoja jaki piekny maly czlowieczek
i te nozki i raczki
Bulkasia to tylko sny nie bierz ich na piwaznie
Co do detektora to tez kupujemy ale po nowym roku dopiero
Maz byl na nie ale przed chwila pokazalam mu z linka jaki to i wlaczylam na yt filmiki. Rozczulil sie i powiedzial ze jednak kupimy
I tak bym kupila czy by chvial czy nie. Haha
Mamy zakaz sexa a dzis bylo lekko nad ranem. No az tak lekko to nie. Nic nie boli nie plamie.. Chyba sie nic nie stanie co?bulkaasia, AniaKami, Amore, Zoja lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy, naprawdę mi ich potrzeba. Ciągle myślę, czytam i w głowie siedzi czy wszystko będzie dobrze z bliźniakami. We wtorek mam usg, które ma pokazać czy są w jednym worku czy w osobnych. Tak bym chciała aby były oddzielnie...
Zoja piękny Maluszek
Kciuki za wizytujące dziś & & & &Amore lubi tę wiadomość
-
Nicka789 wrote:Tez zamierzam kupic
A od ktorego tyg mozna stosować?
Kochana przedstaw sie tj imie, ile masz lat, ktora to ciaza, skad jestes, termin porodu wedlug OM to wpisze Cie do naszej tabelki
Ja sie juz przedstawialam pare razy;)
Ania, okolice wrocławia, ciaza 3. Lat 25, termin porodu om 30.06.17)
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
bulkaasia wrote:Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy, naprawdę mi ich potrzeba. Ciągle myślę, czytam i w głowie siedzi czy wszystko będzie dobrze z bliźniakami. We wtorek mam usg, które ma pokazać czy są w jednym worku czy w osobnych. Tak bym chciała aby były oddzielnie...
Zoja piękny Maluszek
Kciuki za wizytujące dziś & & & &
A oddzielnie to oznacza ze moze byc parka tak? -
Wczoraj na drzemce popołudniowej śniło mi się że krwawiłam i rodzę pojechaliśmy do szpitala wsadzili mnie z mężem do wanny, wyskoczyło dziecko a potem przyjechaliśmy do domu i okazało się ze nic nie mamy dla dziecka przygotowanego...
oczywiście ciężka noc śniło mi się że czytam ciągle fora o wszystkim że jest źle jtp. ciężko się spało ogólnie.
W końcu wstałam zjadam śniadanko pije melisę.
Zbliża się termin miesiączki czuje lekkie objawy jak na okres miałyście tak ?