X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    Moja mama tez ma guzek. Wykryli go kilka lat temu i okazalo sie ze to zwykly miesniak ale wiadomo ze ma go obserwowac :)

Wiec trzymam kciuki aby u Ciebie to nie bylo nic groznego :*
    Zawsze coś- jak nie plamienia to guzek, lekarka kazł się nie martwić al zrobiś usg pilnie!!!
    A mój chłop nie pozwala mi kupić detektora- powiedział, że już widzi moją panikę jak ni usłyszę:(

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaKami, Amore- trzymam kciuki:)

AniaKami lubi tę wiadomość

9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,ja zaraz wychodze do lracy ale jestem bardzo zaniepokojona,cos chyba jest dziwnie nie tak...ja znow spowrotem moge spac na brzuchu gdzie od jakiegos czasu juz mnie gniotlo...ja juz glupieje,przespalam pieknie calutka noc,nawet nic mi sie nie snilo...co z tym brzuchem i brakiem jego wydecia...ma ktoras z Was tak ze spokojnie w polowie 9 tygodnia sie na nim wysypia a wczesniej ugniatal?

0MPT.png
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim ;)
    Noc straszna, tzn sny które miałam. Pierwszy ,że zaczęłam krwawić i bliźniaki wypadły mi jeden po drugim takie około 10 cm. Wylam z bólu i żalu. Kolejny sen ,że urodziłam dziewczynkę po druga niestety nie dała rady, bo za wcześnie a ta pierwsza tylko 27% szans miała. :( :( :(
    Strasznie się czuje dziś... tak na duszy i na sercu ciężko...

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Coś chyba w nocy wisiało w powietrzu u mnie też okropna noc śniło mi się ze wszystko się kończy i tak strasznie płakałam. Naszczescie to tylko nasze sny a rzeczywistość zupełnie inna :). Czy u was też taka depresyjna pogoda? Buro szaro mokro brrrr.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka15 wrote:
    Hej dziewczyny,ja zaraz wychodze do lracy ale jestem bardzo zaniepokojona,cos chyba jest dziwnie nie tak...ja znow spowrotem moge spac na brzuchu gdzie od jakiegos czasu juz mnie gniotlo...ja juz glupieje,przespalam pieknie calutka noc,nawet nic mi sie nie snilo...co z tym brzuchem i brakiem jego wydecia...ma ktoras z Was tak ze spokojnie w polowie 9 tygodnia sie na nim wysypia a wczesniej ugniatal?
    Muszka! Mnie od tygodnia gdzieś nie "nadyma" i mogłabym leżeć na brzuchu gdyby nie piersi wrażliwe! Nos do góry! Na pewno jest dobrze:)

• Uszko Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga, Amore, AniaKami powodzenia na dzisiejszych wizytach ;-) czekamy na dobre wiesci, wierze w to ;-)

Muszka bardzooo mi przykro :-*
    Bulkasia aaa siooo zle sny,pamiętaj ze sny sa zawsze odwrotnoscia takze bedzie bo musi byc wszystko w porzadeczku ;-)

Ja pierwszy dzien w pracy,szef juz poinformowany o moim stanie i krotszym czasie pracy,jedynie zapomnialam ze 6dni pod rzad tez nie bede pracować,chcialam w sumie w poniedzialek isc na badania ktore dostalam od gina ale tyle mialam mu do powiedzenia ze o tym zapomnialam eh...boje sie ze od tyle wiadomosci zejdzie na zawal :-P

bulkaasia, AniaKami, sisi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bulkaasia wrote:
    Dzień dobry wszystkim ;)
    Noc straszna, tzn sny które miałam. Pierwszy ,że zaczęłam krwawić i bliźniaki wypadły mi jeden po drugim takie około 10 cm. Wylam z bólu i żalu. Kolejny sen ,że urodziłam dziewczynkę po druga niestety nie dała rady, bo za wcześnie a ta pierwsza tylko 27% szans miała. :( :( :(
    Strasznie się czuje dziś... tak na duszy i na sercu ciężko...
    Piękna! To tylko sen i Twoje niepokoje! Nie martw sie niepotrzebnie! Widzisz Megi tez miala koszmar! Wszystko będzie pięknie :)

bulkaasia lubi tę wiadomość

• Leoparde Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka15 wrote:

Mam tak samo i również się nad tym wczoraj zastanawiałam i miałam Was pytać.
    Możliwe ze to wzdęcia minęły i dlatego taka różnica. Juz samo to, że jesteśmy w tym samym tygodniu daje do myślenia. Ostatnią wizytę z podglądem dzidziusia miałam w sobotę, wiec wiem ze z nim wszystko jest w porządku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz tez nie mam wzdetetego brzucha i w sumie to prawie żadnych objawów ale jakos o tym nie myślę bo w pierwszej ciąży tez nie czułam ze w niej jestem ;)

• Zoja Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka, Rudzielec, Uszk, Solane, Mania BloodMary, DTEM gratuluję udanych wizyt!
    DTEM ale nasze 4cm wielkie już ;-)
    Anga, Aniakami,Amore powodzenia na dzisiejszych wizytach!
    Pozdrowienia od Malucha! MAcha na dzień dobry rączką ;-)

https://zapodaj.net/23f02f36b911d.jpg.html
    https://zapodaj.net/d2fb6edd15a09.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 09:56

Marciiik, Anga1989, DTEM, Nicka789, bulkaasia, AniaKami, Amore, Solane, sisi, Selja, Uszko, Ciacho, gabi544 lubią tę wiadomość

gannskjo7b9tly2x.png

18.11.2015 Aniołek - W
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoja! Cudnie macha :)

Zoja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoja super :)

Zoja lubi tę wiadomość

• Leoparde Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoja, jakie słodkości <3 ;-)

Zoja lubi tę wiadomość

• DTEM Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoja wrote:
    Nicka, Rudzielec, Uszk, Solane, Mania BloodMary, DTEM gratuluję udanych wizyt!
    DTEM ale nasze 4cm wielkie już ;-)
    Anga, Aniakami,Amore powodzenia na dzisiejszych wizytach!
    Pozdrowienia od Malucha! MAcha na dzień dobry rączką ;-)

Super kochana!!! Już się martwiłam, że się nie odzywasz:)
    Bułkaasia- sny to zawsze odwrotność, więc spokojnie- wszystko idzie ku dobremu:)

Ja też z powrotem śpię na brzuchu- choć był czas, że wszystko gniotło i cisło a teraz luzik mogę spać jak chcę tylko min 2 przerwy na siusiu w nocy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 10:05

bulkaasia, Zoja lubią tę wiadomość

9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoja jaki piekny maly czlowieczek <3 i te nozki i raczki <3

Bulkasia to tylko sny nie bierz ich na piwaznie <3

Co do detektora to tez kupujemy ale po nowym roku dopiero :)
    Maz byl na nie ale przed chwila pokazalam mu z linka jaki to i wlaczylam na yt filmiki. Rozczulil sie i powiedzial ze jednak kupimy ;)
    I tak bym kupila czy by chvial czy nie. Haha

Mamy zakaz sexa a dzis bylo lekko nad ranem. No az tak lekko to nie. Nic nie boli nie plamie.. Chyba sie nic nie stanie co?

bulkaasia, AniaKami, Amore, Zoja lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy, naprawdę mi ich potrzeba. Ciągle myślę, czytam i w głowie siedzi czy wszystko będzie dobrze z bliźniakami. We wtorek mam usg, które ma pokazać czy są w jednym worku czy w osobnych. Tak bym chciała aby były oddzielnie...

Zoja piękny Maluszek :)

Kciuki za wizytujące dziś & & & &

Amore lubi tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • AniaKami Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka789 wrote:
    Tez zamierzam kupic :)
    A od ktorego tyg mozna stosować?
    Kochana przedstaw sie tj imie, ile masz lat, ktora to ciaza, skad jestes, termin porodu wedlug OM to wpisze Cie do naszej tabelki :)

Ja sie juz przedstawialam pare razy;)
    Ania, okolice wrocławia, ciaza 3. Lat 25, termin porodu om 30.06.17 ;))

16ud3e3kui6kcuib.png
    Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
    Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
  • Nicka789 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bulkaasia wrote:
    Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy, naprawdę mi ich potrzeba. Ciągle myślę, czytam i w głowie siedzi czy wszystko będzie dobrze z bliźniakami. We wtorek mam usg, które ma pokazać czy są w jednym worku czy w osobnych. Tak bym chciała aby były oddzielnie...

Zoja piękny Maluszek :)

Kciuki za wizytujące dziś & & & &

A oddzielnie to oznacza ze moze byc parka tak? :)

3jgxqqmziee3p7kr.png 27.11 0heart.gif
    I IVF- 11.2016 11dpt beta 47,33 13dpt 121,47
    15dpt 387,6 18dpt 1613
  • tweety89 Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj na drzemce popołudniowej śniło mi się że krwawiłam i rodzę pojechaliśmy do szpitala wsadzili mnie z mężem do wanny, wyskoczyło dziecko a potem przyjechaliśmy do domu i okazało się ze nic nie mamy dla dziecka przygotowanego...

oczywiście ciężka noc śniło mi się że czytam ciągle fora o wszystkim że jest źle jtp. ciężko się spało ogólnie.

W końcu wstałam zjadam śniadanko pije melisę.

Zbliża się termin miesiączki czuje lekkie objawy jak na okres miałyście tak ?

ckaiflw13oqrzcja.png
‹‹ 242 243 244 245 246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ