Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas brak seksu- bo to ja się boję i już, nawet jak w myślach mam chęci i zaczynam się przytulać to zaraz jakoś wszystko ucieka, przypomina mi się że jest dzidzia i "czar pryska"

Bardzo Wam zazdraszczam tych detektorów!!! jak ja bym chcała:) -
Teraz też chcesz tam rodzić? Czy myślisz o zmianie szpitala? Podobno tam najlepsi specjaliści dlatego taki tłok, ale nie wiem do końca czy to prawda. Akurat moje wszystkie koleżanki tam rodziły dlatego się zdecydowałam że ja też tam urodzęLeoparde wrote:Co do tych miejsc na Staszica, to rzeczywiście jak rodziłam było kiepsko. Po porodzie pół dnia musiałam leżeć z dzidziusiem na korytarzu i czekać aż kogoś wypiszą. Na domiar złego mój syn miał silną zoltaczke i musiał przejść fototerapie i zostać dłużej w szpitalu. Mnie z braku miejsc wypisali w 8 dobie a synka dopiero w 11. Ileż ja się wtedy spłakałam, bo nie chciałam go zostawiać na noce, jednak wyjścia nie było. Mam nadzieję, że teraz to się zmieniło.

-
nick nieaktualny
-
Wg kalendarza Belly 12w6d to ostatni dzień I trymestru.DTEM wrote:naprawdę po tym tygodniu II trymestr- ja myślałam, że od 14tc
U nas wg tego II zacznie się 22/12 bo teraz niby 11t1d czyli 12 tydzień.
DTEM lubi tę wiadomość

18.11.2015 Aniołek - W -
Hejo kochana ja też z Krakowakamika23 wrote:Marzenie Ty chodzisz do luxmedu i płacisz za wizyty i USG ? Chodzi o to że nie masz u nich pakietu tylko prywatnie odwiedzasz ich placówke tak ? Bo ja mam pakiet, lekarzy za free, karte ciązy i wszystkie badania z rozpiski lekarza z free
Też jestem zadowolona i z doktora i z całej obsługi
Tyle że ja w Krakowie 
Gdzie planujesz rodzić? Ja też jestem w 7 tyg., ale suwaczek ustawie po wizycie w przyszłym tygodniu bo u mnie ciężko ustalić termin wg. om., i oczywiście jak potwierdzę że wszystko w porządku.
Na III trymestr polecam Wam gorąco poduszkę rogala jest nie zastąpiona, a potem przydaje się do karmienia
Mdłości mnie nie opuszczają choć dzisiaj walczę i piję herbatę z imbirem i zagryzam migdałami i jest minimalnie lepiej
kamika23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PannaNatalia ja od wczoraj biorę PREVOMIT na mdłości. To imbir i witaminy dla kobiet w ciąży na mdłości. Mi na szczęście pomagają i mogę je polecić. Duża ulga..PannaNatalia wrote:Ten tańszy angelsound, została mi stówka w portfelu to akurat dołożę na kieckę sylwestrową. O ile mdłości mi przejdą bo jestem na razie przerażona

PannaNatalia lubi tę wiadomość

18.11.2015 Aniołek - W -
PannaNatalia wrote:Ten tańszy angelsound, została mi stówka w portfelu to akurat dołożę na kieckę sylwestrową. O ile mdłości mi przejdą bo jestem na razie przerażona

Super;) 100 roznicy to bardzo duzo wiem, sama zastanawialam sie ktory wziasc dosc dlugo, ale w tej ciazy mam zamiar spelniac kazda swoja zachcianke, moze to odgoni czarny scenariusz tym razem w moim przypadku;)
A rogala do spania tez chcialam i podejrzewam ze tym razem tez go kupie ale dopiero gdzies po 25 tyg. Bo wczesniej nie potrzebowalam ostatnim razem i dawalam rade;) zreszta ja uwielbiam spac zawinieta w kokon z koldry i miec ja miedzy nogami;)
PannaNatalia lubi tę wiadomość

Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
nick nieaktualnyOj tak tak, kokon obowiązkowo
dostaje baty codziennie rano, że małż zmarznięty i przeziębiony bo grama kołdry nie miał przez całą noc 
Zoja - dzięki ! Spróbuje jeszcze przetrzymać ten tydzień, bo powinno już schodzić, no i się przyzwyczaiłam od szóstego tc....
jak nie przejdzie i spełni się scenariusz teściowej ( czyli męczenie do 5 mies... ) to zakupie 
-
W pierwszej ciąży męczyłam się do 5 lub 6 mc-aPannaNatalia wrote:Oj tak tak, kokon obowiązkowo
dostaje baty codziennie rano, że małż zmarznięty i przeziębiony bo grama kołdry nie miał przez całą noc 
Zoja - dzięki ! Spróbuje jeszcze przetrzymać ten tydzień, bo powinno już schodzić, no i się przyzwyczaiłam od szóstego tc....
jak nie przejdzie i spełni się scenariusz teściowej ( czyli męczenie do 5 mies... ) to zakupie 

Rogal spełnia każdą waszą zachciankę, możesz się owinąć w okół niego jak chcesz, tylko mój m. się śmiał czy banan z nami tez idzie dzisiaj spać
AniaKami, PannaNatalia, Marzenie27, sisi lubią tę wiadomość
-
Detektor który któraś polecała można nabyć taniej
Stary znalazł:
2MHz Blue Sonoline-B Sonoline B LCD Display Baby Heartbeat monitor Tones Fetal Doppler Monitor For Pregnant Women With Gel
http://www.aliexpress.com/item/32611887097/32611887097.html

9.11

27.11