Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas brak seksu- bo to ja się boję i już, nawet jak w myślach mam chęci i zaczynam się przytulać to zaraz jakoś wszystko ucieka, przypomina mi się że jest dzidzia i "czar pryska"
Bardzo Wam zazdraszczam tych detektorów!!! jak ja bym chcała:) -
Leoparde wrote:Co do tych miejsc na Staszica, to rzeczywiście jak rodziłam było kiepsko. Po porodzie pół dnia musiałam leżeć z dzidziusiem na korytarzu i czekać aż kogoś wypiszą. Na domiar złego mój syn miał silną zoltaczke i musiał przejść fototerapie i zostać dłużej w szpitalu. Mnie z braku miejsc wypisali w 8 dobie a synka dopiero w 11. Ileż ja się wtedy spłakałam, bo nie chciałam go zostawiać na noce, jednak wyjścia nie było. Mam nadzieję, że teraz to się zmieniło.
-
nick nieaktualny
-
DTEM wrote:naprawdę po tym tygodniu II trymestr- ja myślałam, że od 14tc
U nas wg tego II zacznie się 22/12 bo teraz niby 11t1d czyli 12 tydzień.DTEM lubi tę wiadomość
18.11.2015 Aniołek - W -
kamika23 wrote:Marzenie Ty chodzisz do luxmedu i płacisz za wizyty i USG ? Chodzi o to że nie masz u nich pakietu tylko prywatnie odwiedzasz ich placówke tak ? Bo ja mam pakiet, lekarzy za free, karte ciązy i wszystkie badania z rozpiski lekarza z free
Też jestem zadowolona i z doktora i z całej obsługi
Tyle że ja w Krakowie
Gdzie planujesz rodzić? Ja też jestem w 7 tyg., ale suwaczek ustawie po wizycie w przyszłym tygodniu bo u mnie ciężko ustalić termin wg. om., i oczywiście jak potwierdzę że wszystko w porządku.
Na III trymestr polecam Wam gorąco poduszkę rogala jest nie zastąpiona, a potem przydaje się do karmienia
Mdłości mnie nie opuszczają choć dzisiaj walczę i piję herbatę z imbirem i zagryzam migdałami i jest minimalnie lepiejkamika23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PannaNatalia wrote:Ten tańszy angelsound, została mi stówka w portfelu to akurat dołożę na kieckę sylwestrową. O ile mdłości mi przejdą bo jestem na razie przerażona
PannaNatalia lubi tę wiadomość
18.11.2015 Aniołek - W -
PannaNatalia wrote:Ten tańszy angelsound, została mi stówka w portfelu to akurat dołożę na kieckę sylwestrową. O ile mdłości mi przejdą bo jestem na razie przerażona
Super;) 100 roznicy to bardzo duzo wiem, sama zastanawialam sie ktory wziasc dosc dlugo, ale w tej ciazy mam zamiar spelniac kazda swoja zachcianke, moze to odgoni czarny scenariusz tym razem w moim przypadku;)
A rogala do spania tez chcialam i podejrzewam ze tym razem tez go kupie ale dopiero gdzies po 25 tyg. Bo wczesniej nie potrzebowalam ostatnim razem i dawalam rade;) zreszta ja uwielbiam spac zawinieta w kokon z koldry i miec ja miedzy nogami;)PannaNatalia lubi tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
nick nieaktualnyOj tak tak, kokon obowiązkowo
dostaje baty codziennie rano, że małż zmarznięty i przeziębiony bo grama kołdry nie miał przez całą noc
Zoja - dzięki ! Spróbuje jeszcze przetrzymać ten tydzień, bo powinno już schodzić, no i się przyzwyczaiłam od szóstego tc....jak nie przejdzie i spełni się scenariusz teściowej ( czyli męczenie do 5 mies... ) to zakupie
-
PannaNatalia wrote:Oj tak tak, kokon obowiązkowo
dostaje baty codziennie rano, że małż zmarznięty i przeziębiony bo grama kołdry nie miał przez całą noc
Zoja - dzięki ! Spróbuje jeszcze przetrzymać ten tydzień, bo powinno już schodzić, no i się przyzwyczaiłam od szóstego tc....jak nie przejdzie i spełni się scenariusz teściowej ( czyli męczenie do 5 mies... ) to zakupie
Rogal spełnia każdą waszą zachciankę, możesz się owinąć w okół niego jak chcesz, tylko mój m. się śmiał czy banan z nami tez idzie dzisiaj spaćAniaKami, PannaNatalia, Marzenie27, sisi lubią tę wiadomość
-
Detektor który któraś polecała można nabyć taniej
Stary znalazł:
2MHz Blue Sonoline-B Sonoline B LCD Display Baby Heartbeat monitor Tones Fetal Doppler Monitor For Pregnant Women With Gel
http://www.aliexpress.com/item/32611887097/32611887097.html