Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaKami wrote:No tak, przy malym dzieciatku tez zdecydowalabym sie na pessar. Teraz tez myslalam o pessarze bo boje sie tego szwu jak nie wiem co i pobytu w szpitalu bo za kazdym razem pobyt konczyl sie tragedia dla mnie ale wiem ze musze dac rade dla meza i dzidzi, bo tylko przez jego upor i mega chec dzieciatka zdecydowalam sie tak szybko dac szanse.
Kochana wyslalam Ci zaproszenie do grona znajomych. Mam pytanko -
Witam sie i ja z rana. Wczoraj nie mialam sily pisac. Odebralam wyniki badan wczoraj, morfologie mocz, toxo, hiv i nieszczesny dotyczacy wirusowego zapalenia watroby typu b
wynik WATPLIWY:( powtorzyc za 3-4 tyg ) strasznie sie boje bo juz sobie nabilam glowe ze jesli jest watpliwy to za miesiac potwierdza tylko ze mam wirusowe zapalenie watroby
powiedzcie moze ktoras ma takie doswiadczenia i skonczyly sie happy endem ?
Marzenia się spełniają
-
A ja dzisiaj miałam mega nieprzyzwoity sen aż przez niego mało do pracy się nie spoznilam:)Wczoraj powiedziałam szefowej o ciąży poplakala się i od razu powiedziala ze mam taryfę ulgowa:)Dzisiaj jadę ze szlachetną paczką do dzieciaczkow mam nadzieję, ze ucieszą się z prezentów Milego dnia kochane ja od rana mam super humor:)
Marzenie27 lubi tę wiadomość
-
przyszła mama wrote:Witam sie i ja z rana. Wczoraj nie mialam sily pisac. Odebralam wyniki badan wczoraj, morfologie mocz, toxo, hiv i nieszczesny dotyczacy wirusowego zapalenia watroby typu b
wynik WATPLIWY:( powtorzyc za 3-4 tyg ) strasznie sie boje bo juz sobie nabilam glowe ze jesli jest watpliwy to za miesiac potwierdza tylko ze mam wirusowe zapalenie watroby
-
A ja obudziłam się nad ranem do toalety, czuję, że coś mi mokro. Oczywiście przestraszyłam się, że plamię. Patrzę, a tu wielka plama z wodnistego śluzu. Zwykle mam wilgotno, ale bez przesady. Gdyby to był późniejszy etap ciąży to pomyślałabym, że wody mi odeszły, hehe
Miałyście kiedyś aż tak? Dodam, że nie przypominam sobie żadnego snu, który mógłby spowodować taki efekt
Aniołek (*) 7tc -
przyszła mama wrote:Witam sie i ja z rana. Wczoraj nie mialam sily pisac. Odebralam wyniki badan wczoraj, morfologie mocz, toxo, hiv i nieszczesny dotyczacy wirusowego zapalenia watroby typu b
PS.
Musiałam się upomnieć o wynik cmv igm więc podejrzewam moje laboratorium o to, że zapomniało o badaniu i dało wynik wątpliwy bo to oznacza że może tak może nie -
Zoja lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny poradźcie mi coś. Przez moją sklerozę nie wiem co teraz zrobić....Jestem zapisana na dziś przed 13 na cytologie i czystość pochwy... i cholera zapomniałam (nikt też mi z lekarzy czy połozna nie przypomnieli) że przed cytologią nie można współżyć z 2 dni... a ja dzisiaj dopadłam mojego bo zapomniałam o tym... teraz nie wiem co zrobić, bo nie bardzo mam czas na odwoływanie tego badania i przekładanie na inny termin bo wtedy sie do wizyty z wynikami nie wyrobie.
Dodatkowo czytalam że nie można brać przed cytologią leków dopochwowych, no a ja przecież jestem na luteinie i też dziś raniutko zaaplikowałam....Co robic ? iść ? -
kamika23 wrote:Dziewczyny poradźcie mi coś. Przez moją sklerozę nie wiem co teraz zrobić....Jestem zapisana na dziś przed 13 na cytologie i czystość pochwy... i cholera zapomniałam (nikt też mi z lekarzy czy połozna nie przypomnieli) że przed cytologią nie można współżyć z 2 dni... a ja dzisiaj dopadłam mojego bo zapomniałam o tym... teraz nie wiem co zrobić, bo nie bardzo mam czas na odwoływanie tego badania i przekładanie na inny termin bo wtedy sie do wizyty z wynikami nie wyrobie.
Dodatkowo czytalam że nie można brać przed cytologią leków dopochwowych, no a ja przecież jestem na luteinie i też dziś raniutko zaaplikowałam....Co robic ? iść ?
A jakbys poszla i powiedziala jaka jest sytuacja? Moze by cytologie i reszte zrobili na kiedy indziej a dzisiaj mialabys zwykla wizyte?
-
Cześć dziewczyny!!! Wielkie gratulacje jestem lipcowką 2016 kruszyna urodziła sie 29.06.16 Zatęskniłam za tym cudownym stanem .... Trzymajcie się dzielnie i życzę samych spokojnych i nudnych miesięcy aż do szcześliwego porodu.
Asik_kk, Selja, DTEM, tweety89, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
ale ja nie mam żadnej wizyty dziś. Jestem umówiona konkretnie na cytologie i czystość, którą robi położna. Zresztą już się skonsultowałam z jednym lekarzem, który powiedział że współżycie nie ma wpływu na wyniki cytologii, tylko to jak kto umiejętnie pobiera próbke...
także idę jednak. Ale dzięki za odzew
She86 lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane!!!
Witam się z Wami w 12stym tygodniu- dla mnie najtrudniejszym
kamilka23- zadzwoń do labo i powiedz jak wygląda sytuacja, albo będą kazali przyjechać albo trzeba będzie przełożyć.
W poprzedniej ciązy też miałam założony ten gumowy krążek, leżenie i zero seksu ale niestety nie sprawdziło się do końca. Mimo wszystko jeżeli sytuacja się powtorzy to nie zdecyduje się raczej na szew- boję się. -
Hej dziewczyny, zbieram się na wizytę. Za dwie godziny w końcu poznam moje maleństwo.
Trzymajcie kciukiDTEM, gabi544, Asik_kk, Nicka789, megi78, Anga1989, Leoparde, She86, Marzenie27, Selja, Amore lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860