Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy któraś jeszcze oprócz mnie odczuwa oznaki kalafioryzacji mózgu ?
Ja zaczynam się łapać na tym, że działam trochę nielogicznie albo zapominam nazwisk... Jeśli tak dalej będzie, to stanie się niebezpieczne
Natalia frytki zawsze dobreOleczka ur. 10.06.2017
-
asiczka11 wrote:Czy któraś jeszcze oprócz mnie odczuwa oznaki kalafioryzacji mózgu ?
Ja zaczynam się łapać na tym, że działam trochę nielogicznie albo zapominam nazwisk... Jeśli tak dalej będzie, to stanie się niebezpieczne
Natalia frytki zawsze dobre
Ja szukałam okularów trzymając je w ręku -
Amore wrote:tweety cykle tak +- 28 29 30 dni
jak się stresujesz to idź na usg. a kiedy masz prenatalne? ja się muszę zapisać na ok 10 stycznia. i do tego czasu nie mam zamiaru szaleć. jedna wizyta w pon wezmę recepty żeby mi starczyło przynajmniej na po prenatalnych. i jak będe się dobrze czuła to nie śni mi się po lekarzach latać.
no i ty masz ciążowy cykl i wszystko super pasuje. a ja mam cykle 34-38 i teraz się mogę stresować ze ciąża 10 dni młodsza. a beta szalona wzrosła prawidłowo w zeszłym tygodniu do 50000, mimo plamień.
Pójdę przed świętami na usg żeby się uspokoić bo do 28 grudnia nie wytrzymam
-
Amore wrote:moj Gin mowil ze 10 dni roznicy to na tym etapie jest bardzo czesto. polec na to usg co sie masz stresowac. mi po 2 dniach dziecko 2 mm uroslo
no tez tak myślęcycki bolą mdli mnie sa zawroty głowy objawy są wiec mysle że jest ok.
Ja bardzo szybko poszłam na L4 bo miałam plamienia, i muszę w większości leżeć, wiec nie mam co robić i mylę i czytam rożne bzdety w necie ehh. Koniec z tym !!
za tydzień pójdę na USGAmore lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nadrukowałam się i się krna skasowało:(
Sisi gratuluję kochana!!!!
U mnie też kalafior albo nawet kapusta (co by "głąb" nie mówić) zamiast mózgu- dzis piękny aniołek przed dom kupiony- duży z latarenką, cudny. skasowane, zapłacone i tyle... przypomniałoo mi sę jak z parkingu wyjechałam.... na szczęście czekał jak wróciłam, ale Pani miała ubaw:)sisi lubi tę wiadomość
-
Ja mialam poduche rogala,takie bardZiej c....i taka sama bede chciala kupic znowu,wlasciwie nie wiem co sie z tamta stalo hm..aa i wazne zeby poszewka byla sciagana do prania a pod spodem cosik niewsiakajacego wode bylo,typu jak ochraniacz na poduszke...ja mialam czesto zalana moim wlasnym mlekiem
-
Jagna 75 wrote:Zdaje sie ze nie o taką chodzi.Podaje przykladowy link
http://allegro.pl/poduszka-do-spania-dla-kobiet-w-ciazy-typ-c-rogal-i6488624470.html
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
A ja bym chciala zeby ta poduszka po porodzie posluzyla jako taki "kojec" dla dziecka zeby np. nie spadlo z lozka ale mam wrazenie, ze konce tej poduszki za bardzo wchodza w srodek i nie bedzie tam miejsca zeby dziecko polozyc. Moze jakbym to zobaczyla na zywo to mialabym pelniejszy obraz
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330