Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z przyjemniejszych tematow to powiem Wam ze idzie wieczor,juz noedlugo bede mogla isc spaaac..to w tej chwili najlepsza wiadomosc ;)

0MPT.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w miare na mdlosci slodkie pomaga tzn jakis cukierek czekoladowy czy cos.

l22nhdgen92nqanl.png
  • sisi Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lottinka gratuluję serduszka! Przykro mi z powodu tych okropnych mdłości, mam nadzieję, że w krótce miną.

A ja dzisiaj latam do kibelka siusiu co 30 minut, pierwszy raz mnie chwyciło ;)
    Mam nadzieję, że na noc przejdzie...

20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
    19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
    19/02/2021 Anielka 2860
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski witam również w klubie pijaczek. Mdłości mnie już dobijają, jak zwymiotuje jest chwile lepiej ale już ledwo żyje.

Dodam że byłam wczoraj u teściowej, gotowała rosół i tak mnie zemdliło że musiałam iść zwymiotować, oczywiście powiedziałam że byłam na imprezie z koleżankami i mam kaca :P Czekam do świąt, już nie długo i będzie niespodzianka hiehie

28whyx8d41olhvnv.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    12 godzin i 40 minut by zobaczyc sie z malutka *_*
    Nie zasne dzis z emocji strachu i wszystkiego na raz.

Amore, tweety89, Anga1989, sisi lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha trzeba założyć klub AA :D dołączam oczywiście, choć u nas wszyscy wiedzą, ale czuję się jak na kacu.

Aha, a ten sok pomarańczowy to niestety potwierdzam... była u mnie pewna zależność - w dni, kiedy piłam sok to zawsze wymiotowałam. W sumie bez niego też, ale pamiętam, że po nim niezłe jazdy miałam.

Właśnie ratuje sie herbatą miętową ale chyba znów przegram tą walke. Kładę się spać :/ może na chwile przejdzie...

Masakra, te nudności mnie wykańczają. Do tego to serce, masakra jak tłucze :)

Amore lubi tę wiadomość

• Amore Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dzisiaj jakąś kulminacje.. po tej mięcie z imbirem tak mi było niedobrze że płakałam do torebki a M się tylko śmiał że mnie że zachowuje się jak 5latka.. ryczeć z powodu mdłości..

xvqvdqg.png
  • tweety89 Przyjaciółka

Wysłany: 11 grudnia 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawdzam czy suwak działa

DTEM lubi tę wiadomość

ckaiflw13oqrzcja.png
  • Zoja Ekspertka

Wysłany: 11 grudnia 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Rosa BulkaAsia sercem z Wami. Trzymam kciuki za bezstresowe wizyty i czekam na piękne fotki!

gannskjo7b9tly2x.png

18.11.2015 Aniołek - W
  • Jaguś_7810 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaNatalia wrote:
    Haha trzeba założyć klub AA :D dołączam oczywiście, choć u nas wszyscy wiedzą, ale czuję się jak na kacu.

Aha, a ten sok pomarańczowy to niestety potwierdzam... była u mnie pewna zależność - w dni, kiedy piłam sok to zawsze wymiotowałam. W sumie bez niego też, ale pamiętam, że po nim niezłe jazdy miałam.

Właśnie ratuje sie herbatą miętową ale chyba znów przegram tą walke. Kładę się spać :/ może na chwile przejdzie...

Masakra, te nudności mnie wykańczają. Do tego to serce, masakra jak tłucze :)

Mam to samo z tyn sercem :o przestraszylam sie tak serce kołacze ;o

hchyyx8d1rhjy3jw.png

13 c.s. szczęśliwy <3 !!
    Synuś czekamy na Ciebie :)
  • wiosnaachtoty Koleżanka

Wysłany: 11 grudnia 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Kto jutro wizytuje ze mna?
    Ja mam na 9:45 i cholernie sie juz stresuje! Za kogo jeszcze kciuki zaciskac i wyczekiwac pieknego zdjatka? <3

Ja też mam jutro wizytę - stres na maxa. Mam nadzieję, że zobaczę, że serce bije jak dzwon. Ja idę dopiero przed 20.00

Anga1989, sisi lubią tę wiadomość

relg90bvs4p6hp5g.png
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tweety- dział!!!
    Rosax- życzę Ci spokojnej nocki i choć trochę przespanej:)

ja też idę kimać póki mi się chce- bo potem po przebudzeniu ciężko usnąć :(

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • tweety89 Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo Ja.
    Wpisałam w ustawieniach okres o tydzień później to jeszcze nie jest ten termin.
    No bo byłam na USG na IP 2.12 ciąża 4.95 mm 6t1d a 5.12 prywatnie na niby super sprzęcie i tez 6t1d ciąża 5.1 mm. Lekarz mówił że tak jest przy długich cyklach.

Na razie zostawiam tak jak jest i myśle pozytywnie;)

ckaiflw13oqrzcja.png
  • lottinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety ja też przegrałam i tym razem poszedł rzyg... wzięłam teraz jeszcze jeden duphaston bo wydaje mi się ze przez 2h tamtego nie przyswoiłam. Gdybym się w zw z tym lepiej poczuła to spoko, niestety kurde nadal jest słabo...może jednak zatrucie :(

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • tweety89 Przyjaciółka

Wysłany: 11 grudnia 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:

Trzymam kciuki. Ja jutro jadę skombinować jakiś termin na USG przed świetami bo nie wytrzymam..do 28.12.

ckaiflw13oqrzcja.png
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lottinka wrote:
    No niestety ja też przegrałam i tym razem poszedł rzyg... wzięłam teraz jeszcze jeden duphaston bo wydaje mi się ze przez 2h tamtego nie przyswoiłam. Gdybym się w zw z tym lepiej poczuła to spoko, niestety kurde nadal jest słabo...może jednak zatrucie :(
    Na tym progesteronie co ja biore jest napisane ze nie jesc 2h przed polknieciem i 1h po ,dlatego myslalam ze spokojnie w godzinie sie wchlonie..mialam wrecz takie bujanie,oslabienie i uczucie jakbym byla pijana po godzinie od zazycia....ciekawe czy jest roznica ktory do progesteron cay one sie wszystkie w miare szybko wchlaniaja? Nawet jak wzielas podwojna dawke to tezn raz to spoko...z wymiotami to niewiadomo w ktora strone sie ruszyc nie?

Ja narazie jeszcze nie wymiotowalam,miewam momenty ze juz na wylocie ale sie wstrzymuje,mam wrazenie ze jak raz zaczne to juz pojdzie tylko latwiej ;) tak mialam z corka...zdarza mi sie pokaslywac i wtedy mam najwieksza cofke,ale wtedy oddech wyrownuje,nie ruszam sie...czekam az "opadnie"

Alimak,tak wszedzie pisza ze mozliwe plamieńia cay krwawienia w czasie kiedy mialo sie miesiaczke,ja mialam w zupelnie innym czasie i wszelkie formy od jasnego bezu bo czerwony

0MPT.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alimak podobno mogą być plamienia w terminie okresu. U mnie zupełnie inaczej ja plamie mnie i więcej w różnych kolorach od ponad dwóch tyg ;). Będzie dobrze :)

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 04:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,
    Znowu zaczęło mi sie wstawanie w nocy na siku. O 4 wstalam i zasnac nie potrafie więc z mama kawe pije bo do pracy sie szykuje :)

Za wszystkie wizytujace dzisiaj trzymam mocno kciuki i czekam na zdjecia Waszych maluszkow ;)
    Bedzie dobrze ;)

A dzisiaj to biorę sie za siebie, zrobie paznokcie a pozniej wlosy zafarbuje. Mialam to zrobic przed impreza ale czasu braklo a checi tez jakos nie mialam :(

Wejde później na kompa to muszę zmienic termin porodu na 16 lipca bo tak mi ginka wpisala w karte ciąży

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 04:49

l22nhdgen92nqanl.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podglądnęłam tabelkę z Majówek 2017 i dodałam jedną kolumnę "MAM PRZECZUCIE, ŻE BĘDZIE..." tam wpisujcie przeczucie co do płci ;)

Potem sprawdzimy, czy intuicje nas myliły czy nie ;)

Leoparde, She86 lubią tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)
    Śniło mi się, że byłam na usg. Lekarz przykłada urządzenie do brzucha, a tam czubek głowy naszego dzidziusia z kilkoma grubymi włosami. Głowa jakaś taka duża, uszy odstające. Po chwili pojawia się twarz, patrzę i nie wierzę - to Lolek z bajki "Bolek i Lolek". Szturcham męża łokciem i pytam - po kim nasze dziecko ma takie odstające uszy? :-D

Anga1989, Nicka789, AniaKami, sisi, krolikan lubią tę wiadomość

‹‹ 261 262 263 264 265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ