Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
U mnie dzisiaj piękne słoneczko i tym samym humor lepszy.
Wczoraj wieczorem złapał mnie lekki ból w dole pleców czy kości ogonowej i promieniował na nogę. Pamiętam, że któraś z was chyba o tym pisała. Poczytałam i tak się podobno dzieje jak powiększająca się macica naciska na nerwy. Ciekawa jestem czy jest to częsty objaw czy nie bardzo?20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
cześć wszystkim,
ja mam dzisiaj jakiś taki klimat, że od rana siedzę w internecie i oglądam sobie różne wózkii tak mnie nagle naszła myśl, czy siedzenie kilka godzin z laptopem na kolanach/brzuchu mi w końcu nie zaszkodzi... już pewnie od wszystkiego świruję...
pozdrawiam wszystkie i życzę spokojnej i miłej niedzieli...krolikan
-
Dzień Dobry wszystkim.
Zażyczyłam sobie dziś jajecznice na śniadanie, miałam taką ochotę, a jak stanęła przede mną i spróbowałam to ledwo ja zjadłam. Do teraz mi się nią odbija i mnie mdli... eh
Ciężka noc dzisiaj niby spałam ale co chwile się budziłam...
Tak bym chciała dzisiaj wyjść na zakupy ale się bojechyba się nie wyluzuje przed końcem 1 trymestru
Cały czas coś kłuje przy pachwinach w środku ale dla mnie to pozytywna dolegliwośćAmore lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tweety89 wrote:Ja na razie bez zachcianek
Laseczki macie godny polecenia płyn do higieny intymnej ?
Lactacyd, po innych jakos krocej czuje sie swiezo.
Gruszki co dwa trzy dni wpindalam po 3-4 sztuki naraz;) bardziej mi wchodza niz jablka albo banany.
W ciazy z synciem zero ochoty na slodkie i moglo lezec, ja moglam na to patrzec i mnie nie ruszalo. Tym razem slodkie znika;)
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Hej,ja tez witam sie ze slonecznej anglii tego ranka..oj pospalismy wszyscy dzisiaj...grubo po 10 wygramolilam sie z lozka..wciagnelam pomidory w jogurcie na sniadanko i wpasnie popijam kawa zbozowa ...tak mi sie jej zachcialo a ostatnio pilam taka hmm...dawno nawet nie wiem kiedy...
Te bole przy pachwinach ktore ciagna az do polowy uda bardzo daly mi w kosc w pierwszej ciazy,toz ja nie umialam chodzic zabardzo,blokowaly mi cos tam w srodku...teraz moze ze 3 razy mialam takie ciegniecie ale wiem ze ten rodzaj bolu jest jaknajbardziej ok... -
Leoparde,chleb z dzemem ma tyle samo cukru mniej wiecej co porcja ziemniakow do obiadu..to nie od tego.moim zdaniem..jesli masz problem z cukrem to bedzie chyba trzeba sie zobaczyc z diabetologiem....ale nie panikuj,moze krzywa cukrowa kaza ci zrobic,tak mysle...wiesz,moja corka ma cukrzyce typu 1 wiec w cukrzycy siedzimy po pachy,liczymy weglowodany,podajemy insuline...no zycie...ale spokojnie,w ciazy sie zdarza,idz to poprostu skonsultowac..jesli zaleca diete to tez dasz rade..
-
Zjadlam 4 sznytki chlebka z pasztetowa (dosc gruba warstwa) a teraz mi sie przypomialo by w 1 trym calkowicie z niej zrezygnowac
Nie no kilo nie zjadlam. Nic mi nie bedzie na pewno, ale tak po czasie sobie przypomialam jak juz sie jej najadlam
A wlasnie ktos kiedys pisal o soleniu, ze w ciazy solic nie mozna duzo.. A prawda jest taka ze sol powinnysmy dostarczac a to stary zabobon jesta wiec solic normalnie ale nie przesalac
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ja znowu leze bo jak troche agarnelam dom to od razu te zawroty,cisnienie czy co to...dajcie spokoj....musze dzis ciasto upiec do kosciola,obiecalam!! Sily zero...chyba sprobuje w tym thermomixie babke jakas zmiksowac...
Rosax,ja mam wrazeniemze potrzebuje bardziej nawet solic niz normalnie,takie wszystko w smaku mdle mi sie wydaje..