Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nicka masz racje, zawsze niepokój bo przez lata cale kojarzyly nam sie z miesiączka
teraz jest inaczej! Groszki rosną, macica sie rozciąga i bole to raczej wiezadla. Ale wiem co czujesz bo zawsze jak mnie lapie to mimo ze staram się sobie logicznie wytłumaczyć ze nie ma sie co stresować...to jednak sie klade i odpoczywam aż przejdzie :p
Dzisiaj ostatni dzień 7 tygodnia! Zaczelam go ponownym plamieniemz ktorym sie juz chyba zaprzyjaźniłam
widac taka moja uroda.
Mój mąż mówi ze w końcu to jego dziecko, wiec byłoby dziwne gdyby od poczatku nie dokazywalWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 08:21
Nicka789, Anga1989, Amore, sisi lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Anga1989 wrote:Chyba dosc dlugo bo jednak macica sie powieksza praktycznie caly czas jak maluch rosnie
Poprostu super. Ale jak pytalam znajomej,ktora tez jest w ciazy tylko,ze w 10 tyg to pisala,ze nie ma zadnych takich rzeczy ani jak byla w ciazy ze swoja coreczka. Czyli nie kazdy tak ma -
Nicka789 wrote:Poprostu super. Ale jak pytalam znajomej,ktora tez jest w ciazy tylko,ze w 10 tyg to pisala,ze nie ma zadnych takich rzeczy ani jak byla w ciazy ze swoja coreczka. Czyli nie kazdy tak ma
Ile kobiet - tyle roznych ciaz - tyle roznych objawow
Moja mama np tez wszystkie ciaze przechodziła bez objawowo.
-
nick nieaktualny
-
Anga- Wszystkiego najlepszego, życzę Ci wspaniałych miesięcy i lekkiego rozwiązania!!!
Każda ciąża jest inna i jej objawy tak sam:)
U mnie też wahania ciśnienia- w środę u lekarza miałam 101/45 i było i mega słabo, po 10 minutach 110/60- idealnie:))Anga1989 lubi tę wiadomość
-
Nicka, nie ma co sie sugerować innymi ciążami. Każda jest jedyna w swoim rodzaju.
Pozdrawiam serdecznie te które walczą żeby im śniadanie nie wrócilo
Ja mam podwójną motywacje - nie chcę rzygnąć duphastonem
Anga- spóźnione ale najszczersze najlepszego!cudownej ciąży, szybkiego porodu i wspaniałego potomkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 10:15
Anga1989 lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Dziekuje dziewczyny za życzenia i każdej z Was życzę spokojnej ciąży, mało zmartwień oraz szczesliwego rozwiązania
to wszystko co jest Nam teraz potrzebne
A ja właśnie zauważyłam, że zaczęłam 10tc czyli 23% ciąży za mnąAniaKami, Amore, Nicka789, megi78, DTEM, sisi lubią tę wiadomość
-
Nicka789 wrote:Zastanawia mnie jak dlugo trwaja takie klucia,bole powiekszajacej sie macicy?
Nicka789 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dzień dobry w niedzielę kochane!! Pewnie nawet nikt nie zauważył że mnie nie było, ale ja byłam z wami sercem. Podczytywalam tyle na ile mogłam i cieszylam się z każdej dobrej wiadomości, zdjęcia maluszka.
Ja niestety jestem od kilku dni out of service
Okropne przeziębienie mnie dopadłoleżałam w łóżku dwa dni. Do tego zaliczyłam już jedno rzyganko
Ale dziś zaczynamy 9 tydz więc głową do góry
Jakie macie plany na niedzielę??AniaKami, sisi, Amore lubią tę wiadomość