Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kto jutro wizytuje ze mna?
Ja mam na 9:45 i cholernie sie juz stresuje! Za kogo jeszcze kciuki zaciskac i wyczekiwac pieknego zdjatka?Amore, sisi, Zoja lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Anga1989 wrote:Jestem nie do życia.. Dopiero wstalam i to ledwo... Jeszcze bym pospala. Ta pogoda tez mi tego wcale nie ułatwia bo zimno, wiatrzysko i deszcz za oknem... Brrr...
ale leci czas, lubie jak u ciebie sie zaczyna bo zaraz po tobie u mnie
U nas tez pogoda wstretna! Odechciewa sie wszystkiego..
Cieszylam sie ze mdlosci minely i co? I dzis caly czas mecza.. Obudzilam sie po 3 i bieglam do kibelkanie ma co sie za wczasu cieszyk brakiem chyba
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Bulkasia lacze sie w bolu. U mnie stres nieziemski. Choc gdybym miala bliznieta bylby milion razy wiekszy. Haha
Chociaz moj mnie dzis zapytal czy jest mozliwe jutro ujrzec dwahaha
07.11.2012 Julian
Aaaaa a ja słyszałam serducho!!!
Moje dziecko ma 7mm, termin na 2.08 wiec dwa dni później niz z om. Ale zostane z wami,dobrze mi tu, ok..?Leoparde, She86, Anga1989, Nicka789, Marciiik, Selja, Amore, Mania25, bulkaasia, sisi, Paula55, PannaNatalia, AniaKami, Zoja lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
rosax3 wrote:Kto jutro wizytuje ze mna?
Ja mam na 9:45 i cholernie sie juz stresuje! Za kogo jeszcze kciuki zaciskac i wyczekiwac pieknego zdjatka?Amore, sisi lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Hej dziewczyny ja dzisiaj byłam u rodziców w odwiedzinach, oczywiście nic nie wiedzą czekamy na święta. Ale czułam się tak paskudnie, że nie byłam wstanie nic zjeść. A mama dla mnie specjalnie zrobiła mega wege pyszności. I żeby nie wyszło na jaw mój kochany geniusz na szybko wymyślił historyjke, że wczoraj przesadzilam z winkiem:) I tak wyszlam na pijaczkę.Ale najważniejsze ze rodzice nie zorientowali się. Ale fakt czuję się jak na mega kacu.
-
Ewela 35.. ja dokladnie tak samo sie czuje...ostatnimi czasy wieczorami czulam sie doslownie jak pijana,oczy mi sie zamykaly,rozjezdzalam sie ale to chyba od progesteronowych tabsow...za to dzis typowy kac,glowa peka,niedobrze mi.nic tylko lezec..- witaj w klubie pijaczek!
Ciasto upieczone ale ile bylo cyrku,musielismy przerwac miksowanie bo bysmy maszyne zajechali...jakis przepis znalazlam ale cos bylo nie tak,na koniec wszystko wsadzilam na blaszke i postanowilam jednak upiec,ryzyk fizyk a cos musze zabrac dzisiaj to warto bylo podjac ryzyko...i o dziwo wyroslo mu sie,nawet zjadliwe ale modyfikacje wlasne poszly w ruch...i tak sie lrzy tym zmeczylam a robilismy je w 3..szok -
Dzieki za propozycje
Imbir u mnie na porządku dziennym, teraz sączę miete, ale mam wrażenie ze to nie są zwykle mdlosci- może mi cos zaszkodzilo. Wszystko mi stoi w żołądku i mam spazmy z bólu. Nawet sobie lyknelam 3 lyki coli z desperacji żeby choć ten żołądek ruszył...
Zarzućcie no jakimś przyjemniejszym tematem. O wiem! Jak tylko mi się polepszy wrzucę wam zdjęcie mojego bąbelka!Leoparde lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time