Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i japo nocce z wymiotami i biegunka. Ki czort?
Tym samym L4 stalo sie rzeczywistością. Nie pokonały mnie plemienia, pokonało zatrucie /wirus/HGW.
Tylko gdzie iść do lekarza? Na sama wycieczkę od razu mi gorzej. Na sor chyba tez nie, chociaż może zrobiliby mi kroplówkę, nie pogardziłabym. Chyba ze poczekam i pójdę jutro? Jak to jest, ile dni w tył można, 3?
Czy jesli zwolnienie będzie od obojętnie jakiego lekarza, to tez platne 100%?
Jakbyście miały pomysły na odpowiedzi to będę przewdziecznaEverything you need will come to you at the perfect time
-
Anga1989 lubi tę wiadomość
-
lottinka wrote:Witam sie i japo nocce z wymiotami i biegunka. Ki czort?
Tym samym L4 stalo sie rzeczywistością. Nie pokonały mnie plemienia, pokonało zatrucie /wirus/HGW.
Tylko gdzie iść do lekarza? Na sama wycieczkę od razu mi gorzej. Na sor chyba tez nie, chociaż może zrobiliby mi kroplówkę, nie pogardziłabym. Chyba ze poczekam i pójdę jutro? Jak to jest, ile dni w tył można, 3?
Czy jesli zwolnienie będzie od obojętnie jakiego lekarza, to tez platne 100%?
Jakbyście miały pomysły na odpowiedzi to będę przewdzieczna
oj współczuję kochana! Idź do lekarza jeszcze dziś- może być ogólny nawet, z tego co się orientuje może wystawić zwolnienie do kilku dni wcześniej ((chyba?) ale to tylko dobra wola lekarza- od przyszłego roku zmieniają się te przepisy i już nie będzie wstecznych.
Anga- fantastyczny pomysł z tą rubryką, pewnie każda ma już jakiegoś czuja:)
Bułkaasia- Twoje obrazki poprawiają humorek po nieprzespanej nocy:)
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Jeju! Koszmarna noc!! Obudzilam sie w nocy z mega bolem brzucha i nie wiedzialam skad ten bol.. Bolal zoladek podbrzusze zebra no wszystko! Poszlam do wc i chyba stres druga strona chcial wyjsc
i z rana to samo.. Masakra! Glupie sny ze okre mnie zalal.. Przez ten bol brzucha..
Zaraz sie zbieram i jade. Jeszcze godzina 25 do terminuaaaaaaaaaaaaa!!!!! Czemu to tak stresuje?!???!!!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnylottinka
głupolu, wirusa to Ty masz ale w brzuchu!!! Czas się przyzwyczaić, mnie właśnie zaczyna mulić, a jeszcze nie wstałam. Chyba czas na ratunek bananem
Ja dzisiaj też jadę do lekarza. Trochę się obawiam bo mam prawie 40 km, leje deszcz, a za godzine ma zacząć padać śnieg i wszystko mi zamarznie. Już mnie trzęsie z tych nerwów.
Też mam dostać dzisiaj l4 i skierowania na badania. Kurcze, może go poprosze to zrobi mi chociaż usg. Trochę się dziwie bo nic nie mówi o prenatalnym, może sama się powinnam upomnieć? W styczniu już będzie po fakcie.
O i dziś mi stuknęła granica bezpieczeństwa ciążyHłe hłeeee czekam na detektor
Uszko, Anga1989, lottinka, Leoparde, sisi lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny,udanego dnia Wam zycze
U mnie lekkie mdlosci...z rana,wieczorami...ach
Dzisiaj wstaje do pracy,po porannym siku patrze na papierze śluz koloru toffi,biezbyt duzo,ale juz po tym krwiaku lekko wyobraznia zaczela dzialac...gin mowil ze w razie plamien zwikeszyc duphaston,bede obserwowac,bo naprawde narazie nie bylo tego bardzo duzo,ale jak czlowiek sie przyzwyczail ze nie ma takiego czegos to od razu czlowieka niepokoi..odechcialo mi sie dzisiaj pracowac...chodzic po dworze,nie mam glowy,bedzie sie cos dzialo to pierdziele zwalniam sie do domu i nie mam zamiaru sie tu meczyc... -
nick nieaktualnyWitam się ze wszystkimi w ten piękny słoneczny i mroźny poranek
. Ja juz po porannych badaniach śniadanko zjedzone i chyba trzeba się zdrzemnac hehehe. Powodzenia dla dzisiejszych wizytujacych ja dopiero jutro. Lottinka idź do lekarza rodzinnego kontrolnie niech coś ci przepisze żebyś się nie odwodnila. Miłego dnia