Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • tubispl Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nicka678 nic się nie stało sama dopisze :)

xnw4qqmzuoifsosb.png
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga i fajnie, że aniołki przeniosłaś- rzeczywiście, jak się dochodziło do końca isty to przykro od razu się robiło:(

Bułkaasia śliczne imona- a jak zaraz zaczniemy wymyślać dla naszych pociech to pewnie Ci dla dziewczynek też wpadną:)

bulkaasia, Zoja lubią tę wiadomość

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • tubispl Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka imię Kacper jest fajne :) mój syn ma tak na imię ale uwaga bo Kacper to rozrabiak i to nie jest tylko moja opinia ale znam kilku chłopców o takim imieniu :)

xnw4qqmzuoifsosb.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz myślę, że wszystko jest ładnie uporządkowane a nawet i Aniołki mają swoje miejsce i mam nadzieję, że już nikt do nich nie dołączy ;) <3 <3 <3

A teraz reszta w Waszych rękach, uzupełniać i cieszyć się ciążą mamuśki ;)

Amore lubi tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Anga dziękuję! Nie chciałabym żeby ktoś poczuł się urażony i mam nadzieję że tak nie jest...ale zle na psychikę wczesno-ciężarnej wplywalo widzenie siebie kolo aniolkow. Zaraz wiec wejde i się uzupelnie :)

Anga1989 lubi tę wiadomość

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga mój o 12 lat młodszy brat ma na imię Dominik i to jest najlepszy facet jakiego znam- jego żona będzie miała z nim cudowne życie i zostanie chrzestnym naszego bąbelka!!!

Anga1989, Amore lubią tę wiadomość

9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tubispl wrote:
    Nicka imię Kacper jest fajne :) mój syn ma tak na imię ale uwaga bo Kacper to rozrabiak i to nie jest tylko moja opinia ale znam kilku chłopców o takim imieniu :)

Damy rade :D Mial byc Oskar tez ale chyba zostanie Kacper :)

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Dominika to mój się uparł :) w sumie to chciał imię na D - tak jak Jego imię się zaczyna :) więc przystałam na Dominika a na Nikolę to ja chorowałam wręcz od zawsze i zawsze mówiłam, że pierwsza córka będzie mieć tak na imię ;) tak więc w sumie na kompromis poszliśmy z imionami :)

Jedynie to z teściem się delikatnie ostatnio chwyciłam bo zaczął się kłócić, że jego wnuczka ma mieć polskie imię a ja do niego, że sama nie mam polskiego imienia (nawet po polsku się nie pisze) i że nasza córka też będzie miała nie typowe imię. Mam nadzieję, że nie będzie drążył tematu bo go chyba rozszarpię :/ wkurza mnie ten człowiek...

Lottinka - nikogo nie uraziłaś czy coś :) fakt, ten widok smucił więc Aniołki mają swoje miejsce dalej ;)

l22nhdgen92nqanl.png
  • krolikan Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się Igor bardzo podoba dla chłopca, ale jest w bliskiej rodzinie, to raczej odpada.. Na drugim miejscu mam 'Wojtek', ale tak się nazywał mój były facet, więc podejrzewam, że mąż może mieć problem z zaakceptowaniem takiego wyboru.. :))) (choć dla mnie to naprawdę nie jest kwestia sentymentów, tylko zwyczajnie uważam to imię za fajne - bo takie zwykłe, a lubię zwykłe imiona)
    Mam przeczucie, że będzie dziewczynka, to na dzień dzisiejszy nazwałabym ją Ala - to imię wydaje mi się takie miłe, delikatne...

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku ciąży śniło mi się, że urodziłam dziewczynkę o imieniu Pola ;) Jeszcze Martyna mi podchodzi ;)

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • BloodMary Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w tym chinskim kalendarzu wiek matki liczy sie w czasie poczecia czy w czasie porodu? Bo jak w czasie poczecia to dziewczynka a jak porodu to chlopak :D

Nam sie bardzo podobaja nietypowe imiona. Zawsze chcialam zeby moja corka nazywala sie Amelia ale teraz jest taka moda na to imie, ze nie chce zeby byla 10 w klasie z takim imieniem :D
    Generalnie jeszcze nie mamy wybranych, czekamy na plec :D
    Mi jeszcze podoba sie Staś ale mojemu chlopowi nie podobaja sie takie tradycyjne imiona i chyba nie da sie namowic :D

16udk0s3u51hfmay.png
    36 dc bhcg : 41
    38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
    44 dc bhcg : 3330
  • Selja Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też !! :) myślę że to będzie Tomasz (na drugie Michał). Ale będę również szczęśliwa jeśli będzie Małgorzata :) <3

p19u3e3kwjkqlfv6.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam dziewczyny ze od zawsze podobało mi się imię Greta, ale jak tylko komuś o tym wspomniałam to słyszałam śmiech przeplatany niedowierzaniem....

Co do Igora, to jest to mały indywidualista ;-) jeśli chcecie mieć chodzącą kreatywność to bierzta to imię ;-)

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla wszystkich niezdecydowanych bądź zastanawiających się nad imionami polecam:

http://www.ksiegaimion.com/

Zoja lubi tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • Solane Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się podoba Laura, ale jeszcze nie wiem czy się nada i czy przejdzie ;) na chłopaka zero pomysłów.

w57v9n73n742fstj.png
  • DTEM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selija- mój maż Tomek a synek Michał, fajniutka kombinacja:)

Bloodmary- wiek zajścia w ciążę:)

A co sądzicie o takich iminach jak właśnnie Franciszek, Ignacy??? Mnie gdzieś kuszą, ale mój mąż głowa kręci:)

Leoparde- zajmujesz się interpretacją imion???

Selja lubi tę wiadomość

9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • Ewela35 Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny pozdrawiam Was z łóżka:( Musialam się wczesniej ewakulowac z pracy bo chyba dopadł mnie wirus, który szalał w pracy. Widzę, że macie już wybrane imiona ja również:)synek będzie Wiktorek córka Amelka. Po wczorajszych smutnych wiadomościach miałam zrobić sobie przerwę od forum, bo zaczęłam panikowac i w efekcie dzisiejsza noc nieprzespana. Ale jakoś nie mogłam się powstrzymać musiałam zajrzeć co u Was słychać:)

w4sqyx8d5t3hk7tg.png
  • BloodMary Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie te 'starodawne' imiona podobaja w wersji zdrobnialej. Ignaś, Franek, Jaś, Antoś, Nikoś.

Za to jest kilka ladnych (dla mnie) imion, ktore podobaja mi sie tylko i wylacznie w normalnej wersji, zdrobnienia sa okropne :D np. Waleria (zdrobniale Wala), Stefania (zdrobniale Stefa), Leokadia (zdrobniale Lodzia) :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 14:33

16udk0s3u51hfmay.png
    36 dc bhcg : 41
    38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
    44 dc bhcg : 3330
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DTEM nie, tylko mam w domu Igorka i kiedy patrzę na niego i jego zachowanie to nieraz wbija mnie w fotel :-)

• tweety89 Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaa ile tu się działo przez 3 dni...

Hej dziewczynki :)

dziękuje za wpisanie mnie na listę.
    Proszę o poprawkę na liście tj tydzień 8+2 wg chińskiego to spojrzałam dokładnie i nie wiem kiedy była ovulka czy jeszcze w październiku czy listopadzie. Miałam wysoka betę od początku wiec jestem na 99 pewna że dziewczynka :D

Ne pisałam bo w sumie to nie chciałam dostać patelnią jeszcze jak przeczytałam o Agugu;(
    Doczekam do wizyty do poniedziałku :D
    U mnie bardzo nudno leżakuje cały czas... staram się nie odpalać na razie netu za często bo nachodzą mnie bardzo głupie hasła do wyszukiwania(nie przyznaje się bo dostana ta patelnia :D )
    Pozdrawiam wszystkie ciężarówki ;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 14:38

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ckaiflw13oqrzcja.png
‹‹ 284 285 286 287 288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ