Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anga i fajnie, że aniołki przeniosłaś- rzeczywiście, jak się dochodziło do końca isty to przykro od razu się robiło:(
Bułkaasia śliczne imona- a jak zaraz zaczniemy wymyślać dla naszych pociech to pewnie Ci dla dziewczynek też wpadnąbulkaasia, Zoja lubią tę wiadomość
-
Ojej Anga dziękuję! Nie chciałabym żeby ktoś poczuł się urażony i mam nadzieję że tak nie jest...ale zle na psychikę wczesno-ciężarnej wplywalo widzenie siebie kolo aniolkow. Zaraz wiec wejde i się uzupelnie
Anga1989 lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualny
-
Na Dominika to mój się uparł
w sumie to chciał imię na D - tak jak Jego imię się zaczyna
więc przystałam na Dominika a na Nikolę to ja chorowałam wręcz od zawsze i zawsze mówiłam, że pierwsza córka będzie mieć tak na imię
tak więc w sumie na kompromis poszliśmy z imionami
Jedynie to z teściem się delikatnie ostatnio chwyciłam bo zaczął się kłócić, że jego wnuczka ma mieć polskie imię a ja do niego, że sama nie mam polskiego imienia (nawet po polsku się nie pisze) i że nasza córka też będzie miała nie typowe imię. Mam nadzieję, że nie będzie drążył tematu bo go chyba rozszarpięwkurza mnie ten człowiek...
Lottinka - nikogo nie uraziłaś czy cośfakt, ten widok smucił więc Aniołki mają swoje miejsce dalej
-
Mnie się Igor bardzo podoba dla chłopca, ale jest w bliskiej rodzinie, to raczej odpada.. Na drugim miejscu mam 'Wojtek', ale tak się nazywał mój były facet, więc podejrzewam, że mąż może mieć problem z zaakceptowaniem takiego wyboru..
)) (choć dla mnie to naprawdę nie jest kwestia sentymentów, tylko zwyczajnie uważam to imię za fajne - bo takie zwykłe, a lubię zwykłe imiona)
Mam przeczucie, że będzie dziewczynka, to na dzień dzisiejszy nazwałabym ją Ala - to imię wydaje mi się takie miłe, delikatne...krolikan
-
A w tym chinskim kalendarzu wiek matki liczy sie w czasie poczecia czy w czasie porodu? Bo jak w czasie poczecia to dziewczynka a jak porodu to chlopak
Nam sie bardzo podobaja nietypowe imiona. Zawsze chcialam zeby moja corka nazywala sie Amelia ale teraz jest taka moda na to imie, ze nie chce zeby byla 10 w klasie z takim imieniem
Generalnie jeszcze nie mamy wybranych, czekamy na plec
Mi jeszcze podoba sie Staś ale mojemu chlopowi nie podobaja sie takie tradycyjne imiona i chyba nie da sie namowic
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Powiem Wam dziewczyny ze od zawsze podobało mi się imię Greta, ale jak tylko komuś o tym wspomniałam to słyszałam śmiech przeplatany niedowierzaniem....
Co do Igora, to jest to mały indywidualistajeśli chcecie mieć chodzącą kreatywność to bierzta to imię
-
Selija- mój maż Tomek a synek Michał, fajniutka kombinacja:)
Bloodmary- wiek zajścia w ciążę
A co sądzicie o takich iminach jak właśnnie Franciszek, Ignacy??? Mnie gdzieś kuszą, ale mój mąż głowa kręci:)
Leoparde- zajmujesz się interpretacją imion???Selja lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny pozdrawiam Was z łóżka:( Musialam się wczesniej ewakulowac z pracy bo chyba dopadł mnie wirus, który szalał w pracy. Widzę, że macie już wybrane imiona ja również:)synek będzie Wiktorek córka Amelka. Po wczorajszych smutnych wiadomościach miałam zrobić sobie przerwę od forum, bo zaczęłam panikowac i w efekcie dzisiejsza noc nieprzespana. Ale jakoś nie mogłam się powstrzymać musiałam zajrzeć co u Was słychać
-
Mi sie te 'starodawne' imiona podobaja w wersji zdrobnialej. Ignaś, Franek, Jaś, Antoś, Nikoś.
Za to jest kilka ladnych (dla mnie) imion, ktore podobaja mi sie tylko i wylacznie w normalnej wersji, zdrobnienia sa okropnenp. Waleria (zdrobniale Wala), Stefania (zdrobniale Stefa), Leokadia (zdrobniale Lodzia)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 14:33
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
aaaaaaaa ile tu się działo przez 3 dni...
Hej dziewczynki
dziękuje za wpisanie mnie na listę.
Proszę o poprawkę na liście tj tydzień 8+2 wg chińskiego to spojrzałam dokładnie i nie wiem kiedy była ovulka czy jeszcze w październiku czy listopadzie. Miałam wysoka betę od początku wiec jestem na 99 pewna że dziewczynka
Ne pisałam bo w sumie to nie chciałam dostać patelnią jeszcze jak przeczytałam o Agugu;(
Doczekam do wizyty do poniedziałku
U mnie bardzo nudno leżakuje cały czas... staram się nie odpalać na razie netu za często bo nachodzą mnie bardzo głupie hasła do wyszukiwania(nie przyznaje się bo dostana ta patelnia)
Pozdrawiam wszystkie ciężarówki ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 14:38
Marciiik lubi tę wiadomość