Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytweety89 wrote:aaaaaaaa ile tu się działo przez 3 dni...
Hej dziewczynki
dziękuje za wpisanie mnie na listę.
Proszę o poprawkę na liście tj tydzień 8+2 wg chińskiego to spojrzałam dokładnie i nie wiem kiedy była ovulka czy jeszcze w październiku czy listopadzie. Miałam wysoka betę od początku wiec jestem na 99 pewna że dziewczynka
Ne pisałam bo w sumie to nie chciałam dostać patelnią jeszcze jak przeczytałam o Agugu;(
Doczekam do wizyty do poniedziałku
U mnie bardzo nudno leżakuje cały czas... staram się nie odpalać na razie netu za często bo nachodzą mnie bardzo głupie hasła do wyszukiwania(nie przyznaje się bo dostana ta patelnia
)
Pozdrawiam wszystkie ciężarówki ;*
A jakie imie dopisac? :)I Twoje tez
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moje całkowice bliskie 0 totalny brak chęci, na cokolwiek- jeszcze mnie mój chłop ciągle jakoś tak wkurza, irytuje i w ogóle czasem myślę, że mógłby zniknąć na kilka dni:( ech... okropna jestem!!!krolikan wrote:ja właśnie czekam aż skoczy.. bo jak na razie moje gdzieś uciekło... aż mi mego ślubnego żal..
-
nick nieaktualny
-
Ooo matko. Imion miliony...
Nie wiemy jakie :ad
Dla dziewczynki Lisa Vanessa Jouline Maya Nelly i jeszcze jakies. A dla chlopca juz nic.
Zoja lubi tę wiadomość

07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też mi się podoba Amelka ale mąż się nie zgodził i będzie Natalka, albo raczej KrzyśEwela35 wrote:Hej dziewczyny pozdrawiam Was z łóżka:( Musialam się wczesniej ewakulowac z pracy bo chyba dopadł mnie wirus, który szalał w pracy. Widzę, że macie już wybrane imiona ja również:)synek będzie Wiktorek córka Amelka. Po wczorajszych smutnych wiadomościach miałam zrobić sobie przerwę od forum, bo zaczęłam panikowac i w efekcie dzisiejsza noc nieprzespana. Ale jakoś nie mogłam się powstrzymać musiałam zajrzeć co u Was słychać

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

9.11

Co to moze byc?