X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy Wam też strasznie skoczyło libido? Jestem sobą przerażona :D

Amore, Zoja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tweety89 wrote:
    aaaaaaaa ile tu się działo przez 3 dni...

Hej dziewczynki :)

dziękuje za wpisanie mnie na listę.
    Proszę o poprawkę na liście tj tydzień 8+2 wg chińskiego to spojrzałam dokładnie i nie wiem kiedy była ovulka czy jeszcze w październiku czy listopadzie. Miałam wysoka betę od początku wiec jestem na 99 pewna że dziewczynka :D

Ne pisałam bo w sumie to nie chciałam dostać patelnią jeszcze jak przeczytałam o Agugu;(
    Doczekam do wizyty do poniedziałku :D
    U mnie bardzo nudno leżakuje cały czas... staram się nie odpalać na razie netu za często bo nachodzą mnie bardzo głupie hasła do wyszukiwania(nie przyznaje się bo dostana ta patelnia :D )
    Pozdrawiam wszystkie ciężarówki ;*

A jakie imie dopisac? :)I Twoje tez ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amore wrote:
    Omg chiński kalendarz mówi że będzie pistolino :)
    No chociaż jeden heh

Amore lubi tę wiadomość

• tweety89 Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka678 wrote:
    A jakie imie dopisac? :)I Twoje tez ;)

Monika ciąża pierwsza

ckaiflw13oqrzcja.png
  • krolikan Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaNatalia wrote:

ja właśnie czekam aż skoczy.. bo jak na razie moje gdzieś uciekło... aż mi mego ślubnego żal..

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • tweety89 Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaNatalia wrote:

A mi lekarz zabronił przez początkowe plamienia.. także mam w mózgu wpojone zakaz i koniec a jest mi tak przykro ;( mąż zawiedziony....

ckaiflw13oqrzcja.png
  • Selja Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krolikan wrote:
    ja właśnie czekam aż skoczy.. bo jak na razie moje gdzieś uciekło... aż mi mego ślubnego żal..
    U mnie podobnie też mojego mi szkoda :)

p19u3e3kwjkqlfv6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas tradycyjnie i po dziadkach.. tyle imion mi sie podoba, ale żadne jakos niesamowicie... zatem prawdopodobnie będzie Kazik albo Mania (Marianna). Ale pożyjemy, zobaczymy co to w koncu wyjdzie:)

• DTEM Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krolikan wrote:
    moje całkowice bliskie 0 totalny brak chęci, na cokolwiek- jeszcze mnie mój chłop ciągle jakoś tak wkurza, irytuje i w ogóle czasem myślę, że mógłby zniknąć na kilka dni:( ech... okropna jestem!!!

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też nad imionami myśleliśmy teraz mamy Bartka a jak urodzi się dziewczyna to będzie Ania a jak chłopak to albo Michał albo Jaś albo Stasiak :)

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo matko. Imion miliony...
    Nie wiemy jakie :ad
    Dla dziewczynki Lisa Vanessa Jouline Maya Nelly i jeszcze jakies. A dla chlopca juz nic. ;D

Zoja lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam okropny bol brzucha ale powyzej pepka po obu stronach :( Co to moze byc?

• lottinka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żołądek?

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jelita?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pieron wie niech przejdzie ino :P

• bulkaasia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje libido poniżej zera nawet, ehhh... Małż mówi, że czuje się jak ksiądz w celibacie ;)

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bulkaasia wrote:
    Moje libido poniżej zera nawet, ehhh... Małż mówi, że czuje się jak ksiądz w celibacie ;)
    ksiądz z dwójka dzieci i bliżniakami w drodze??? he he he prawie jak u Steczkowskich:)

bulkaasia, Zoja lubią tę wiadomość

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • Marzenie27 Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela35 wrote:
    Hej dziewczyny pozdrawiam Was z łóżka:( Musialam się wczesniej ewakulowac z pracy bo chyba dopadł mnie wirus, który szalał w pracy. Widzę, że macie już wybrane imiona ja również:)synek będzie Wiktorek córka Amelka. Po wczorajszych smutnych wiadomościach miałam zrobić sobie przerwę od forum, bo zaczęłam panikowac i w efekcie dzisiejsza noc nieprzespana. Ale jakoś nie mogłam się powstrzymać musiałam zajrzeć co u Was słychać:)
    Też mi się podoba Amelka ale mąż się nie zgodził i będzie Natalka, albo raczej Krzyś ;)

2nn3vfxm7v9y72dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie jeszcze się podoba Michalina

Zoja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E to widzę, że nie jest chyba wszystko ze mną dobrze.... Masakra, mnie aż roznosi, może tak się dzieje jak się wkracza w magiczną liczbę 3ech miesięcy :D Nie wiem, może to przez te cycki, takie są fajne :D :D :D

Amore, Zoja lubią tę wiadomość

‹‹ 285 286 287 288 289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ