Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytweety89 wrote:aaaaaaaa ile tu się działo przez 3 dni...
Hej dziewczynki
dziękuje za wpisanie mnie na listę.
Proszę o poprawkę na liście tj tydzień 8+2 wg chińskiego to spojrzałam dokładnie i nie wiem kiedy była ovulka czy jeszcze w październiku czy listopadzie. Miałam wysoka betę od początku wiec jestem na 99 pewna że dziewczynka
Ne pisałam bo w sumie to nie chciałam dostać patelnią jeszcze jak przeczytałam o Agugu;(
Doczekam do wizyty do poniedziałku
U mnie bardzo nudno leżakuje cały czas... staram się nie odpalać na razie netu za często bo nachodzą mnie bardzo głupie hasła do wyszukiwania(nie przyznaje się bo dostana ta patelnia)
Pozdrawiam wszystkie ciężarówki ;*
A jakie imie dopisac? :)I Twoje tez -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krolikan wrote:ja właśnie czekam aż skoczy.. bo jak na razie moje gdzieś uciekło... aż mi mego ślubnego żal..
-
nick nieaktualny
-
Ooo matko. Imion miliony...
Nie wiemy jakie :ad
Dla dziewczynki Lisa Vanessa Jouline Maya Nelly i jeszcze jakies. A dla chlopca juz nic.Zoja lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewela35 wrote:Hej dziewczyny pozdrawiam Was z łóżka:( Musialam się wczesniej ewakulowac z pracy bo chyba dopadł mnie wirus, który szalał w pracy. Widzę, że macie już wybrane imiona ja również:)synek będzie Wiktorek córka Amelka. Po wczorajszych smutnych wiadomościach miałam zrobić sobie przerwę od forum, bo zaczęłam panikowac i w efekcie dzisiejsza noc nieprzespana. Ale jakoś nie mogłam się powstrzymać musiałam zajrzeć co u Was słychać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny