X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy Wam też strasznie skoczyło libido? Jestem sobą przerażona :D

Amore, Zoja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tweety89 wrote:
    aaaaaaaa ile tu się działo przez 3 dni...

Hej dziewczynki :)

dziękuje za wpisanie mnie na listę.
    Proszę o poprawkę na liście tj tydzień 8+2 wg chińskiego to spojrzałam dokładnie i nie wiem kiedy była ovulka czy jeszcze w październiku czy listopadzie. Miałam wysoka betę od początku wiec jestem na 99 pewna że dziewczynka :D

Ne pisałam bo w sumie to nie chciałam dostać patelnią jeszcze jak przeczytałam o Agugu;(
    Doczekam do wizyty do poniedziałku :D
    U mnie bardzo nudno leżakuje cały czas... staram się nie odpalać na razie netu za często bo nachodzą mnie bardzo głupie hasła do wyszukiwania(nie przyznaje się bo dostana ta patelnia :D )
    Pozdrawiam wszystkie ciężarówki ;*

A jakie imie dopisac? :)I Twoje tez ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amore wrote:
    Omg chiński kalendarz mówi że będzie pistolino :)
    No chociaż jeden heh

Amore lubi tę wiadomość

• tweety89 Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka678 wrote:
    A jakie imie dopisac? :)I Twoje tez ;)

Monika ciąża pierwsza

ckaiflw13oqrzcja.png
  • krolikan Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaNatalia wrote:

ja właśnie czekam aż skoczy.. bo jak na razie moje gdzieś uciekło... aż mi mego ślubnego żal..

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • tweety89 Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaNatalia wrote:

A mi lekarz zabronił przez początkowe plamienia.. także mam w mózgu wpojone zakaz i koniec a jest mi tak przykro ;( mąż zawiedziony....

ckaiflw13oqrzcja.png
  • Selja Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krolikan wrote:
    ja właśnie czekam aż skoczy.. bo jak na razie moje gdzieś uciekło... aż mi mego ślubnego żal..
    U mnie podobnie też mojego mi szkoda :)

p19u3e3kwjkqlfv6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas tradycyjnie i po dziadkach.. tyle imion mi sie podoba, ale żadne jakos niesamowicie... zatem prawdopodobnie będzie Kazik albo Mania (Marianna). Ale pożyjemy, zobaczymy co to w koncu wyjdzie:)

• DTEM Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krolikan wrote:
    moje całkowice bliskie 0 totalny brak chęci, na cokolwiek- jeszcze mnie mój chłop ciągle jakoś tak wkurza, irytuje i w ogóle czasem myślę, że mógłby zniknąć na kilka dni:( ech... okropna jestem!!!

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też nad imionami myśleliśmy teraz mamy Bartka a jak urodzi się dziewczyna to będzie Ania a jak chłopak to albo Michał albo Jaś albo Stasiak :)

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo matko. Imion miliony...
    Nie wiemy jakie :ad
    Dla dziewczynki Lisa Vanessa Jouline Maya Nelly i jeszcze jakies. A dla chlopca juz nic. ;D

Zoja lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam okropny bol brzucha ale powyzej pepka po obu stronach :( Co to moze byc?

• lottinka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żołądek?

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jelita?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pieron wie niech przejdzie ino :P

• bulkaasia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje libido poniżej zera nawet, ehhh... Małż mówi, że czuje się jak ksiądz w celibacie ;)

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bulkaasia wrote:
    Moje libido poniżej zera nawet, ehhh... Małż mówi, że czuje się jak ksiądz w celibacie ;)
    ksiądz z dwójka dzieci i bliżniakami w drodze??? he he he prawie jak u Steczkowskich:)

bulkaasia, Zoja lubią tę wiadomość

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • Marzenie27 Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela35 wrote:
    Hej dziewczyny pozdrawiam Was z łóżka:( Musialam się wczesniej ewakulowac z pracy bo chyba dopadł mnie wirus, który szalał w pracy. Widzę, że macie już wybrane imiona ja również:)synek będzie Wiktorek córka Amelka. Po wczorajszych smutnych wiadomościach miałam zrobić sobie przerwę od forum, bo zaczęłam panikowac i w efekcie dzisiejsza noc nieprzespana. Ale jakoś nie mogłam się powstrzymać musiałam zajrzeć co u Was słychać:)
    Też mi się podoba Amelka ale mąż się nie zgodził i będzie Natalka, albo raczej Krzyś ;)

2nn3vfxm7v9y72dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie jeszcze się podoba Michalina

Zoja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E to widzę, że nie jest chyba wszystko ze mną dobrze.... Masakra, mnie aż roznosi, może tak się dzieje jak się wkracza w magiczną liczbę 3ech miesięcy :D Nie wiem, może to przez te cycki, takie są fajne :D :D :D

Amore, Zoja lubią tę wiadomość

‹‹ 285 286 287 288 289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ