X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Amore Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój M wogóle nie wierzył że test pokazuje prawdę i sam sikal żeby udowodnić że 2 kreski nie każdemu wyskakują :) Ale oczywiście już miałam zakaz picia alco i uwazanie na siebie no bo jak by to jednak była prawda :)
    Dopieto na usg się popłakał jak zobaczył serduszko bijące :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 12:48

Leoparde, Selja, Mania25 lubią tę wiadomość

xvqvdqg.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaguś_7810 wrote:
    "Leoparde" w miniaturce wyglądasz jakbyś skrzydła miała :DDD ślicznie :>!
    Hahaha taki aniołek z rogami ;-) leżałam na sofie obłożona poduchami ;-) mąż strzelił fotkę i tak jakoś mi się spodobała ;-)

• tubispl Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam problem z tym chińskim kalendarzem bo na 30 lat pokazuje mi październik dziewczynka a listopad chłopiec a ja jestem na pograniczu no ale prawdopodobnie był to sam początek listopada więc czeka mnie pewnie drugi chłopak :D

xnw4qqmzuoifsosb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj mąż od razu po seduszkach był pewny, że będzie potomek. A mi po tygodniu bylo tak strasznie niedobrze! No i nie wytrzymalam i zrobilam test juz w 23 dniu cyklu. Wyszedl negatywny. Czulam sie jak na okres, ale mąż stwierdził, że ostatnio bylo tak samo i ze on wie, że jestesmy w ciazy:) po 4 daniach test powtorzylam i wyszedl pozytyw. Euforii wielkiej nie bylo, bo caly czas z tylu glowy miałam, że może sie skonczyc jak poprzednio. Ale szybko poszłam na betę, przyrost byl super i nastawienie moje tez juz bardziej pozytywne. Ale naprawde zaczelam cieszyc sie jak uslyszelismy serduszko i zobaczylismy machajace do nas raczki:) mysli rozne mnie niekiedy nachodza, ale od razuprzypominam sobie o patelni:)
    Co do ppłci, to moj M. jest przekonany, że chłopak. Twierdzi nawet, że na usg widział siusiaka, ale to chyba w swojej wyobraźni:D ja przeczucia konkretnego nie mam, nawet jak mi sie bobas snil, to bezplciowy taki, haha:) a chinski mowi, że dziewuszka. Moze na kolejnej wizycie dowiemy sie kto tam w brzuchu mieszka;)

Selja lubi tę wiadomość

• DTEM Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bulkaasia wrote:
    DTEM bo bardzo chcę chłopaków ;) Ale poprzednie ciążę sprawdziły się i płeć była jak w chińskim kalendarzu. Imiona dla chłopców mam a dla dziewczyn zero pomysłów, nic mi się nie podoba ;)
    ja znów mam kilka imion dla dziewczynki a dla chłopca ciężko- z bliźniakami miałam tak samo, dla dziewuchy od razu a dla chłopaka tylko jedno awaryjne- a że pierwszy chrzest odbyła się szybko w szpitalu po porodzie to zostało awaryjne... do dzisiaj i nie wyobrażam sobie aby nazywał się inaczej:) a jakie Ci się podobają dla chłopców???

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka! Zostan jesli masz ochote i proponuje, że jesli ktos Cie irytuje, to olewaj:)
    I podobnie reszta, jeśli ktos działa komus na nerwy, to olac, nie czytac, oczy zamknac! Ma nam tu byc miło i przyjemnie;)

Anga1989, Nicka678, Marzenie27 lubią tę wiadomość

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może by tabelke z imionami dac?
    Zenskie i meskie jedno a potem sie juz zaznaczy jedno imie jak juz plec bedzie wiadoma?

l22nhdgen92nqanl.png
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga- pomysł ciekwy, tylko coś kieepsko z uzupełnianiem tych tabelek, dużo dziewczyn jeszcze poprzednich nie uzupełniły

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sie dziewczyny rozleniwily...

Wystarczy zeby podaly dane a ja postaram sie uzupełnić wszystko ;)

Wogole nie dosc, ze mnie głowa rozbolala to jeszcze kręci mi sie w glowie i mdlosci zaczely meczyc... :(

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już dopisalam tweety ;)
    Dla mnie swietny pomysl :) Zobaczymy kto jakie imiona ma :)

tweety89 lubi tę wiadomość

• lottinka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przyznaje bez bicia. Nie wchodzę w tabelkę bo jestem na samym końcu i po mnie aniolki...no jakos mnie to nie nastraja.

Jesli chcecie mi uzupełnić to wychodzi mi chinska dziewczynka i sama też tak obstawiam.

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz wejde na kompa i przebuduje ta nasza tabelke tak zeby to mialo rece i nogi :)

A kto bedzie chcial to uzupełni dane, ewentualnie napisze tutaj to z Nicka wpiszemy :)

l22nhdgen92nqanl.png
  • Jaguś_7810 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    Sie dziewczyny rozleniwily...

Wystarczy zeby podaly dane a ja postaram sie uzupełnić wszystko ;)

Wogole nie dosc, ze mnie głowa rozbolala to jeszcze kręci mi sie w glowie i mdlosci zaczely meczyc... :(

No wiec nam sie od poczatku wydaje, ze bedzie chlopak ;p aczkowiek wg chińczyków wychodzi dziewczynka :) ja kolejna wizyte mam 29.12, natomiast prenatalnych badan terminu nie znam jeszcze :(

hchyyx8d1rhjy3jw.png

13 c.s. szczęśliwy <3 !!
    Synuś czekamy na Ciebie :)
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DTEM mamy wybrane Igor i Patryk :D

Anga1989, Leoparde, Jaguś_7810, Nicka678, DTEM, Marzenie27 lubią tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bulkaasia wrote:
    DTEM mamy wybrane Igor i Patryk :D
    Mój synio to Igor :-)

Jaguś_7810, bulkaasia lubią tę wiadomość

• Jaguś_7810 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoparde wrote:
    Mój synio to Igor :-)
    Mi tez sie podoba Igor :) sliczne :)

hchyyx8d1rhjy3jw.png

13 c.s. szczęśliwy <3 !!
    Synuś czekamy na Ciebie :)
  • tubispl Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kto mi z tabelki chińskiego kalendarza usunął synusia :P przyznać się bez bicia :P:P

xnw4qqmzuoifsosb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tubispl wrote:
    kto mi z tabelki chińskiego kalendarza usunął synusia :P przyznać się bez bicia :P:P

Ups, chyba ja :P
    A kogo obstawiasz? To dopisze :D

• Leoparde Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dla dziewczynki na pierwszym miejscu jest imię Kaja, a dla chłopca...mąż chce Kryspin...zobaczymy ;-)

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra... przestawiłam kolumny z płcią, przypuszczeniami, kalendarzem chińskim oraz imionami do innego arkuszu pod tytułem: "Nasze maleństwa".
    Dodałam również kolumnę PORÓD (data/sn/cc) - ale to przyda Nam się dopiero w lipcu ;)

Aniołkom też przeznaczyłam osobny arkusz, żeby nikomu nie było przykro ale żebyśmy pamiętały (*)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 13:49

Marzenie27, Amore lubią tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
‹‹ 283 284 285 286 287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ