Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A mój M wogóle nie wierzył że test pokazuje prawdę i sam sikal żeby udowodnić że 2 kreski nie każdemu wyskakują
Ale oczywiście już miałam zakaz picia alco i uwazanie na siebie no bo jak by to jednak była prawda
Dopieto na usg się popłakał jak zobaczył serduszko bijąceWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 12:48
Leoparde, Selja, Mania25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj mąż od razu po seduszkach był pewny, że będzie potomek. A mi po tygodniu bylo tak strasznie niedobrze! No i nie wytrzymalam i zrobilam test juz w 23 dniu cyklu. Wyszedl negatywny. Czulam sie jak na okres, ale mąż stwierdził, że ostatnio bylo tak samo i ze on wie, że jestesmy w ciazy:) po 4 daniach test powtorzylam i wyszedl pozytyw. Euforii wielkiej nie bylo, bo caly czas z tylu glowy miałam, że może sie skonczyc jak poprzednio. Ale szybko poszłam na betę, przyrost byl super i nastawienie moje tez juz bardziej pozytywne. Ale naprawde zaczelam cieszyc sie jak uslyszelismy serduszko i zobaczylismy machajace do nas raczki:) mysli rozne mnie niekiedy nachodza, ale od razuprzypominam sobie o patelni:)
Co do ppłci, to moj M. jest przekonany, że chłopak. Twierdzi nawet, że na usg widział siusiaka, ale to chyba w swojej wyobraźni:D ja przeczucia konkretnego nie mam, nawet jak mi sie bobas snil, to bezplciowy taki, haha:) a chinski mowi, że dziewuszka. Moze na kolejnej wizycie dowiemy sie kto tam w brzuchu mieszka;)
Selja lubi tę wiadomość
-
bulkaasia wrote:DTEM bo bardzo chcę chłopaków
Ale poprzednie ciążę sprawdziły się i płeć była jak w chińskim kalendarzu. Imiona dla chłopców mam a dla dziewczyn zero pomysłów, nic mi się nie podoba
-
nick nieaktualnyNicka! Zostan jesli masz ochote i proponuje, że jesli ktos Cie irytuje, to olewaj:)
I podobnie reszta, jeśli ktos działa komus na nerwy, to olac, nie czytac, oczy zamknac! Ma nam tu byc miło i przyjemnie;)Anga1989, Nicka678, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja przyznaje bez bicia. Nie wchodzę w tabelkę bo jestem na samym końcu i po mnie aniolki...no jakos mnie to nie nastraja.
Jesli chcecie mi uzupełnić to wychodzi mi chinska dziewczynka i sama też tak obstawiam.Everything you need will come to you at the perfect time
-
Anga1989 wrote:Sie dziewczyny rozleniwily...
Wystarczy zeby podaly dane a ja postaram sie uzupełnić wszystko
Wogole nie dosc, ze mnie głowa rozbolala to jeszcze kręci mi sie w glowie i mdlosci zaczely meczyc...
No wiec nam sie od poczatku wydaje, ze bedzie chlopak ;p aczkowiek wg chińczyków wychodzi dziewczynkaja kolejna wizyte mam 29.12, natomiast prenatalnych badan terminu nie znam jeszcze
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualny
-
Dobra... przestawiłam kolumny z płcią, przypuszczeniami, kalendarzem chińskim oraz imionami do innego arkuszu pod tytułem: "Nasze maleństwa".
Dodałam również kolumnę PORÓD (data/sn/cc) - ale to przyda Nam się dopiero w lipcu
Aniołkom też przeznaczyłam osobny arkusz, żeby nikomu nie było przykro ale żebyśmy pamiętały (*)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 13:49
Marzenie27, Amore lubią tę wiadomość