Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anga1989 wrote:Muszka ja wogole nie czuje sie tak jakbym byla q ciazy. Fakt mdli mnie, mam zawroty glowy ale nie czuje sie jakbym nosila malenstwo pod sercem. Tak na 100% poczujemy to dopiero gdy malenstwa beda nas kopac
Kurcze no wlasnie,mnie tez bujalo w glowie ale przestalo...mdlosci tez juz brak...jedynie co to dzis o 2.00 wstalam na siusiu....musze sie uczepic tej nocnej wizyty w toalecie bo to jedyny znak na dzien dzisiejszy -
Anga1989 wrote:Rosa wyciagaj większa patelnię
Mamy sie tu wspierac i pomagac a nie najezdzac na siebie. Jeszcze chwila i ktos sie bedzie czepial ue z mezem kochalam sie 15 mon a powinnam 10!
WYLUZUJMY! Stres nam nie sluzy!!Anga1989, Nicka678, Selja lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej laski- możecie zazdrościć, właśnie wstałam, spałam d 23 do teraz!!!!
Moje testowanie było zaplanowane w 14 dniu po iui- nie wytrzymałam, zrobiłam w 11 dniu- 3 testy negatywne, jeden z bladą reseczką- na drugi dzień więc beta i jeat bąbelek!!!!
Mąż megaaa happy- czekaliśmy na to szczęście tyle lat!!!
Popieram zdanie Rosax- niech każda zajmie się swoją ciążą i swoim kontem ,a kto che założyc kilka- niech tak robi!!!
Trzymam kciuki za dzisiejse wizytySelja, Zoja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Ja pierdole! Laski chormony wam buzuja?!?! Jak ktos chce niech ma nawet z 50 kont! Co nam do tego?!????!! Wyszukiwanie sie kto klamie a kto mowi prawde jest bez sensu!! Jedne nie chca premium inne chca. I jak ktos nie ma pieniedzy az nadto by wydawac zbednie niech sobie utworzy inne konto.
NO CO NAM KURWA DO TEGO?!
Zajmijmy sie swoim kontem swoja ciaza a inne niech nawet ze 100 kont otwieraja. Mamy swoje nicki wiec zostanmy przy swoich. Inni niech sobie zmieniaja. Nic nam do tego!
Lepiej bym tego nie ujęła super ze to napisałaś -
Muszka15 wrote:Witam sie i ja...
Potrzebna mi patelnia,Rosax wal smialo!!
Kolejny dzien czuje sie nieciazowo,nic mnie nie ciagnie juz w podbrzuszu,czuje sie wyspana,z energia zupelnie jakbym w ciazy nie byla,piersi bardziej flakowate....i teraz zagwozdka...czy na moim etapie tak sie poprostu dzieje? Czy zmiana doustnego utrogestanu na dopochwowa luteine mogla tak zminimalizowac wszystkie objawy?! Akurat pokrywa mi sie czas kiedy przeszlam z jednego na drugi...mam teraz taki czas,tyle innych wizyt szpitalnych z corka ze doslownie nie mam kiedy jechac do polskiej kliniki,z 6h na to potrzeba...ja chyba przycisne jakos- jeszcze nie mam pomyslu jak !!! Te moja polozna w czwartek czyli jutro zeby cos jakos nie wiem sprawdzila co sie dzieje
Juz lepiej?
Jest dobrze na pewno.
W ciazy nie mamy objawow 24/7, jesli flaki sie porozchodzily i macica urosla i pasuje jej na razie tak to kilka dni bedzie spokuj. Pozniej zacznie na nowo rosnac.
Ciesz sie ciaza! w lipcu sie bedziesz zamartwiac jak zaczniesz rodzic i bedziesz miala ochote wykartrowac meza
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Hahaha Rosa low ju
rozjebalas system
Powiem wam, że byłam/jestem już na n-tym forum i dymy były i będąto dopiero wierzchołek tej góry haha.
Ja np wkroczyłam na taki etap w swoim życiu że Kochan ludzi i świat od tak. Podsmiechuje się tylko na takie sytuacjewięc laseczki kije z dupy wyjmujemy i luzzz
Leoparde, megi78, Anga1989, Selja, bulkaasia, Zoja lubią tę wiadomość
-
fajnie jakby kazda zachowywala sie jak na doroslego przystalo,ale to prawie niemozliwe...zreszta przy takim zgrupowaniu ludzi w roznym wieku i z roznych srodowisk musza byc spiecia,wazne zeby je rozwiazywac...forum publiczne wiec kazdy wypowiedziec sie moze, a czy my bedziemy temu komus wierzyc i ufac to juz od nas zalezy nie? Jak ktos chce klamac to niech klamie,tyle nasze ze sie nie dajemy nabrac i juz...
Szukam info na necie czy zamiana lekow daje takie objawy ale kurcze nic niemoge znalezc...nieszukanie jeszcze gorsze...jedziemy dzis na 3 do szpitala pobrac krew z corka i tak ukladam szalony plan jakby sie tam gdzies polozyc sila na usg...pewnie mnie zamkna w kaftanie colipa lubi tę wiadomość
-
Uwielbiam Was
a Rosax - naprawdę rozwalilas system
Dziś już poklocilam się z jedną z "kolezanek" z pracy bo przylazla chora do mnie - ja jej mowie ze jestem w ciąży a ona zrobiła mi awanturę ze niby nie wiedziała a potem ze moi przełożeni mówili jej o tym. Tak mnie zdenerwowała k...a że aż mi się ręce trzęsły a teraz oczywiście pobolewa brzuch
Tak więc nie wkurzajmy się tutaj bo po świecie realnym mnóstwo debili lata niech chociaż tutaj będzie normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 11:16
-
nick nieaktualny