Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeju dziewczyny...
Skonczcie juz sie przegadywac. Wiem, ze nasze hormony robia swoje ale obierzcie przyjemniejszy temat
Niech kazda z Was opisze moment testowaniawróćmy sie pamięcią do tego cudownego dnia, w ktorym każda dowiedziala sie ze nosi pod swoim sercem malenstwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 08:48
-
nick nieaktualnyAnga1989 wrote:Jeju dziewczyny...
Skonczcie juz sie przegadywac. Wiem, ze nasze hormony robia swoje ale obierzcie przyjemniejszy temat
Niech kazda z Was opisze moment testowaniawróćmy sie pamięcią do tego cudownego dnia, w ktorym każda dowiedziala sie ze nosi pod swoim sercem malenstwo
Nie bede sie kims stresowac
Jak zobaczylam 2 kreseczki to byl piekny widokWczesniejsze bety tylko potwierdzily te kreseczki
A u nas kochana w Tychach lekko popruszylo sniezkiem -
nick nieaktualny
-
Witam sie w 10 tc
Noc przespana pieknie! Tylko snilam ze slub biore w dwoch kosciolach rownoczesniehaha
Synek juz w przedszkolu a ja zabieran sie za obiad. Dzis bedzie klopsowka
Moje testowanie?
W niedziele wieczorem test - negatywny..
No ale kurcze jestem w ciazy! Musi wyjsc pozytyw.. Po jakims czasie zerklam na niego a tam zwidy drugiej kreski.. Byla bardzo nie widoczna..
Rano w poniedzialek raz jeszcze tej samej firny i co? I znow taki cien! Ledwo widoczny.. Pojechalam do rossmana czekalam pod sklepem az otworza i kupilam facelle bo tylko taki mieli. Szybko pojawila sie druga wyrazna kreska. Po poludniu zrobilam raz jeszcze ten co z rana i moim ocza ukazala sie kreska. Wyrazna kreska! Od razu telefon do ginekologa czy moge przyjsc na bete i po recepte na proga. Pojechalam we wtorek do niego pobral krew i w czwartek odebralam wynikii tak dzis rozpoczelam 10 tc przez te niewidoczne kreski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 09:05
Anga1989, Leoparde, Nicka678, Selja, lottinka lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Jestem i ja podczytuję Was codziennie, ale oczywiście słaba jestem w pisaniu i nigdy nie wiem co tu napisać
Kochane podczytałam u jednej z Was, która kupiła sobie detektor i była bardzo zadowolona, tak więc tez sobie zakupiłam taki sam i to był duży błąd, bo tylko stresów mi dołożył tętna dziecka nie znalazłam, tylko swoje w dwóch pachwinach.
PannaNatalia chyba tez masz z tym problem?
Tak więc nie polecam, bo do wizyty za tydzień oszaleję, że tego tętna nie znalazłam i dla świętego spokoju sobie tego nie kupujcie.
Co do kalendarza chińskiego to przy pierwszej ciąży na cyklu naturalnym mi się sprawdziło, teraz też wychodzi chłopiec, ale nie sądze, by na cyklu stymulowanym to miało jakieś znaczenie. Przeczucie mam na dziewczynkę
Moje testowanie było bardzo śmieszne, bo nie wierzyłam w powodzenie IVF, ze względu na niski numer blastki i zrobiłam w markecie w toalecie dla świętego spokoju, żeby na następny dzień odstawić leki i się napić z żaluTak więc był to dla mnie i M. szok wielki
Pobiegłam M. pokazać ten test w TK MAxie między pólkami z ubraniami, a on nie wiedział co to jest i myślał, ze urwałam zabezpieczenie z jakiegoś ciucha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 09:07
Junioer, Selja, Anga1989, lottinka, Madlene.:) lubią tę wiadomość
-
Witajcie mamusie
U mnie według chińskiego wychodzi dziewczynka, wiec proszę o dopisanie.
Jak wyglądało testowanie?
Od początku starań zrobiłam chyba setki testów, w pierwszym cyklu okres spóźnił mi się 8 dni, a zawsze był jak w zegarku. Byłam pewna że się udało. Test za testem i ciągle nic..
Cykl w którym wyszło, spisałam na straty. Tylko jednow okolicach owulacji nie wróżyło pomyślności
nawet w testy się nie zaopatrzylam wcześniej, dopiero bliżej okresu od niechcenia wzięłam jeden w rossmanie... I ku mojemu zaskoczeniu wyszedł bladzioch
pędem do męża żeby biegł do apteki po testy i tak kilka dni sprawdzałam a kreseczka coraz bardziej wyraźna
Nie wierzyłam w to co widzęAnga1989, Nicka678, Selja, lottinka lubią tę wiadomość
-
nevermind wrote:Jestem i ja podczytuję Was codziennie, ale oczywiście słaba jestem w pisaniu i nigdy nie wiem co tu napisać
Kochane podczytałam u jednej z Was, która kupiła sobie detektor i była bardzo zadowolona, tak więc tez sobie zakupiłam taki sam i to był duży błąd, bo tylko stresów mi dołożył tętna dziecka nie znalazłam, tylko swoje w dwóch pachwinach.
PannaNatalia chyba tez masz z tym problem?
Tak więc nie polecam, bo do wizyty za tydzień oszaleję, że tego tętna nie znalazłam i dla świętego spokoju sobie tego nie kupujcie.
Co do kalendarza chińskiego to przy pierwszej ciąży na cyklu naturalnym mi się sprawdziło, teraz też wychodzi chłopiec, ale nie sądze, by na cyklu stymulowanym to miało jakieś znaczenie. Przeczucie mam na dziewczynkę
Moje testowanie było bardzo śmieszne, bo nie wierzyłam w powodzenie IVF, ze względu na niski numer blastki i zrobiłam w markecie w toalecie dla świętego spokoju, żeby na następny dzień odstawić leki i się napić z żaluTak więc był to dla mnie i M. szok wielki
Pobiegłam M. pokazać ten test w TK MAxie między pólkami z ubraniami, a on nie wiedział co to jest i myślał, ze urwałam zabezpieczenie z jakiegoś ciucha
wtedy jest latwiej znalesc tetno dziecka.
AniaKami lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
To i ja się dołączę
Październik był dla nas bardzo trudnym i pracowitym miesiącem bo właśnie kończyło się urządzanie nowego mieszkania, pakowanie rzeczy ze starego itp. I oczywiście przeprowadzka w ostatnią sobotę października
W poniedziałek musiałam zrobić test żeby sprawdzić czy odstawić luteine. Oczywiście znalazłam tylko przeterminowany test - nie przejełam się bo przecież znowu się nie udało. A tu niespodzianka !!! Budzę męża a on na to że pewnie znowu test wyszedł fałszywie dodatni -juz mieliśmy taką akcję
na wszelki wypadek wzięłam lutkę kupiłam dwa testy i nastepnego dnia zrobiłam dwa bo nie mogłam uwierzyć
mój mąż musiał przyznać mi rację ze chyba się udało
i nagle ogarnęło nas przerażenie co dalej hihi...ten stan trwa do dziś.
Anga1989, Leoparde lubią tę wiadomość
-
Nasza kolezanka karola555 ktora szybko nas opuscila jest znow w ciazy
Anga1989, Leoparde, SteveS, Nicka678, PannaNatalia, przyszła mama, nevermind, Madlene.:), Amore, Selja, Uszko, sisi lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Selja, mój mąż jak się dowiedział o pierwszej ciąży, którą zaplanowaliśmy wspólnie i staraliśmy się nawet o syna, był w szoku przez 2 tygodnie!
On nie wiedział co się dziejetrochę mu się nie dziwię, bo w tym samym czasie składalismy sobie przysięgę małżeńską, wiec pewnie dla niego było już tego za dużo
Tym razem szok trwał dwa dni;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 09:30
Selja lubi tę wiadomość
-
Kurcze jak na tel daje emotikony i to mi treść kasuje....ja dziś wczytuje o 19. Wg bellybestfriend.pl dziś jest 10t i 4 d. Wg usg 10t i 6 d. U mnie i przy synuś i teraz na testach ciążowych od razu była silna gruba druga kreska. Teraz nie liczyłam ze się uda bo w październiku ja mąż i synuś byliśmy chorzy i mowocami nawet ze jeśli się uda to będzie cud i zloty strzał bo w okolicachwili owulki serduszkowania było tylko raz no i się udało
Anga1989, Selja lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają
-
To i ja cofne się tego dnia, był to poniedziałek 7/11. Cykl uważałam za stracony bo brałam silne leki przeciwzapalne przed owulka, testy ovu wychodziły negatywne, tylko dwa razy serduszkowanie. Miałam jeden test taki z allegro i pomyślałam a co mi tam, zrobię dla świętego spokoju. Po 5 min spojrzałam a tam druga kreska blada. Pokazalam małżowi i on szok ale mówi nie nakrecaj się. Po pracy kupiłam dwa testy clearblue i krecha wyszła po 7 sekundach. A drugi test pokazał, że jest to 4-5 tc. Po paru dniach beta i tak oto mamy bliźniaki
Anga1989, Leoparde, lottinka, Selja lubią tę wiadomość
-
Rosa pamiętam karole555 i bardzo się cieszę
Anga Mój jak się dowiedział, że dwójka to śmiał się w słuchawkę jak ktoś kto zwariował. Musiałam się rozłączyć. Po kilku minutach oddzwonil i spytał czy to prawda, był w szoku dobrych parę dniLeoparde, Anga1989, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNicka678 wrote:Eh nie wiem co sie stalo
Szlak trafil moje konto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 09:48
nevermind, ewe_a85, kamika23, lipa, Junioer lubią tę wiadomość