Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 10 tygodniu. Jak miło :) od godziny juz się kręcę, nie chce mi się wstawać a musze robić śniadanie.
    Anga myślę że to jest zwykła loteria. Może być, nie musi. Ja czytałam w ogóle ze ADHD to wymysł jakiegoś gościa, który nieźle się wzbogacił na tym a przed śmiercią przyznał ze nic takiego nie ma.

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest właśnie ciekawe :) myślę, ze temat godzien poruszenia u lekarki ;)

Tylko tak jak mówię, czysta ciekawość wychodzi z mojej strony ;)

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh nie wiem co sie stalo :( Szlak trafil moje konto :/

• Solane Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie witam po dobrze przespanej nocy z tylko jedna pobudka. Dzis spalam az do budzika :) wracaja dobre czasy :)

Amore lubi tę wiadomość

w57v9n73n742fstj.png
  • krolikan Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    miłego dnia Wam wszystkim życzę.... mam nadzieję, że dla mnie będzie miły.. Od miesiąca miałam zakodowane w głowie, że wizytę u lekarza mam na 15.12.2016 (czyli jutro), a okazuje się, że dzisiaj... :) w sumie dobrze, bo już się doczekać nie mogłam, ale czuję się zaskoczona :)

Po tej wczorajszej historii Agugu jestem trochę przerażona, ale staram się cały czas odpędzać złe myśli i tłumaczę sobie, że wszystko będzie dobrze...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 08:03

sisi lubi tę wiadomość

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krolikan wrote:
    Cześć dziewczyny,
    miłego dnia Wam wszystkim życzę.... mam nadzieję, że dla mnie będzie miły.. Od miesiąca miałam zakodowane w głowie, że wizytę u lekarza mam na 15.12.2016 (czyli jutro), a okazuje się, że dzisiaj... :) w sumie dobrze, bo już się doczekać nie mogłam, ale w czuję się zaskoczona :)

Trzymamy kciuki ;)

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyżby znów wplyw pełni? Bo widze, że mialysmy grupowa bezsenność - ja również.
    Udanego dnia Dziewczyny! :)

• bulkaasia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Noc zaliczam do udanych bo od 20 do 6 spałam i były dwie pobudki na siku ;)
    Anga wpisz mi proszę dziewczynkę z chińskiego kalendarza.

Krolikan kciuki za wizytę!!!

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • Junioer Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka678 wrote:
    Eh nie wiem co sie stalo :( Szlak trafil moje konto :/

Nicka, przecież pewnie sama założyłaś nowe, żeby za premium nie płacić ;) Nie musisz udawać :)

ewe_a85, cookiemonster, sisi, lipa, Bella93 lubią tę wiadomość

6 nieudanych IUI, 2 nieudane IVF, 1 IVF z KD koniec w 8tc
    21.10. FET sukces!
    e6l0p2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Anga wpisz mi dziewczynkę wg kalendarza chińskiego. Same dziewczyny się szykują tutaj hehehe. Jak będę mieć córkę to mój syn nie będzie pocieszony :). A czuje ze tak właśnie będzie

• tubispl Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja wczoraj bylam na wizycie termin mi wyznaczyla na 28 lipiec na razie za duzo nie widac bo to 7 tc 5 dzien ale aerduszko co najwazniejsze pikalo na monitorze nastepna wizyta w 11 tc czyli 10 stycznia pozniej sie wpisze do tabelki pozdrawiam a co do nocy spalam jak zabita za to poprzedniej nocy prawie wogole

Selja lubi tę wiadomość

xnw4qqmzuoifsosb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Junioer wrote:
    Nicka, przecież pewnie sama założyłaś nowe, żeby za premium nie płacić ;) Nie musisz udawać :)

Slucham? :/ Nie jestem az tak zdesperowana ;) Tam mialam wszystkie wiadomosci itd, a premium mi nie jest potrzebne

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie, same dziewczynki ;)

Ciekawe ktorej sie sprawdzi kalendarz a której przeczucie ;)

Przynajmniej sie posmiejemy przy rezultatach jak juz bedziemy wiedzieć jaka płeć :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • Selja Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami w nowym tygodniu <3 miłego dnia i pozytywnych wieściz wizyt ;)

Możecie wpisać mi synusia wg chińskiego ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 08:28

Anga1989, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

p19u3e3kwjkqlfv6.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co Wam powiem to Wam powiem :)

Nie wiem jak Wam ale mi leci ten czas nieubłagalnie ;)

Za nie długo skończymy I trymestr, potem szybko minie II i III i bedziemy czekać na porodówce na nasze Cuda :) :*

Selja lubi tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • Selja Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    Co Wam powiem to Wam powiem :)

Nie wiem jak Wam ale mi leci ten czas nieubłagalnie ;)

Za nie długo skończymy I trymestr, potem szybko minie II i III i bedziemy czekać na porodówce na nasze Cuda :) :*
    Dziś o tym myślałam :)

Anga1989 lubi tę wiadomość

p19u3e3kwjkqlfv6.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecież ja pamiętam dzien testowania. To był 10dpo poniedziałek. Szykowalam sie na nockę, zrobilam pink test czulosc 25 i wyszla I krecha, wiec rzucilam go na półkę ale po chwili cos mnie podkusilo aby zerknąć na niego i wydawalo mi sie ze jest taka blada druga kreska ze na foto nie wychodziła. Wiec pol godziny później zrobiłam nordtest o czulosci 10 i wyszla wyrazna ale blada druga kreska :D

Leoparde lubi tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • Junioer Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka678 wrote:
    Slucham? :/ Nie jestem az tak zdesperowana ;) Tam mialam wszystkie wiadomosci itd, a premium mi nie jest potrzebne

Poprzednim razem jak Ci się premium skończyło też nowe założyłaś przecież :)

ewe_a85 lubi tę wiadomość

21.10. FET sukces!
    e6l0p2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Junioer wrote:
    Poprzednim razem jak Ci się premium skończyło też nowe założyłaś przecież :)

Wtedy akurat mama mi weszla na konto nie wiedzac ze jesli sie dwa razy wejdzie na to samo konto to sie wylogowuje ;) Kochana nie masz innych wazniejszych rzeczy do roboty? :)

She86 lubi tę wiadomość

• Junioer Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka678 wrote:
    Wtedy akurat mama mi weszla na konto nie wiedzac ze jesli sie dwa razy wejdzie na to samo konto to sie wylogowuje ;) Kochana nie masz innych wazniejszych rzeczy do roboty? :)

Oczywiście, że mam, tylko wkurza mnie takie kombinowanie, jak tu obejść system, a potem wypieranie się tego.

nevermind, ewe_a85 lubią tę wiadomość

21.10. FET sukces!
    e6l0p2.png

‹‹ 278 279 280 281 282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ