Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się w 10 tygodniu. Jak miło
od godziny juz się kręcę, nie chce mi się wstawać a musze robić śniadanie.
Anga myślę że to jest zwykła loteria. Może być, nie musi. Ja czytałam w ogóle ze ADHD to wymysł jakiegoś gościa, który nieźle się wzbogacił na tym a przed śmiercią przyznał ze nic takiego nie ma. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
miłego dnia Wam wszystkim życzę.... mam nadzieję, że dla mnie będzie miły.. Od miesiąca miałam zakodowane w głowie, że wizytę u lekarza mam na 15.12.2016 (czyli jutro), a okazuje się, że dzisiaj...w sumie dobrze, bo już się doczekać nie mogłam, ale czuję się zaskoczona
Po tej wczorajszej historii Agugu jestem trochę przerażona, ale staram się cały czas odpędzać złe myśli i tłumaczę sobie, że wszystko będzie dobrze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 08:03
sisi lubi tę wiadomość
krolikan
-
krolikan wrote:Cześć dziewczyny,
miłego dnia Wam wszystkim życzę.... mam nadzieję, że dla mnie będzie miły.. Od miesiąca miałam zakodowane w głowie, że wizytę u lekarza mam na 15.12.2016 (czyli jutro), a okazuje się, że dzisiaj...w sumie dobrze, bo już się doczekać nie mogłam, ale w czuję się zaskoczona
Trzymamy kciuki
-
nick nieaktualny
-
Nicka678 wrote:Eh nie wiem co sie stalo
Szlak trafil moje konto
Nicka, przecież pewnie sama założyłaś nowe, żeby za premium nie płacićNie musisz udawać
ewe_a85, cookiemonster, sisi, lipa, Bella93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja wczoraj bylam na wizycie termin mi wyznaczyla na 28 lipiec na razie za duzo nie widac bo to 7 tc 5 dzien ale aerduszko co najwazniejsze pikalo na monitorze nastepna wizyta w 11 tc czyli 10 stycznia pozniej sie wpisze do tabelki pozdrawiam a co do nocy spalam jak zabita za to poprzedniej nocy prawie wogole
Selja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anga1989 wrote:Co Wam powiem to Wam powiem
Nie wiem jak Wam ale mi leci ten czas nieubłagalnie
Za nie długo skończymy I trymestr, potem szybko minie II i III i bedziemy czekać na porodówce na nasze Cuda:*
Anga1989 lubi tę wiadomość
-
Przecież ja pamiętam dzien testowania. To był 10dpo poniedziałek. Szykowalam sie na nockę, zrobilam pink test czulosc 25 i wyszla I krecha, wiec rzucilam go na półkę ale po chwili cos mnie podkusilo aby zerknąć na niego i wydawalo mi sie ze jest taka blada druga kreska ze na foto nie wychodziła. Wiec pol godziny później zrobiłam nordtest o czulosci 10 i wyszla wyrazna ale blada druga kreska
Leoparde lubi tę wiadomość
-
Nicka678 wrote:Slucham?
Nie jestem az tak zdesperowana
Tam mialam wszystkie wiadomosci itd, a premium mi nie jest potrzebne
Poprzednim razem jak Ci się premium skończyło też nowe założyłaś przecieżewe_a85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJunioer wrote:Poprzednim razem jak Ci się premium skończyło też nowe założyłaś przecież
Wtedy akurat mama mi weszla na konto nie wiedzac ze jesli sie dwa razy wejdzie na to samo konto to sie wylogowujeKochana nie masz innych wazniejszych rzeczy do roboty?
She86 lubi tę wiadomość
-
Nicka678 wrote:Wtedy akurat mama mi weszla na konto nie wiedzac ze jesli sie dwa razy wejdzie na to samo konto to sie wylogowuje
Kochana nie masz innych wazniejszych rzeczy do roboty?
Oczywiście, że mam, tylko wkurza mnie takie kombinowanie, jak tu obejść system, a potem wypieranie się tego.
nevermind, ewe_a85 lubią tę wiadomość