Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
krolikan gratuluję
Zoja wszystko będzie dobrze. Trzymam za was kciuki &&&
U mnie z chińskiego wychodzi dziewczynka, choć przeczucie mam na chłopaka. Imię dla dziewczynki mam już od ponad roku i będzie Helenka po babci,a chłopak miał być Filipek ale nie jestem do końca przekonana.Zoja lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
O takich plasich mleczek jeszcze nie widzialam, ja bym moze taka wcisnela...
Dla zabicia mysli i czasu wzielam sie za sprzatanie...oblecialam dom na odkurzaczu i pozdejmowalam cudowna kolekcje pajeczyn! Szok,przyznaje sie ze dom tak z grubsza ogarnialam w ostatnich tygodniach a skoro mam energie i nic mnie nie meczy to chociaz to wykorzystam nie? Jak u mnie brudno,szok poprostu a ze swieci slonce to wszystko widac jak na dloni!
Z imion to u nas Pia lub Hugo...AniaKami lubi tę wiadomość
-
Madlene.:) wrote:Tobie mogą się już kończyć mdłości bardzo często koło 12 tyg. mijają, czego Ci bardzo życzę bo wiem co czujesz
Imiona to nie mam pojęcia na obecną chwilę, dla chłopca zawsze chciałam Jaś po moim ukochanym dziadku, ale obecnie tyle Jaśków że głowa mała. Muszę się poważnie zastanowić, a dziewczynka hmmm, może Antosia, mam Martysie i by się zgrały Tosia i Tysia :p
Martynka!!! Slicznie!! Zapomnialam o tym imieniu a przestalo byc tak mega popularne;) jak bedzie cora zobaczymy co maz powie na to imie!)))
Madlene.:) lubi tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Hej dziewczyny. Męczą Was mdłości? Mnie okropnie. Może macie coś sprawdzonego na mdłości? Bo można oszaleć
Co do kalendarza to z pierwszą ciąża prawie przez cały rok wychodzila dziewczynka i tylko z jednego innego kalendarza wychochodził chłopczyk, ale już nie mogę go znaleźć na internecie. I jednak ten pierwszy kalendarz się nie sprawdził bo mamy synka, a teraz z tego pierwszego wychodzi że chłopczyk. I pewnie będzie chłopczyk bo w rodzinie sami chłopcy. Ale zobaczymy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 21:31
-
Paula55 wrote:Królika super wieści i jakie zdjęcie ładne
gratuluję.
Ja będę otoczona mężczyznami hihi. No spadne z kozetki gdyby miała okazać się kobita haha
Dzięki..a zdjęcie wywołam i dam w Święta po odbitce rodzicom i teściom... taki mam plan
Ty mówisz, że spadniesz z kozetki jak się okaże kobitka, a ja spadnę jak się okaże że chłopak... nie wiem skąd się bierze ta moja wewnętrzna pewność, że będzie dziewucha...Paula55 lubi tę wiadomość
krolikan
-
Aaaaaaa umieram!
Suty tak bola ze koszulki zalozyc nie moge bo obciera a jak nie mam koszulki to mnie cyce bola?! I ciul wie czemu tak
Chcialabym juz czuc ruchy malenstwa a nie tylko na usg widziec ze sue ruszaa teraz to tylko moge sobie dlon do policzka przylozyc i po policzku od srodka jezykiem ruszac by czuc ruchy haha
bardzo podobne uczucie to pierwszych ruchow
hahaha
sisi lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Jeszcze ja jeszcze ja zdam relacje maleństwo ma 4,86 cm i nie spało w czasie usg tak pięknie raczkami i nóżkami wywijalo. Są tu dziewczyny z Lodziećmi? Jak tam z badaniami prenatalnymi?
sisi, mania 89, Anga1989, Selja, Leoparde, Marzenie27 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają
-
Królikan i przyszłamama- serdeczne gratulacje, wspaniałe wieści!!!
Zoja- myślałam dziś o Tobie, że coś się nie odzywasz a tu taka przykra sprawa- ale leż kochana i będzie dobrze, najważniejsze że pod fachową opieką!!!
Niech już się skończy ten cholerny 12sty tydzień!!!!Zoja lubi tę wiadomość
-
krolikan wrote:Dzięki..
a zdjęcie wywołam i dam w Święta po odbitce rodzicom i teściom... taki mam plan
Ty mówisz, że spadniesz z kozetki jak się okaże kobitka, a ja spadnę jak się okaże że chłopak... nie wiem skąd się bierze ta moja wewnętrzna pewność, że będzie dziewucha...sorry ale tak.mi tel przekreca a piszę na szybko.
Hihi ciekawe czy nasze przeczucie się sprawdzi. Mi z synkiem za pierwszym razem się sprawdziło.
Dziewczyny pomocy!! Mam ataki kaszlu takie ze brzuch mnie bolito suchy kaszel taki ze oddychać nie mogę bo z każdym łykiem powietrza kaszle....
Pije syrop z cebuli, robię inhalacje, pije herbatę z sokiem z malin, cytryną, miodem...
Boję się cholernie o maleństwo a nic nie pomaga
-
nick nieaktualnyNo i ja się witam
. Razem z synem zjadlam śniadanie drugie przygotowalam do szkoły i poszłam leżeć. I tak się nabijam ze to teraz taka moja praca i jak ktos się spyta mnie co pani robi na codzień odpowiem leżę mój zawód leżanka hehehe. Miłego dnia
Anga1989, sisi, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
Leoparde wrote:Czyli to kołatanie, uczucie serca w gardle to takie powszechne...
Krolikan piękna dzidziacieszę się z udanej wizyty
Leoparde lubi tę wiadomość