Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bułkaasia to rzeczywiście może być po badaniu- więc się nie przejmuj, odpczywaj i wszystko będzie ok:)

bulkaasia lubi tę wiadomość

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • Okilaa Koleżanka

Wysłany: 15 grudnia 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ostatnio nic nie pisałam bo z zapartym tchem wyczekiwałam usg genetycznego ale śledziłam uważnie i czytałam co się dzieje na lipcówkach. Na dzisiejszym usg wyszło , że termin przesunął mi się z 1 lipca wyliczonego przez lekarza na 26 czerwca ale zostanę tutaj z Wami :) Leki, które muszę brać na szczeście nie zaszkodziły maleństwu i się wierciło i boksowało jakby chciało lekarce głowice od usg wypchnąć z rąk :) Życzę Wam dziewczyny na te święta już teraz takich śmiesznych widoczków :)

Leoparde, Anga1989, nick nieaktualny, Selja, Marzenie27, lottinka, sisi, DTEM, Zoja lubią tę wiadomość

f2w3yx8d9zvq9pa1.png
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję moje kochane za słowa wsparcia. Jestem w pracy ale mam tak dobrze, że nikogo nie ma do 3/01 więc leżę na kanapie. Staram się wypoczywać jak najwięcej.

W sobotę o 4 rano jedziemy do Polski na dwa tygodnie nie mogę się już doczekać. Mam nadzieję, że nie będzie żadnych dolegliwości i dam radę 16h w aucie ;)
    To też będzie dzień, w którym Mój syn kończy 4 lata. Po torcie chcemy powiedzieć moim rodzicom o ciąży i że to bliźniaki. Oby zawału nie dostali, hehe ;)

Amore, Leoparde, Paula55 lubią tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • Amore Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bulkaasia jak dobrze że możesz odpocząć. wszystko będzie dobrze <3

bulkaasia lubi tę wiadomość

xvqvdqg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra.. wzielam zjadlam kapuste kiszona a pozniej sok pomarańczowy i jablkowy. I teraz mam taka jazde, brzuch mnie boli,podbrzusze czasem i kregoslup na dole :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 12:21

• Leoparde Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulkaasia ale rodzice będą mieli niespodziankę :-) chciałabym widzieć te miny na wieść o bliźniakach ;-)
    My w wigilię mówimy tesciom i rodzeństwu męża, ciekawi mnie ich reakcja. U nich co roku podczas łamania się opłatkiem teść składa wszystkim ogólne życzenia i zawsze kończy tekstem "żebyśmy w przyszłym roku spotkali się w szerszym gronie" i właśnie wtedy do akcji planuje wkroczyć mój mąż ;-)

Madlene.:), lottinka, bulkaasia lubią tę wiadomość

• Selja Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mówimy wszystkim w wigilię.
    Już nie mogę się doczekać - męczy mnie to ukrywanie bo przecież to taka fajna wiadomość ;)

Leoparde lubi tę wiadomość

p19u3e3kwjkqlfv6.png
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju jak ja czekam na święta i reakcje innych :)

Nicka po takiej mieszance pewnie masz konwulsje żołądkowe, ja ostatnio zjadłam jogurt naturalny, kiszoną kapustę i banana a za godzinę okropny ból i mega biegunka. Żołądek nie wytrzymał tej mieszanki i się buntuje

28whyx8d41olhvnv.png
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAA mówicie przed życzeniami czy już po w trakcie kolacji ???

28whyx8d41olhvnv.png
  • Ewela35 Ekspertka

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoparde wrote:
    Bulkaasia ale rodzice będą mieli niespodziankę :-) chciałabym widzieć te miny na wieść o bliźniakach ;-)
    My w wigilię mówimy tesciom i rodzeństwu męża, ciekawi mnie ich reakcja. U nich co roku podczas łamania się opłatkiem teść składa wszystkim ogólne życzenia i zawsze kończy tekstem "żebyśmy w przyszłym roku spotkali się w szerszym gronie" i właśnie wtedy do akcji planuje wkroczyć mój mąż ;-)
    U mnie identycznie kończą się zyczenia:)mam nadzieje ze 22.12 pan doktor powie nam ze z maluszkiem wszystko ok i bedziemy mogli w wigilię podzielić radosną nowiną.My chcemy jako ostatni prezent rodzicom wręczyć koperte z usg.

w4sqyx8d5t3hk7tg.png
  • krolikan Ekspertka

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene.:) wrote:
    AAAA mówicie przed życzeniami czy już po w trakcie kolacji ???

ja przemycę fotkę z usg przy prezentach - czyli w sumie po kolacji...

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • Marzenie27 Ekspertka

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam czytam o Waszych wigilijnych planach to aż mi trochę żal że my nie poczekaliśmy z nowiną do świąt :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 12:50

2nn3vfxm7v9y72dw.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenie27 wrote:
    Jak tam czytam o Waszych wigilijnych planach to aż mi trochę żal że nie poczekaliśmy do świąt :p

My też nie poczekalismy ale przez to, że mój narzeczony jest w goracej wodzie kapany i juz chcial wszystkim powiedziec ;)

l22nhdgen92nqanl.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze jest to ze u mnie teraz z byle powodu pojawiają się świeczki w oczach :-D
    Jak mnie wzruszy ogłaszanie naszej dobrej nowiny to będą łzy kapać w talerz z barszczem ;-)

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi nie zal ;) ciesze sie ze wszyscy juz wiedza. No moze nie wszyscy ale Ci ktorzy powinni :) z reszta mama mi wczoraj powiedziala ze sie spaslam wiec i tak do swiat by wiedziala ;D nawet gdybym nie powiedziala. Bo mowilam jej ze mielismy na swieta powiedziac ;D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoparde wrote:
    Najgorsze jest to ze u mnie teraz z byle powodu pojawiają się świeczki w oczach :-D
    Jak mnie wzruszy ogłaszanie naszej dobrej nowiny to będą łzy kapać w talerz z barszczem ;-)
    Nie bedzie az tak zle. Barszcz tez slony ;D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Marzenie27 Ekspertka

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoparde wrote:
    ja też się wszystkim wzruszam na świątecznych reklamach potrafię się rozpłakać :p

Leoparde, Selja lubią tę wiadomość

2nn3vfxm7v9y72dw.png
  • Asik_kk Przyjaciółka

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio zaczęłam ronić łzy jak grochy na świątecznej reklamie Huawei :)

Leoparde, Selja lubią tę wiadomość

w4sqdqk3kke62kr4.png
  • Marzenie27 Ekspertka

Wysłany: 15 grudnia 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asik_kk wrote:
    Ja ostatnio zaczęłam ronić łzy jak grochy na świątecznej reklamie Huawei :)
    Ja też na tej i na reklamie allegro jak dziadek uczy się angielskiego :P i jeszcze jest taka nie wiem czego reklama, ale mówią że te święta może będą takie jak zawsze a może wyjątkowe i pokazują młodych rodziców nad łóżeczkiem dziecięcym i wtedy już płacze ;) aż wstyd mi za siebie ;)

Asik_kk, sisi lubią tę wiadomość

2nn3vfxm7v9y72dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenie27 wrote:
    Ja też na tej i na reklamie allegro jak dziadek uczy się angielskiego :P i jeszcze jest taka nie wiem czego reklama, ale mówią że te święta może będą takie jak zawsze a może wyjątkowe i pokazują młodych rodziców nad łóżeczkiem dziecięcym i wtedy już płacze ;) aż wstyd mi za siebie ;)

Przeczytałam ostatnie i też się popłakałam :D

‹‹ 289 290 291 292 293 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ