Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ostatnio nic nie pisałam bo z zapartym tchem wyczekiwałam usg genetycznego ale śledziłam uważnie i czytałam co się dzieje na lipcówkach. Na dzisiejszym usg wyszło , że termin przesunął mi się z 1 lipca wyliczonego przez lekarza na 26 czerwca ale zostanę tutaj z Wami
Leki, które muszę brać na szczeście nie zaszkodziły maleństwu i się wierciło i boksowało jakby chciało lekarce głowice od usg wypchnąć z rąk
Życzę Wam dziewczyny na te święta już teraz takich śmiesznych widoczków
Leoparde, Anga1989, megi78, Selja, Marzenie27, lottinka, sisi, DTEM, Zoja lubią tę wiadomość
-
Dziękuję moje kochane za słowa wsparcia. Jestem w pracy ale mam tak dobrze, że nikogo nie ma do 3/01 więc leżę na kanapie. Staram się wypoczywać jak najwięcej.
W sobotę o 4 rano jedziemy do Polski na dwa tygodnie nie mogę się już doczekać. Mam nadzieję, że nie będzie żadnych dolegliwości i dam radę 16h w aucie
To też będzie dzień, w którym Mój syn kończy 4 lata. Po torcie chcemy powiedzieć moim rodzicom o ciąży i że to bliźniaki. Oby zawału nie dostali, heheAmore, Leoparde, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bulkaasia ale rodzice będą mieli niespodziankę
chciałabym widzieć te miny na wieść o bliźniakach
My w wigilię mówimy tesciom i rodzeństwu męża, ciekawi mnie ich reakcja. U nich co roku podczas łamania się opłatkiem teść składa wszystkim ogólne życzenia i zawsze kończy tekstem "żebyśmy w przyszłym roku spotkali się w szerszym gronie" i właśnie wtedy do akcji planuje wkroczyć mój mążMadlene.:), lottinka, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
Jeju jak ja czekam na święta i reakcje innych
Nicka po takiej mieszance pewnie masz konwulsje żołądkowe, ja ostatnio zjadłam jogurt naturalny, kiszoną kapustę i banana a za godzinę okropny ból i mega biegunka. Żołądek nie wytrzymał tej mieszanki i się buntuje -
Leoparde wrote:Bulkaasia ale rodzice będą mieli niespodziankę
chciałabym widzieć te miny na wieść o bliźniakach
My w wigilię mówimy tesciom i rodzeństwu męża, ciekawi mnie ich reakcja. U nich co roku podczas łamania się opłatkiem teść składa wszystkim ogólne życzenia i zawsze kończy tekstem "żebyśmy w przyszłym roku spotkali się w szerszym gronie" i właśnie wtedy do akcji planuje wkroczyć mój mążLeoparde lubi tę wiadomość
-
A mi nie zal
ciesze sie ze wszyscy juz wiedza. No moze nie wszyscy ale Ci ktorzy powinni
z reszta mama mi wczoraj powiedziala ze sie spaslam wiec i tak do swiat by wiedziala
nawet gdybym nie powiedziala. Bo mowilam jej ze mielismy na swieta powiedziac
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Leoparde wrote:Najgorsze jest to ze u mnie teraz z byle powodu pojawiają się świeczki w oczach
Jak mnie wzruszy ogłaszanie naszej dobrej nowiny to będą łzy kapać w talerz z barszczemLeoparde lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Leoparde wrote:Najgorsze jest to ze u mnie teraz z byle powodu pojawiają się świeczki w oczach
Jak mnie wzruszy ogłaszanie naszej dobrej nowiny to będą łzy kapać w talerz z barszczemLeoparde, Selja lubią tę wiadomość
-
Asik_kk wrote:Ja ostatnio zaczęłam ronić łzy jak grochy na świątecznej reklamie Huawei
i jeszcze jest taka nie wiem czego reklama, ale mówią że te święta może będą takie jak zawsze a może wyjątkowe i pokazują młodych rodziców nad łóżeczkiem dziecięcym i wtedy już płacze
aż wstyd mi za siebie
Asik_kk, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarzenie27 wrote:Ja też na tej i na reklamie allegro jak dziadek uczy się angielskiego
i jeszcze jest taka nie wiem czego reklama, ale mówią że te święta może będą takie jak zawsze a może wyjątkowe i pokazują młodych rodziców nad łóżeczkiem dziecięcym i wtedy już płacze
aż wstyd mi za siebie
Przeczytałam ostatnie i też się popłakałam