X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bułkaasia to rzeczywiście może być po badaniu- więc się nie przejmuj, odpczywaj i wszystko będzie ok:)

bulkaasia lubi tę wiadomość

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • Okilaa Koleżanka

Wysłany: 15 grudnia 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ostatnio nic nie pisałam bo z zapartym tchem wyczekiwałam usg genetycznego ale śledziłam uważnie i czytałam co się dzieje na lipcówkach. Na dzisiejszym usg wyszło , że termin przesunął mi się z 1 lipca wyliczonego przez lekarza na 26 czerwca ale zostanę tutaj z Wami :) Leki, które muszę brać na szczeście nie zaszkodziły maleństwu i się wierciło i boksowało jakby chciało lekarce głowice od usg wypchnąć z rąk :) Życzę Wam dziewczyny na te święta już teraz takich śmiesznych widoczków :)

Leoparde, Anga1989, megi78, Selja, Marzenie27, lottinka, sisi, DTEM, Zoja lubią tę wiadomość

f2w3yx8d9zvq9pa1.png
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję moje kochane za słowa wsparcia. Jestem w pracy ale mam tak dobrze, że nikogo nie ma do 3/01 więc leżę na kanapie. Staram się wypoczywać jak najwięcej.

W sobotę o 4 rano jedziemy do Polski na dwa tygodnie nie mogę się już doczekać. Mam nadzieję, że nie będzie żadnych dolegliwości i dam radę 16h w aucie ;)
    To też będzie dzień, w którym Mój syn kończy 4 lata. Po torcie chcemy powiedzieć moim rodzicom o ciąży i że to bliźniaki. Oby zawału nie dostali, hehe ;)

Amore, Leoparde, Paula55 lubią tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • Amore Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bulkaasia jak dobrze że możesz odpocząć. wszystko będzie dobrze <3

bulkaasia lubi tę wiadomość

xvqvdqg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra.. wzielam zjadlam kapuste kiszona a pozniej sok pomarańczowy i jablkowy. I teraz mam taka jazde, brzuch mnie boli,podbrzusze czasem i kregoslup na dole :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 12:21

• Leoparde Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulkaasia ale rodzice będą mieli niespodziankę :-) chciałabym widzieć te miny na wieść o bliźniakach ;-)
    My w wigilię mówimy tesciom i rodzeństwu męża, ciekawi mnie ich reakcja. U nich co roku podczas łamania się opłatkiem teść składa wszystkim ogólne życzenia i zawsze kończy tekstem "żebyśmy w przyszłym roku spotkali się w szerszym gronie" i właśnie wtedy do akcji planuje wkroczyć mój mąż ;-)

Madlene.:), lottinka, bulkaasia lubią tę wiadomość

• Selja Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mówimy wszystkim w wigilię.
    Już nie mogę się doczekać - męczy mnie to ukrywanie bo przecież to taka fajna wiadomość ;)

Leoparde lubi tę wiadomość

p19u3e3kwjkqlfv6.png
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju jak ja czekam na święta i reakcje innych :)

Nicka po takiej mieszance pewnie masz konwulsje żołądkowe, ja ostatnio zjadłam jogurt naturalny, kiszoną kapustę i banana a za godzinę okropny ból i mega biegunka. Żołądek nie wytrzymał tej mieszanki i się buntuje

28whyx8d41olhvnv.png
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAA mówicie przed życzeniami czy już po w trakcie kolacji ???

28whyx8d41olhvnv.png
  • Ewela35 Ekspertka

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoparde wrote:
    Bulkaasia ale rodzice będą mieli niespodziankę :-) chciałabym widzieć te miny na wieść o bliźniakach ;-)
    My w wigilię mówimy tesciom i rodzeństwu męża, ciekawi mnie ich reakcja. U nich co roku podczas łamania się opłatkiem teść składa wszystkim ogólne życzenia i zawsze kończy tekstem "żebyśmy w przyszłym roku spotkali się w szerszym gronie" i właśnie wtedy do akcji planuje wkroczyć mój mąż ;-)
    U mnie identycznie kończą się zyczenia:)mam nadzieje ze 22.12 pan doktor powie nam ze z maluszkiem wszystko ok i bedziemy mogli w wigilię podzielić radosną nowiną.My chcemy jako ostatni prezent rodzicom wręczyć koperte z usg.

w4sqyx8d5t3hk7tg.png
  • krolikan Ekspertka

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene.:) wrote:
    AAAA mówicie przed życzeniami czy już po w trakcie kolacji ???

ja przemycę fotkę z usg przy prezentach - czyli w sumie po kolacji...

krolikan

0d1yyx8di6bri9tp.png
    w57vqqmzbhaj93vv.png
  • Marzenie27 Ekspertka

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam czytam o Waszych wigilijnych planach to aż mi trochę żal że my nie poczekaliśmy z nowiną do świąt :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 12:50

2nn3vfxm7v9y72dw.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenie27 wrote:
    Jak tam czytam o Waszych wigilijnych planach to aż mi trochę żal że nie poczekaliśmy do świąt :p

My też nie poczekalismy ale przez to, że mój narzeczony jest w goracej wodzie kapany i juz chcial wszystkim powiedziec ;)

l22nhdgen92nqanl.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze jest to ze u mnie teraz z byle powodu pojawiają się świeczki w oczach :-D
    Jak mnie wzruszy ogłaszanie naszej dobrej nowiny to będą łzy kapać w talerz z barszczem ;-)

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi nie zal ;) ciesze sie ze wszyscy juz wiedza. No moze nie wszyscy ale Ci ktorzy powinni :) z reszta mama mi wczoraj powiedziala ze sie spaslam wiec i tak do swiat by wiedziala ;D nawet gdybym nie powiedziala. Bo mowilam jej ze mielismy na swieta powiedziac ;D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoparde wrote:
    Najgorsze jest to ze u mnie teraz z byle powodu pojawiają się świeczki w oczach :-D
    Jak mnie wzruszy ogłaszanie naszej dobrej nowiny to będą łzy kapać w talerz z barszczem ;-)
    Nie bedzie az tak zle. Barszcz tez slony ;D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Marzenie27 Ekspertka

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoparde wrote:
    ja też się wszystkim wzruszam na świątecznych reklamach potrafię się rozpłakać :p

Leoparde, Selja lubią tę wiadomość

2nn3vfxm7v9y72dw.png
  • Asik_kk Przyjaciółka

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio zaczęłam ronić łzy jak grochy na świątecznej reklamie Huawei :)

Leoparde, Selja lubią tę wiadomość

w4sqdqk3kke62kr4.png
  • Marzenie27 Ekspertka

Wysłany: 15 grudnia 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asik_kk wrote:
    Ja ostatnio zaczęłam ronić łzy jak grochy na świątecznej reklamie Huawei :)
    Ja też na tej i na reklamie allegro jak dziadek uczy się angielskiego :P i jeszcze jest taka nie wiem czego reklama, ale mówią że te święta może będą takie jak zawsze a może wyjątkowe i pokazują młodych rodziców nad łóżeczkiem dziecięcym i wtedy już płacze ;) aż wstyd mi za siebie ;)

Asik_kk, sisi lubią tę wiadomość

2nn3vfxm7v9y72dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenie27 wrote:
    Ja też na tej i na reklamie allegro jak dziadek uczy się angielskiego :P i jeszcze jest taka nie wiem czego reklama, ale mówią że te święta może będą takie jak zawsze a może wyjątkowe i pokazują młodych rodziców nad łóżeczkiem dziecięcym i wtedy już płacze ;) aż wstyd mi za siebie ;)

Przeczytałam ostatnie i też się popłakałam :D

‹‹ 289 290 291 292 293 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ