Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie!
Wczoraj przez cały dzień byłam pewna, że jest czwartek, dzisiaj zerkam w kalendarz i znowu czwartek! Pierwsza myśl - co jest grane?Chyba chciałam skrócić sobie czas oczekiwania do wizyty
szkoda ze kalendarz nie współgra z moimi myślami
-
Czesc mamusie
Jejuu jakie ja sny mialam...
Pierw snilam ze kupilam sobie ten doppler i znalazlam tetno a pozniej znalesc nie moglam to przelaczalam to na usg i w tym monitorku pokazywala sie dzidzia jak sie rusza
A pozniej snialam ze psa przemycalam na lotnisku do hiszpanii i pozniej znow jak wracalam do domu. Moglam wyruszyc tylko z 7 toru bo tylko tam taki pan sie na to zgodzil i cala procedure ominal ze sprawdzaniem paszportowWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 09:17
Anga1989, sisi lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyMi się śniło, że piłam wódkę bo zapomniałam, że jestem w ciąży. Za co oczywiście dziecko się odwdzięczyło. Skoro mama we śnie piła wódkę to znaczy, że musimy wrócić całe śniadanie, aaaa co! Jak się martwiła, to teraz ma. Ale w sumie się ciesze
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja niedawno wstałam bo chłopcy pozwalają mi się wysypiac
No i w końcu kaszel mnie nie dusil cała noc!!
popijam kawkę i mąż jedzie po choinkę
Leonarde jakże często ja przeżywam szok jak mąż mnie uświadamia że jest całkiem inny dzień tyg niż myślę haha
Baby brain pracuje
Miłego dnia :*Leoparde lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPannaNatalia wrote:Mi się śniło, że piłam wódkę bo zapomniałam, że jestem w ciąży. Za co oczywiście dziecko się odwdzięczyło. Skoro mama we śnie piła wódkę to znaczy, że musimy wrócić całe śniadanie, aaaa co! Jak się martwiła, to teraz ma. Ale w sumie się ciesze
-
Cześć dziewczyny, rozmawiałam wczoraj z mamą i mówiła, że ona w drugiej ciąży też miała plamienia cały 1 trymestr. U niej też nie było krwiaków ani nic takiego, a ostatecznie ginekolog podejrzewał, że chodzi o bardzo nisko ułożony w macicy zarodek. Ale donosiła, nawet specjalnie nie leżała w dalszej części ciąży, i urodziła zdrowego syna
Ja wczoraj miałam latane i kręgosłup tak mnie potem bolał, że aż musiałam się położyć - przeszło po jakimś czasie. Kołatanie też miewam, wg lekarza to normalne, do tego bardzo szybko się męczę i generalnie kręci mi się w głowie, zwłaszcza jak zbyt szybko wstanę. No i pośladki mi cierpną w nocy...megi78, Zoja lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja,dzisiaj ide do poloznej na to dluzsze posiedzenie,ciekawe jak wyszly moje wyniki krwi...
Spalam bardzo dobrze,zaliczylam krotka pobudke o 5 bo mnie reka bolala,nie wiem jak ja ulozylam ale onudzil mnie bol wykreconej reki wiec skoczylam do kibelka przy okazji...gdzie te moje ciazowe objawy,pytam sie gdzie?!...
Dziewczyzny,pytanie apropo karty ciazowej na darmowe leki w uk....ostatnio w ulotkach ktore dostalam znalazlam formularz ale tam musi byc tez podpisane przez lekarza,polozna...wypelnili Wam to juz teraz czy dopiero po 12 tyg sie za to biora? Nie wiem czy mam to brac ze soba do wypelnienia poprostu.. -
krolikan wrote:a ja się chciałam pochwalić, że moja Fasola ma się bardzo dobrze - machała do nas łapkami i ma 30,4 mm... Według USG jest młodsza niż wychodziło z obliczeń i termin porodu wypada na 12.07.
Jestem mega szczęśliwa...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b00d56941ca.jpg
a serce też mi czasem tak strasznie szybko kołacze.. ale to dość szybko mija. -
Cześć dziewczyny
Ja od dwóch dni nie mam na nic ochoty. Nie mdli mnie ale wmuszam w siebie śniadanie i obiad. Gdzie są te zachcianki ciążowe??
Muszka co do tej karty to koleżance wypisał to GP i czeka teraz aż przyjdzie pocztą. Dał jej też recepte na witaminy i wystarczyło, że pokazała list z kliniki, że jest w ciąży i już nic za nie nie płaciła. Była wtedy w 9 tygodniu.
A ja chciałam się w końcu umówić na tą wizytę i pani przez telefon powiedziała mi, że ciąża to nie emergency i mam poprostu przyjść i wypełnić formę i one wyślą ją do położnej.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
bulkaasia wrote:Witam sie i ja w średnim humorze. Ból podbrzusza nadal mam, dziś rano znów wypłynął że mnie brązowy śluz. Nie wiem czy to są skutki po usg czy coś się złego dzieje
To może byś po usg, ja tak miałam. Jeśli masz to weź nospę i magnez i staraj się odpoczywać dzisiaj.bulkaasia lubi tę wiadomość