Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlene.:) wrote:AAAA mówicie przed życzeniami czy już po w trakcie kolacji ???
Moim rodzicom powiem ja jak wpadniemy w ciągu dnia podzielić się opłatkiem bo w tym roku spędzamy wigilię w rodzinie męża ...
Tez się wzruszam strasznie - juz na samą myśl mam świeczki w oczachLeoparde lubi tę wiadomość
-
Ja mam rodzinkę po całej Polsce a nawet świecie ( po za rodzicami i teściową i przed nimi się skrzętnie ukrywam) i tylko w święta się razem spotykamy więc uznałam że to będzie najlepszy czas, a przez skype to już nie to samo co na żywo
Dziękuje Wam, może sama tez faktycznie wręczę prezent w postaci zdjęcia z usg.Leoparde lubi tę wiadomość
-
Ciezko Was nadrobic,jak sie jest w pracy...grrr zla jestem
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH! piekne zdjecia i cudne maluszki
U mnie niestety przykra sprawa,nie moge juz wysiedziec,takie ciagle parcie na pecherze a tam kilka kropelek...juz wiem czym to wrozy....
Ginekolog oddzwonil i zalecil tylko tabletki z żurawiny i mocz na posiew,a później po wynikach w zalezbosci od nich szybko do niego...eh ciagle cos...
Ciezko mi siedziec w pracy nawet, wymarzlam, ciagle zimno i mam...eh -
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Witam sie i ja w średnim humorze. Ból podbrzusza nadal mam, dziś rano znów wypłynął że mnie brązowy śluz. Nie wiem czy to są skutki po usg czy coś się złego dzieje
To może być po badaniach nic tylko leżenie i spokój i będzie dobrze
.
A ja nie wiedziałam co to nudności a od 3h masakra za to piersi przestały boleć
Krolikan gratuluję wizyty -
dzięki wszystkim
wczoraj na wizycie, jak doktor pytała jak się czuję to mogłam powiedzieć tylko tyle, że ogólnie rewelacja, że praktycznie (poza mega wzdęciami) nie mam żadnych uciążliwych objawów itd.. i tak mi było żal wszystkich Was, które się męczą z mdłościami albo przymusowym leżeniem.
A dziś obudziłam się ze strasznym bólem głowy, który do tej pory się tylko nasila - aż nie jestem w stanie normalnie funkcjonować.. a do tego taki ból/ciągnięcie po prawej stronie brzucha, który mi promieniuje do nogi - że aż nie mogłam zwyczajnie chodzić, tylko tak kuśtykam - aż koleżanka z pracy pytała czemu tak nogą powłóczę...
wiem, że to nadal nic przy niektórych problemach, ale ten ból głowy dzisiaj odbiera mi siły do życia..
a co do płaczliwości, to ja nie zapomnę, jak moja siostra była w ciąży i się rozwyła (aż takich histerycznych prawie spazmów dostała) na filmie przyrodniczym o surykatkach, bo jeden mały się zgubił i nie potrafił sam znaleźć drogi powrotnej do swojego stada...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 14:00
sisi lubi tę wiadomość
krolikan
-
My mowimy na samym poczatku wigilii
Ciesze sie, ze nie tylko mnie wszystko wzruszaostatnio bylam w kinie z narzeczonym i przy reklamie allegro o tym dziadku uczacym sie angielskiego zaczelam w glos plakac
potem byla jeszcze reklama tymbarka gdzie chlopczyk kupil mamie w ciazy buciki dla dziecka chociaz zbieral na korki dla siebie. Pozamiatalo mnie
hahaha
Ja od kilku dni dobrze sie czulam i niby wiem, ze to juz pora zeby objawy przechodzily ale mimo wszystko jakis stresik mnie zlapal wczoraj, ze teraz juz maluch nie okazuje, ze jest z nim wszystko ok no i dzisiaj obudzilo mnie rzygankoKochany, nie chce zeby mama sie martwila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 14:15
Marzenie27, Madlene.:), PannaNatalia lubią tę wiadomość
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Anga1989 wrote:To i ja sie przyznaje bez bicia, ze wiecznie gdzieś mi łzy lecą. Ja to nawet przy piosenkach potrafię sie wzruszyć
Ja notorycznie rycze przy piosenkach swiatecznychwigilia naprawde zapowiada sie ciekawie
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Dziewczyny poplakalam się czytając te wasze plany świąteczne
będzie cudownie!zazdroszczę wam trochę że spędzicie ten czas z rodzicami i rodzina!
Muszka ja żadnej formy nie wypełnialam bo witaminy dostałam od midwife.
Zresztą gp też pytał czy potrzebuje na cokolwiek receptę. U nas wszystko co na receptę jest za free. Wystarczy zadzwonić do gp, poprosić o wypisanie recepty i ja odebrać i już.
-
krolikan wrote:dzięki wszystkim
wczoraj na wizycie, jak doktor pytała jak się czuję to mogłam powiedzieć tylko tyle, że ogólnie rewelacja, że praktycznie (poza mega wzdęciami) nie mam żadnych uciążliwych objawów itd.. i tak mi było żal wszystkich Was, które się męczą z mdłościami albo przymusowym leżeniem.
A dziś obudziłam się ze strasznym bólem głowy, który do tej pory się tylko nasila - aż nie jestem w stanie normalnie funkcjonować.. a do tego taki ból/ciągnięcie po prawej stronie brzucha, który mi promieniuje do nogi - że aż nie mogłam zwyczajnie chodzić, tylko tak kuśtykam - aż koleżanka z pracy pytała czemu tak nogą powłóczę...
wiem, że to nadal nic przy niektórych problemach, ale ten ból głowy dzisiaj odbiera mi siły do życia..
a co do płaczliwości, to ja nie zapomnę, jak moja siostra była w ciąży i się rozwyła (aż takich histerycznych prawie spazmów dostała) na filmie przyrodniczym o surykatkach, bo jeden mały się zgubił i nie potrafił sam znaleźć drogi powrotnej do swojego stada...
Moja siostra była lepsza, raz się w ciąży tak rozszlochała, że aż się zanosiła bo mąż zjadł jej batonika :pLeoparde lubi tę wiadomość
-
Marzenie27 wrote:Ja też na tej i na reklamie allegro jak dziadek uczy się angielskiego
i jeszcze jest taka nie wiem czego reklama, ale mówią że te święta może będą takie jak zawsze a może wyjątkowe i pokazują młodych rodziców nad łóżeczkiem dziecięcym i wtedy już płacze
aż wstyd mi za siebie
Ja tez becze co chwile.
Czasem normalnie siedze i placze
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
aaaaaa i kolejny powód do wzruszeń
właśnie listonosz dostarczył mi przesyłkę od mojej fantastycznej koleżanki.
Tylko spójrzcie na te cudeńka...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/763da8ff6882.jpg
Anga1989, Paula55, Marciiik, Madlene.:), sisi, bulkaasia, Uszko, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
Przylaczam sie do beks
najgorzej jak wlacze sobie program typu 'porodowka' - o matulu!
Próbuje już wszystkiego co możliwe na mdłości...a może tu też patelnia mogłaby zadziałać..? Taki jeden mocny strzał żeby np pójść spać?Everything you need will come to you at the perfect time
-
Leoparde wrote:aaaaaa i kolejny powód do wzruszeń
właśnie listonosz dostarczył mi przesyłkę od mojej fantastycznej koleżanki.
Tylko spójrzcie na te cudeńka...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/763da8ff6882.jpg
Ale będą smakować takie podarowane z serca
My z synkiem też robimy. Właśnie się chłodzą tylko Noe wiem jak długo mają zostać w lodówce
Choinka żywa kupiona. Ale się cieszę!!!Leoparde lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Rany cudowne są!!!!
Ale będą smakować takie podarowane z serca
My z synkiem też robimy. Właśnie się chłodzą tylko Noe wiem jak długo mają zostać w lodówce
Choinka żywa kupiona. Ale się cieszę!!!Paula55 lubi tę wiadomość