Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ach jak tak Was czytam to wspomnienia wracają jak prawie 8 lat temu pojechalismy na swieta do moich tesciów (jezdziliśmy na zmiane raz u moich raz u tesciów) i pod choinke daliśmy zapakowane małe skarpeteczki jedną różową jedną niebieską druga taka para była pod choinką u moich rodziców to był już 12 tydzien
ale była radość
w drugiej ciąży dowiedzieli sie szybciej bo wyladowałam w listopadzie w szpitalu z powodu niepowściągliwych mdłości ciężarnych jak napisał lekarz na skierowaniu
wesołych spokojnych swiąt miałam cichą nadzieje na lipiec 2017 ale sie nie udało i zadecydowalismy ze zostajemy przy naszych dwóch królewnachDTEM, AniaKami lubią tę wiadomość
-
Ech dziewczyny ja też mam ochotę się rozplakac. Dziś zupełnie nie mam siły czekałam tylko do końca pracy i teraz siedzę już z butami i nie mam siły się ruszyć i wyjść do domu... Nawet nie miałam czasu zjeść w ciągu dnia. Ech.. czekam na weekend...
A co do wzruszeń to na reklamie allegro łezka mi się zakręci ale żebym płakała to nie. Czyli to samo jak miałam przed ciążą -
nick nieaktualnyBloodMarry haha, ja miałam to samo. 2 dni spokoju, zaczęłam świrować, a dziś rano zwróciłam śniadanie
Ej, coś chyba jest w powietrzu bo pierwszy raz od paru miesięcy tak mnie głowa napieprza, że nie ogarniam. Położyłam się, przespałam 2 godziny i nic nie pomogło. Tak bardzo nie chce sięgać po tabletki
Kocham reklamy z allegro.. widziałyście tą??
https://www.youtube.com/watch?v=v9qmLF9yDs8sisi, Leoparde lubią tę wiadomość
-
Ja wrocilam z wizyty u poloznej i tak,formy wypelnione,wyniki krwi niby dobre ale ze mi je druknela do dokumentacji to widze ze jedno cos mam ponad norme a drugie ponizej,musze obczaic co to...zupelnie nie przejela sie moim zlym
Rzeczuciem,mam czekac na scan i tyle...aa u nas jest ta dyskietka na darmowe leki i forme mam wyslac dopiero po scanie,podbila mi ja wiec bedzie za darmo. Tylko nie wiem co bo z witamin kwas foliowy i wit d to juz kupilam przeciez a od niej sie nie dostaje witamin u nas..pewnie co region to inne fundusze...aa no i nie byla zadowolona ze mi po poronieniu nie dali antycial...a teraz tez przeciez krwawilam,i jak sie akcja powtorzy to niby szybko do gp- jaby rodzinny mial dokonac cudu...w szpitalu mowili ze z krwawieniem do nich przeciez wiec ehhh
Aaaa i co mnie zaszokowalo to sie mnie pyta jak chce rodzic,ja na to czy mam jakis wybor? A ona ze tak!! Ja sie przyznaje bez bicia ze chce cc,juz mialam jedna i wydaje mi sie dla mnie to najlepsza opcja,wiec zobaczymy...ciekawe czy ktos by sie podjal usuniecia tego miesniaka przy okazji hmmm...bede miala konsultacje w tej sprawie wiec zobaczymy...
Nie wiem czy to powrot moich objawow ale dzisiaj mnie naciaga nieco...czy to ta luteina...
Dodam ze ja sie nie wzruszam,w pierwszej ciazy wylam o wszystko teraz jeszcze nic,wrecz bym powiedziala ze zamiast smutna to robie sie nerwowa,cierpliwosci nie mam za grosz..do corki najbardziej...
Wciagnelam jedno duze monte,no musialam cos przed obiadem...teraz obiadzicho ide robic jakies na szybko bo my dzisiaj idziemy na swiateczne przedstawienie do szkoly corki.....baaardzo jej zalezalo na jakiejs roli,brala udzial w castingu i taka byla zadowolona bo z jej rocznika tylko 2 osoby dostaly role...coz ze potem sie okazalo ze to rola syryjskiego uchodzcy!! Ciekawe o czym to przedstawienie hmmm
Bulkaasia,jak z plamieniem,uspokoilo sie?sisi lubi tę wiadomość
-
Muszka to prawda. Niby wszędzie nhs a różnie postępują.
Ja ze względu na emergency cc i tarczyce jestem prowadzona "red line". I też będę cała ciąże myśleć o sposobie porodu.
Będziemy mieć pewnie specjalna konsultacje odnośnie tego
Ehh i nerwowa też jestem. Syn ekstremalnie testuje moja cierpliwość
-
PannaNatalia lza mi pocieklaa chociaz jakos bardzo wzruszajaca ta reklama nie jest
a jak bylam na samym poczatku ciazy to rozryczalam sie na reklamie coca coli gdzie ten starszy brat broni mlodszego jak jakies lobuzy zabraly mu cole
juz wiedzialam, ze cos jest nie tak chociaz ja z natury beksa jestem
PannaNatalia, Marzenie27 lubią tę wiadomość
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Anga1989 wrote:Kurczę, kurczę... Tak sobie myślę gdzie by tu iść podglądać malenstwo
Oszaleje chyba do 5 styczniazastanawiam sie czy w pl nie pojde
jak bede na swieta
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Chciałabym do was dołączyć z dwoma maluszkami pod serduszkiemtermin mam na 29.07 choć wiadomo że w tym przypadku może być prędzej...
Jaguś_7810, Anga1989, lottinka, DTEM, Paula55, Leoparde, Amore, sisi, Selja, Uszko, krolikan, PannaNatalia, Zoja, AniaKami, bulkaasia, Asik_kk, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny