X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • birdy-n Przyjaciółka

Wysłany: 15 grudnia 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja już na święta mam gotowe wszystko poza choinką :D a dzisiaj dostałam super wieść- moja koleżanka z działu urodziła synka 58 cm i 4,5 kg :D

sisi, Amore, Marzenie27 lubią tę wiadomość

7v8rcsqv0odqdxtr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dziś popłakałam na filmie "nine lives " przy końcu. A na początku ten film wydawał mi się taki głupkowaty (dla dzieci )

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach jak tak Was czytam to wspomnienia wracają jak prawie 8 lat temu pojechalismy na swieta do moich tesciów (jezdziliśmy na zmiane raz u moich raz u tesciów) i pod choinke daliśmy zapakowane małe skarpeteczki jedną różową jedną niebieską druga taka para była pod choinką u moich rodziców to był już 12 tydzien :) ale była radość
    w drugiej ciąży dowiedzieli sie szybciej bo wyladowałam w listopadzie w szpitalu z powodu niepowściągliwych mdłości ciężarnych jak napisał lekarz na skierowaniu :P

wesołych spokojnych swiąt miałam cichą nadzieje na lipiec 2017 ale sie nie udało i zadecydowalismy ze zostajemy przy naszych dwóch królewnach :)

DTEM, AniaKami lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Mania25 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech dziewczyny ja też mam ochotę się rozplakac. Dziś zupełnie nie mam siły czekałam tylko do końca pracy i teraz siedzę już z butami i nie mam siły się ruszyć i wyjść do domu... Nawet nie miałam czasu zjeść w ciągu dnia. Ech.. czekam na weekend...

A co do wzruszeń to na reklamie allegro łezka mi się zakręci ale żebym płakała to nie. Czyli to samo jak miałam przed ciążą :)

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Mania25 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nakupowalam sobie ogórków kiszonych i na przegryzke jakaś bułkę z parowka :) kupiłam więcej co by dziwnie nie wyglądało że proszę o 2-3 ogórki kiszone :D będę mieć co jeść przez drogę :)

Leoparde, Nicka678 lubią tę wiadomość

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, kurczę... Tak sobie myślę gdzie by tu iść podglądać malenstwo :P
    Oszaleje chyba do 5 stycznia

Amore lubi tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga ja czekam do 16.01 :/

Ojj tak. Pięknie pachnie choinka i piernikami :) jutro albo w weekend dekorujemy :)

Leoparde lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BloodMarry haha, ja miałam to samo. 2 dni spokoju, zaczęłam świrować, a dziś rano zwróciłam śniadanie :D

Ej, coś chyba jest w powietrzu bo pierwszy raz od paru miesięcy tak mnie głowa napieprza, że nie ogarniam. Położyłam się, przespałam 2 godziny i nic nie pomogło. Tak bardzo nie chce sięgać po tabletki :( :(

Kocham reklamy z allegro.. widziałyście tą?? <3

https://www.youtube.com/watch?v=v9qmLF9yDs8

sisi, Leoparde lubią tę wiadomość

• Muszka15 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wrocilam z wizyty u poloznej i tak,formy wypelnione,wyniki krwi niby dobre ale ze mi je druknela do dokumentacji to widze ze jedno cos mam ponad norme a drugie ponizej,musze obczaic co to...zupelnie nie przejela sie moim zlym
    Rzeczuciem,mam czekac na scan i tyle...aa u nas jest ta dyskietka na darmowe leki i forme mam wyslac dopiero po scanie,podbila mi ja wiec bedzie za darmo. Tylko nie wiem co bo z witamin kwas foliowy i wit d to juz kupilam przeciez a od niej sie nie dostaje witamin u nas..pewnie co region to inne fundusze...aa no i nie byla zadowolona ze mi po poronieniu nie dali antycial...a teraz tez przeciez krwawilam,i jak sie akcja powtorzy to niby szybko do gp- jaby rodzinny mial dokonac cudu...w szpitalu mowili ze z krwawieniem do nich przeciez wiec ehhh
    Aaaa i co mnie zaszokowalo to sie mnie pyta jak chce rodzic,ja na to czy mam jakis wybor? A ona ze tak!! Ja sie przyznaje bez bicia ze chce cc,juz mialam jedna i wydaje mi sie dla mnie to najlepsza opcja,wiec zobaczymy...ciekawe czy ktos by sie podjal usuniecia tego miesniaka przy okazji hmmm...bede miala konsultacje w tej sprawie wiec zobaczymy...
    Nie wiem czy to powrot moich objawow ale dzisiaj mnie naciaga nieco...czy to ta luteina...

Dodam ze ja sie nie wzruszam,w pierwszej ciazy wylam o wszystko teraz jeszcze nic,wrecz bym powiedziala ze zamiast smutna to robie sie nerwowa,cierpliwosci nie mam za grosz..do corki najbardziej...
    Wciagnelam jedno duze monte,no musialam cos przed obiadem...teraz obiadzicho ide robic jakies na szybko bo my dzisiaj idziemy na swiateczne przedstawienie do szkoly corki.....baaardzo jej zalezalo na jakiejs roli,brala udzial w castingu i taka byla zadowolona bo z jej rocznika tylko 2 osoby dostaly role...coz ze potem sie okazalo ze to rola syryjskiego uchodzcy!! Ciekawe o czym to przedstawienie hmmm

Bulkaasia,jak z plamieniem,uspokoilo sie?

sisi lubi tę wiadomość

0MPT.png
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaNatalia a idźźź!!!!!! nie mam tu chusteczek...

PannaNatalia lubi tę wiadomość

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka to prawda. Niby wszędzie nhs a różnie postępują.
    Ja ze względu na emergency cc i tarczyce jestem prowadzona "red line". I też będę cała ciąże myśleć o sposobie porodu.
    Będziemy mieć pewnie specjalna konsultacje odnośnie tego ;)

Ehh i nerwowa też jestem. Syn ekstremalnie testuje moja cierpliwość :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• BloodMary Ekspertka

Wysłany: 15 grudnia 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaNatalia lza mi pocieklaa chociaz jakos bardzo wzruszajaca ta reklama nie jest :D a jak bylam na samym poczatku ciazy to rozryczalam sie na reklamie coca coli gdzie ten starszy brat broni mlodszego jak jakies lobuzy zabraly mu cole :D juz wiedzialam, ze cos jest nie tak chociaz ja z natury beksa jestem :D

PannaNatalia, Marzenie27 lubią tę wiadomość

16udk0s3u51hfmay.png
    36 dc bhcg : 41
    38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
    44 dc bhcg : 3330
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    Kurczę, kurczę... Tak sobie myślę gdzie by tu iść podglądać malenstwo :P
    Oszaleje chyba do 5 stycznia
    Ja tez mysle :) zastanawiam sie czy w pl nie pojde :D jak bede na swieta

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do tego 28 to tez chyba jajo zniose...
    Aa i jeszcze nie utylam ani grama ale za to uroslam o 1 cm ;)

Uszko lubi tę wiadomość

0MPT.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Chciałabym do was dołączyć z dwoma maluszkami pod serduszkiem :) termin mam na 29.07 choć wiadomo że w tym przypadku może być prędzej...

Jaguś_7810, Anga1989, lottinka, DTEM, Paula55, Leoparde, Amore, sisi, Selja, Uszko, krolikan, PannaNatalia, Zoja, AniaKami, bulkaasia, Asik_kk, Marzenie27 lubią tę wiadomość

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda ze nie ma jakiegos domowego USG :P

Jaguś_7810, AniaKami lubią tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SyLwica super! witamy! No to mamy dwie pary bliźniaków w wątku! :)

SyLwica lubi tę wiadomość

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • Muszka15 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwica,witaj,gratuluje podwojnego szczescia

Tak domowe usg byloby super,taka aplikacja na tel..moze opatentujemy?!;)

SyLwica lubi tę wiadomość

0MPT.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Anga ja czekam do 16.01 :/

Ojj tak. Pięknie pachnie choinka i piernikami :) jutro albo w weekend dekorujemy :)
    Ja mam prenatalne 16.01. :) będziemy razem wizytowac

Paula55 lubi tę wiadomość

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem na co oni jeszcze czekaja. Detektor tetna jest? Jest. Wiec niech zrobia mini USG dla mamusiek, ktore nie potrafią wytrzymac od wizyty do wizyty :P

PannaNatalia lubi tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
‹‹ 291 292 293 294 295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ