Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry

Ja jak juz oswajam z moimi plamieniami to zawsze coś kur...wa wczoraj dwa razy jakieś skrzepy brazowe wylecialy pocieszam się ze oczyszcza się tam z pod tej kosmowki żeby mogła w końcu się dobrze przykleić.
Noc przespalam ok tylko mój mąż o 6 zapomnial się i biorąc coś z szafy zapalił duże swiatlo no ale wybaczam mu szczególnie ze przy tym wszystkim jest bardzo dzielny i optymistyczny bardziej niż ja
.
Ci do świąt nie mam nic i w tym roku nic nie będę robiła w weekend tylko chłopaki pojada po choinkę i później ja ubiora posieszam się ze w przyszłym roku będzie juz normalnie i w powiększonej rodzinie i pisząc to zdanie właśnie się poryczałam o takie tam szaleństwo hormonalne.
Dziewczyny miłego dnia
sisi lubi tę wiadomość
-
Zoja wrote:Tez Kochana mam cykora!
Jeszcze w szpitalu ale jak jutro mnie nie puszcza to poproszę o wypis na własne rządanie. Czuje się już dobrze i nie chce zostawać tu na weekend poza tym na 17.30 mam prenatalne i nie chce żeby mi przepadło.
Trzymam za Was kciuki! Będziesz pierwsza wiec czekam na piękne foto!
No to kochana telepatyczne wsparcie przesyłam
Rosax- sprzęt cudo, pewnie za 10 lat będzie dostęne jak dzisiaj detektory.
Noc do du.. co było do przewidzenia
Mój mąż będzie mógł być ze mną na tych badaniach??? -
nick nieaktualnyZ tego co wiem to mąż może byćDTEM wrote:No to kochana telepatyczne wsparcie przesyłam

Rosax- sprzęt cudo, pewnie za 10 lat będzie dostęne jak dzisiaj detektory.
Noc do du.. co było do przewidzenia
Mój mąż będzie mógł być ze mną na tych badaniach???
. Powodzenia na prenatalne chyba
DTEM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, na moim wczorajszym usg wszystko dobrze
dzidziuś mam już 5,24 cm, serce wali 160/min, przezierność karkowa w normie, kość nosowa prawidłowa, ma dwie rączki, dwie nóżki i strasznie się wiercił
aż lekarz już się niecierpliwił że nie może ułożyć go do badania
Stresa miałam wielkiego ale okazało się że wszystko jest dobrze może wieczorem jak będę w domu wrzucę zdjęcie:) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 08:20
Amore, Anga1989, megi78, Selja, Leoparde, AniaKami, Paula55, Zoja, Nicka678, She86, krolikan, BloodMary, Uszko, sisi, asiczka11, Solane lubią tę wiadomość

-
Marzenie27 wrote:Hej dziewczyny, na moim wczorajszym usg wszystko dobrze
dzidziuś mam już 5,24 cm, serce wali 160/min, przezierność karkowa w normie, kość nosowa prawidłowa, ma dwie rączki, dwie nóżki i strasznie się wiercił
aż lekarz już się niecierpliwił że nie może ułożyć go do badania
Stresa miałam wielkiego ale okazało się że wszystko jest dobrze może wieczorem jak będę w domu wrzucę zdjęcie:) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 
Gratulacje
takie wiesci z rana to ja lubie
Marzenie27 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!!!
Yuppi, ostatnie godziny w pracy i urlop do 3 stycznia
Ruszamy w nocy do Polski i już nie mogę się doczekać spotkania z rodziną...

Dziś miałam sen, że na policzkach miałam pryszcze, które wyciskalam ale wychodziły z nich pająki, brrr...
Marzenie cudne wieści
DTEM kciuki mocno trzymam i czekam na wyniki!!!
Amore, Marzenie27, Uszko lubią tę wiadomość
-
W uk zdecydowanie byly robione 10 lat temu takie badania,mnie usg wtedy minelo bo za pozno trafilam do poloznej ale mialam testy z krwi...
Witam sie z rana,objawow znow zero...szaleju mozna dostac z ta niepewnoscia...brzuch nie rosnie,nosz kurcze...patrlnia,gdzie ta patelnia bo od rana swiruje...
Marzenie 27 ogromnie gratuluje,wszystko ok czyli diagnoza na ktora wszystkie tak czekamy!!
DTEM,Maz bedzie z toba,to poprostu usg,u nas wykonuje sie je juz przez brzuch...
Dobra,lece do obowiazkow,wszystko zeby nie myslec... -
nick nieaktualnyTak to jest zwykle USG tylko robią to placówki z jakimś dodatkowym certyfikatem nie sądzę żeby sprzęt różnił się od sprzętu u niejednego prywatnego giną który ma wypas. Każdy niezależnie od wieku ma te badania robione w ramach usg między 10 a 14 tc tylko bez tych dodatkowych badań krwi i nie nazywa się ich prenatalnymi. Choć ja słyszałam opinie ze każde badanie USG i cala opieka lekarska w ciazy to tak naprawde badania prenatalne czasem mam wrażenie ze jak zwykle dla kasy robią z nas ciolków.Anga1989 wrote:A powiedzcie mi te badania prenatalne sa robione na tym samym sprzecie niz USG zwykle? Jak to wogole wyglada bo jestem zielona z tego
-
DTEM wrote:Marzene27- fantastyczne wiadomości!! gratulacje i czekam na zdjęcia

Życzę Wam miłego dnia, bez uporczywych ciążowych dolegliwości i uciekam się szykować
Ja tez trzymam kciuki!!! Wszystko będzi dobrze i wracaj szybko z cudownymi wiadomościami!!!

pamietam te emocje<3
9.11