Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja jak juz oswajam z moimi plamieniami to zawsze coś kur...wa wczoraj dwa razy jakieś skrzepy brazowe wylecialy pocieszam się ze oczyszcza się tam z pod tej kosmowki żeby mogła w końcu się dobrze przykleić.
Noc przespalam ok tylko mój mąż o 6 zapomnial się i biorąc coś z szafy zapalił duże swiatlo no ale wybaczam mu szczególnie ze przy tym wszystkim jest bardzo dzielny i optymistyczny bardziej niż ja.
Ci do świąt nie mam nic i w tym roku nic nie będę robiła w weekend tylko chłopaki pojada po choinkę i później ja ubiora posieszam się ze w przyszłym roku będzie juz normalnie i w powiększonej rodzinie i pisząc to zdanie właśnie się poryczałam o takie tam szaleństwo hormonalne.
Dziewczyny miłego dniasisi lubi tę wiadomość
-
Zoja wrote:Tez Kochana mam cykora!
Jeszcze w szpitalu ale jak jutro mnie nie puszcza to poproszę o wypis na własne rządanie. Czuje się już dobrze i nie chce zostawać tu na weekend poza tym na 17.30 mam prenatalne i nie chce żeby mi przepadło.
Trzymam za Was kciuki! Będziesz pierwsza wiec czekam na piękne foto!
No to kochana telepatyczne wsparcie przesyłam
Rosax- sprzęt cudo, pewnie za 10 lat będzie dostęne jak dzisiaj detektory.
Noc do du.. co było do przewidzenia
Mój mąż będzie mógł być ze mną na tych badaniach??? -
nick nieaktualnyDTEM wrote:No to kochana telepatyczne wsparcie przesyłam
Rosax- sprzęt cudo, pewnie za 10 lat będzie dostęne jak dzisiaj detektory.
Noc do du.. co było do przewidzenia
Mój mąż będzie mógł być ze mną na tych badaniach???. Powodzenia na prenatalne chyba
DTEM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, na moim wczorajszym usg wszystko dobrze
dzidziuś mam już 5,24 cm, serce wali 160/min, przezierność karkowa w normie, kość nosowa prawidłowa, ma dwie rączki, dwie nóżki i strasznie się wiercił
aż lekarz już się niecierpliwił że nie może ułożyć go do badania
Stresa miałam wielkiego ale okazało się że wszystko jest dobrze może wieczorem jak będę w domu wrzucę zdjęcie:) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 08:20
Amore, Anga1989, megi78, Selja, Leoparde, AniaKami, Paula55, Zoja, Nicka678, She86, krolikan, BloodMary, Uszko, sisi, asiczka11, Solane lubią tę wiadomość
-
Marzenie27 wrote:Hej dziewczyny, na moim wczorajszym usg wszystko dobrze
dzidziuś mam już 5,24 cm, serce wali 160/min, przezierność karkowa w normie, kość nosowa prawidłowa, ma dwie rączki, dwie nóżki i strasznie się wiercił
aż lekarz już się niecierpliwił że nie może ułożyć go do badania
Stresa miałam wielkiego ale okazało się że wszystko jest dobrze może wieczorem jak będę w domu wrzucę zdjęcie:) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Gratulacjetakie wiesci z rana to ja lubie
Marzenie27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!!!
Yuppi, ostatnie godziny w pracy i urlop do 3 styczniaRuszamy w nocy do Polski i już nie mogę się doczekać spotkania z rodziną...
Dziś miałam sen, że na policzkach miałam pryszcze, które wyciskalam ale wychodziły z nich pająki, brrr...
Marzenie cudne wieści
DTEM kciuki mocno trzymam i czekam na wyniki!!!Amore, Marzenie27, Uszko lubią tę wiadomość
-
W uk zdecydowanie byly robione 10 lat temu takie badania,mnie usg wtedy minelo bo za pozno trafilam do poloznej ale mialam testy z krwi...
Witam sie z rana,objawow znow zero...szaleju mozna dostac z ta niepewnoscia...brzuch nie rosnie,nosz kurcze...patrlnia,gdzie ta patelnia bo od rana swiruje...
Marzenie 27 ogromnie gratuluje,wszystko ok czyli diagnoza na ktora wszystkie tak czekamy!!
DTEM,Maz bedzie z toba,to poprostu usg,u nas wykonuje sie je juz przez brzuch...
Dobra,lece do obowiazkow,wszystko zeby nie myslec... -
nick nieaktualnyAnga1989 wrote:A powiedzcie mi te badania prenatalne sa robione na tym samym sprzecie niz USG zwykle? Jak to wogole wyglada bo jestem zielona z tego
-
DTEM wrote:Marzene27- fantastyczne wiadomości!! gratulacje i czekam na zdjęcia
Życzę Wam miłego dnia, bez uporczywych ciążowych dolegliwości i uciekam się szykować
Ja tez trzymam kciuki!!! Wszystko będzi dobrze i wracaj szybko z cudownymi wiadomościami!!!