X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 02:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i koniec. Mozna isc spac ;)

A co do fikołków i innych różności to mam nadzieje ze 5 stycznia tez zobacze jak moj maluszek wariuje <3

gabi544 lubi tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wam tez sie zdarza czasami brudzenie na wkladce? Taki mam dziwny kolor,ktorego nie moge zindentyfikowac :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja padłam na pysk, padł wczoraj mój rekord - 8 biszkoptów na raz :D zabije teściową za to gonienie.
    Trochę mnie uspokoiłyście z tym tsh, tyle, że ja nie brałam żadnych leków, ani nawet jodu :D no nic, na pewno jeszcze zrobie w niedalekiej przyszłości.

Gratuluje udanych wizyt :D dziwnie się patrzy jak maluch szaleje, a przecież nic nie czuć :D

• Ewela35 Ekspertka

Wysłany: 23 grudnia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja dzisiaj zaczelam sprawdzac sklady kosmetyków ktore uzywam i jak sie okazalo moj u kochany podklad pro vouke dr Ireny Eris ma w skadzie filtry przenikajace ktore nie sa wskazane w ciazy, no i uzywalam czasami serum z kwasem migdalowym, ktory tez oczywiście nie jest wskazany masakra!!!Dzisiaj biegne do sklepu zielarskiego i wyminiam kosmetyki.Moze macie cos fajnego do polecenia do cery mieszanej.

w4sqyx8d5t3hk7tg.png
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga,wow niezla godzina na pierogi i uszka ;)
    Ja wczoraj odpadlam wczesnie po tej calej wycieczce juz nic wieczorem sie stworzylam...za to dzisiaj pobudka przed 6 jak maz wstawal do pracy,obudzilam sie i koniec..nie moge zasnac wiec w ruch poszedl banan i tablet....
    Plany na dzis mam ambitne ale ile mi z nich wyjdzie to nie wiem...najwazniejsze ze do pracy ide dopiero w sylwestra wiec tydzien laby !!!
    Ewela,powiem szczerze ze jeszcze do kosmetykow nie doszlam,w sumie ja stosuje tylko krem z podkladem bb z Olay,korektor pod oczy i i roz w kamieniu....szalu nie ma ;) czaaasem kremik z bodyshopa ale ostatnio prawie wcale bo ta cera taka brzydka,nie chce bardziej jej natluszczac...zapominam o smarowaniu brzucha....w sumie zmalal zamiast urosnac wiec tez presji nie mam specjalnej jeszcze...

Musze przyznac ze pocieszajace ze nie tylko ja taka wypryszczona,z corka mialam piekna cere wiec dochodze do wniosku ze z wiekiem to juz tylko brzydne

0MPT.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :-)
    Gratuluję pomyślnych wizyt i wiercących się maluszków :-) jeszcze kilka dni i sama będę podglądać ;-)

Anga, podziwiam Was :-D
    Ja kiedy cierpię na bezsenność przewracam się z boku na bok, ewentualnie idę coś zjeść ;-) ale żeby uszka kleić...mistrzostwo ;-)

Muszę zabrać się za pakowanie, bo wieczorem wyjeżdżamy do rodziców :-)
    Miłego dnia dziewczynki.

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki ;)

Ja dopiero wstałam a czuję się jakbym popiła wczoraj :/ coś mnie dzisiaj Wogóle brzuch pobolewa ale to tak nie ciągle tylko co jakiś czas, przez co się budziłam...

Dzisiaj znowu nieprzespana noc będzie bo znając życie czasu nam braknie i będziemy sałatkę jarzynowa robić do późna. A wcześniej ciasta piec i gotować nie ktore potrawy na jutro.

l22nhdgen92nqanl.png
  • asiczka11 Przyjaciółka

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Chyba z tych emocji miałam kiepski sen, tak mnie ginka pouciskała na brzuchu głowicą że czułam go cały wieczór, a w nocy jakby mnie zaczęła boleć miednica i nie mogłam znaleźć miejsca sobie.
    Wczoraj gin mnie skierowała na test pappa z krwi, robiłyście go? zalecała w przeciągu 3 dni jakby zapomniała że są Święta... i chyba pójdę dopiero we wtorek rano, potem się te wyniki jakoś przelicza i chyba nie będzie problemu?

Oleczka ur. 10.06.2017 <3

f2w33e3kg3ugig3f.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiczka11 wrote:
    Dzień dobry! Chyba z tych emocji miałam kiepski sen, tak mnie ginka pouciskała na brzuchu głowicą że czułam go cały wieczór, a w nocy jakby mnie zaczęła boleć miednica i nie mogłam znaleźć miejsca sobie.
    Wczoraj gin mnie skierowała na test pappa z krwi, robiłyście go? zalecała w przeciągu 3 dni jakby zapomniała że są Święta... i chyba pójdę dopiero we wtorek rano, potem się te wyniki jakoś przelicza i chyba nie będzie problemu?
    Róznica badania usg a testu nie powinna byc wieksza niz tydzien wiec bedzie ok

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna odezwij sie na priv

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoja wrote:
    Dziękuję za miłe słowa. Ah tak marzyłam o tym II trymestrze, że wreszcie będzie lepiej a tu znów brązowe plamienia. Mam nadzieje ze to z mojej ektopii.
    Sprawdzałam wczoraj progesteron, wyszedł 51 czyli ok ale tsh podskoczylo do 2.23..

Co do pryszczy to wydaje mi się ze od luteiny i duphastonu pojawiło się ich więcej.
    Na zaparcia brałam juz syrop Lactulosum bo noc nie pomagało. Teraz na kupiłam suszu gotuje pije i pomaga idealnie.
    Sisi zdrowych , radosnych Świąt Bożego Narodzenia!
    Gratulacje Truskawa udanej wizyty!
    Tak,po luteinie i dupku wyskakuje mnóstwo pryszczy,wrecz nawet wysypka,to normalny uboczny.

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Wszystkim :-) poza tym ze znowu po pobudce na siusiu zasac niemoglam to czuje sie naprawde ok :-) po zamiataniu mna dwa dni temu sladu niema. Smieje sie ze skonczylam 10 tydzien z przytupem. :-)

Dziewczyny moze cos przeoczylam ale cos dlugo Rosy niewidac. Wiecie co u niej?

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no właśnie, gdzieś nam Rosa umknęła...

Juz sprawdziłam kilka stron do tyłu i była obecna wczoraj. Pewnie przygotowania świąteczne ją wchłonęły.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 11:01

• 1kaktus Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze ze ja znalazlas wczoraj musialam przeoczyc i jakos tak sie zmartwilam :-(

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc ;) ja dzis od rana juz sernik robilam a zaraz za makowca sie zabieram.
    Do nocy robilam tort dla taty. Byloby szybciej ale puszkopt nie wychidzil ;D
    Tak wiec dzis zapieprz mam.
    Gitowanie na swieta i swietowanie urodzin tatka :D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • AniaKami Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam taka niemoc ze az mi wstyd, dzisiaj ciasto mam robic a za nic w swiecie nie moge sie za nie zabrac:(

16ud3e3kui6kcuib.png
    Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
    Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8729f2de2ece7b6cmed.jpg

AniaKami, Leoparde, megi78, gabi544, Nicka678, 1kaktus, bulkaasia lubią tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • asiczka11 Przyjaciółka

Wysłany: 23 grudnia 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaKami, nie jesteś sama z tą niemocą :) składniki na mój sernik siedzą w lodówce :P

Rosa, puszkopt to jakiś nowy rodzaj ciasta? :D Podziwiam że masz jeszcze tyle energii :)

AniaKami, Another lubią tę wiadomość

Oleczka ur. 10.06.2017 <3

f2w33e3kg3ugig3f.png
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami w II TRYMESTRZE!!! mam nadzieję spokjnym i bez komplikacji :)

Zoja- jak u Ciebie kochana???

Asiczka- gratuluję wiercipięty :)

AniaKami, Leoparde, megi78, Anga1989, Nicka678, bulkaasia lubią tę wiadomość

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, dziś i jutro pewnie już się nie zjawię na BBF, więc życzę Wam wszystkim ( i sobie również) wszystkiego co najlepsze! Spokojnych, radosnych świąt w jak największym gronie rodzinnym. Zdrówka, dobrego samopoczucia, dużo energii i samych pozytywnych myśli <3
    WESOŁYCH ŚWIĄT

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0068fd9cb3c0.jpg

Anga1989, Nicka678, Leoparde, DTEM, megi78, AniaKami, 1kaktus, bulkaasia lubią tę wiadomość

‹‹ 324 325 326 327 328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ