Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa padłam na pysk, padł wczoraj mój rekord - 8 biszkoptów na raz
zabije teściową za to gonienie.
Trochę mnie uspokoiłyście z tym tsh, tyle, że ja nie brałam żadnych leków, ani nawet joduno nic, na pewno jeszcze zrobie w niedalekiej przyszłości.
Gratuluje udanych wizytdziwnie się patrzy jak maluch szaleje, a przecież nic nie czuć
-
Hej dziewczyny ja dzisiaj zaczelam sprawdzac sklady kosmetyków ktore uzywam i jak sie okazalo moj u kochany podklad pro vouke dr Ireny Eris ma w skadzie filtry przenikajace ktore nie sa wskazane w ciazy, no i uzywalam czasami serum z kwasem migdalowym, ktory tez oczywiście nie jest wskazany masakra!!!Dzisiaj biegne do sklepu zielarskiego i wyminiam kosmetyki.Moze macie cos fajnego do polecenia do cery mieszanej.
-
Anga,wow niezla godzina na pierogi i uszka
Ja wczoraj odpadlam wczesnie po tej calej wycieczce juz nic wieczorem sie stworzylam...za to dzisiaj pobudka przed 6 jak maz wstawal do pracy,obudzilam sie i koniec..nie moge zasnac wiec w ruch poszedl banan i tablet....
Plany na dzis mam ambitne ale ile mi z nich wyjdzie to nie wiem...najwazniejsze ze do pracy ide dopiero w sylwestra wiec tydzien laby !!!
Ewela,powiem szczerze ze jeszcze do kosmetykow nie doszlam,w sumie ja stosuje tylko krem z podkladem bb z Olay,korektor pod oczy i i roz w kamieniu....szalu nie maczaaasem kremik z bodyshopa ale ostatnio prawie wcale bo ta cera taka brzydka,nie chce bardziej jej natluszczac...zapominam o smarowaniu brzucha....w sumie zmalal zamiast urosnac wiec tez presji nie mam specjalnej jeszcze...
Musze przyznac ze pocieszajace ze nie tylko ja taka wypryszczona,z corka mialam piekna cere wiec dochodze do wniosku ze z wiekiem to juz tylko brzydne -
Dzień dobry wszystkim
Gratuluję pomyślnych wizyt i wiercących się maluszkówjeszcze kilka dni i sama będę podglądać
Anga, podziwiam Was
Ja kiedy cierpię na bezsenność przewracam się z boku na bok, ewentualnie idę coś zjeśćale żeby uszka kleić...mistrzostwo
Muszę zabrać się za pakowanie, bo wieczorem wyjeżdżamy do rodziców
Miłego dnia dziewczynki.
-
Czesc dziewczynki
Ja dopiero wstałam a czuję się jakbym popiła wczorajcoś mnie dzisiaj Wogóle brzuch pobolewa ale to tak nie ciągle tylko co jakiś czas, przez co się budziłam...
Dzisiaj znowu nieprzespana noc będzie bo znając życie czasu nam braknie i będziemy sałatkę jarzynowa robić do późna. A wcześniej ciasta piec i gotować nie ktore potrawy na jutro.
-
Dzień dobry! Chyba z tych emocji miałam kiepski sen, tak mnie ginka pouciskała na brzuchu głowicą że czułam go cały wieczór, a w nocy jakby mnie zaczęła boleć miednica i nie mogłam znaleźć miejsca sobie.
Wczoraj gin mnie skierowała na test pappa z krwi, robiłyście go? zalecała w przeciągu 3 dni jakby zapomniała że są Święta... i chyba pójdę dopiero we wtorek rano, potem się te wyniki jakoś przelicza i chyba nie będzie problemu?Oleczka ur. 10.06.2017
-
asiczka11 wrote:Dzień dobry! Chyba z tych emocji miałam kiepski sen, tak mnie ginka pouciskała na brzuchu głowicą że czułam go cały wieczór, a w nocy jakby mnie zaczęła boleć miednica i nie mogłam znaleźć miejsca sobie.
Wczoraj gin mnie skierowała na test pappa z krwi, robiłyście go? zalecała w przeciągu 3 dni jakby zapomniała że są Święta... i chyba pójdę dopiero we wtorek rano, potem się te wyniki jakoś przelicza i chyba nie będzie problemu?Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Zoja wrote:Dziękuję za miłe słowa. Ah tak marzyłam o tym II trymestrze, że wreszcie będzie lepiej a tu znów brązowe plamienia. Mam nadzieje ze to z mojej ektopii.
Sprawdzałam wczoraj progesteron, wyszedł 51 czyli ok ale tsh podskoczylo do 2.23..
Co do pryszczy to wydaje mi się ze od luteiny i duphastonu pojawiło się ich więcej.
Na zaparcia brałam juz syrop Lactulosum bo noc nie pomagało. Teraz na kupiłam suszu gotuje pije i pomaga idealnie.
Sisi zdrowych , radosnych Świąt Bożego Narodzenia!
Gratulacje Truskawa udanej wizyty!Antoś IVF,Julisia natural
-
Dzien dobry Wszystkim
poza tym ze znowu po pobudce na siusiu zasac niemoglam to czuje sie naprawde ok
po zamiataniu mna dwa dni temu sladu niema. Smieje sie ze skonczylam 10 tydzien z przytupem.
Dziewczyny moze cos przeoczylam ale cos dlugo Rosy niewidac. Wiecie co u niej? -
Czesc
ja dzis od rana juz sernik robilam a zaraz za makowca sie zabieram.
Do nocy robilam tort dla taty. Byloby szybciej ale puszkopt nie wychidzil
Tak wiec dzis zapieprz mam.
Gitowanie na swieta i swietowanie urodzin tatka
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyDziewczynki, dziś i jutro pewnie już się nie zjawię na BBF, więc życzę Wam wszystkim ( i sobie również) wszystkiego co najlepsze! Spokojnych, radosnych świąt w jak największym gronie rodzinnym. Zdrówka, dobrego samopoczucia, dużo energii i samych pozytywnych myśli
WESOŁYCH ŚWIĄT
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0068fd9cb3c0.jpgAnga1989, Nicka678, Leoparde, DTEM, megi78, AniaKami, 1kaktus, bulkaasia lubią tę wiadomość