Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2de91d5f4373.jpg
Kochane i ja się z Wami żegnam na święta, nie wiem czy będę miała czas żeby tu zerknąć.
Życzę Wam po prostu Wspaniałych Świąt w gronie najbliższych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 14:06
Anga1989, megi78, DTEM, 1kaktus, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
Ja juz dzisiaj rowiez zycze Wam cudownych Swiat z wieloma niespodziankami
oby minely w cudownej atmosferze i w Waszych domach zagoscila tylko radosc
Wesolych Swiat wszystkim !!!
Leoparde, Anga1989, AniaKami, megi78, DTEM, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z wami i również życzę wam wesołych, spokojnych, rodzinnych świąt. Aby nasze ciąże były już spokojne do końca a nasze dzieci zdrowe i szczęśliwe
. Pozdrawiam
AniaKami, Nicka678, Anga1989, DTEM, Zoja, cookiemonster, 1kaktus, bulkaasia, Leoparde lubią tę wiadomość
-
Ja tez Wam zycze wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzen,spokojnych i rodzinnych swiat
zeby kazda mogla zjadac bez mdlosci swiateczne pysznosci i zeby zadna nie miala zadnych stresow
Nicka678, megi78, AniaKami, Anga1989, DTEM, Zoja, cookiemonster, 1kaktus, bulkaasia, Leoparde lubią tę wiadomość
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Luz Maria ciesze się ze juz po badaniach i wszystko ok. Gratuluję Córeczki!
DTEM a dziękuję samopoczucie średnie.
Zero sił, pobolewanie brzucha i co 2 dzień plamienia. Mam nadzieję że u Ciebie za to II trymestr zaczął się dobrze
Kochane Lipcówki:Zdrowych, radosnych i udanych Świąt Bożego Narodzenia!♡♡♡DTEM, AniaKami, megi78, Anga1989, Nicka678, cookiemonster, bulkaasia lubią tę wiadomość
18.11.2015 Aniołek - W -
Moje Drogie Towarzyszki tego cudnego czasu, jakiego zwieńczeeniem będą nasze cudowne maleństwa- życzę Wam wspaniałych, spokojnych i rodzinnych Świąt bez zgagi, mdłości i innych ciążowych dolegliwości- bez trosk, plamień i wizyt na IP. Fantastycznych prezentów- choć najpiękniejsze pojawią się za kilka miesięcy !!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5df31b54946.jpg
AniaKami, megi78, Anga1989, Zoja, Nicka678, cookiemonster, 1kaktus, bulkaasia, Leoparde lubią tę wiadomość
-
To ja rowniez!
zycze wam i sobie wszystkiego tego co wy juz zyczylyscie razy tysiace!!!! I aby kazda z nas w lipcu 2017 tulila swoje malenstwa w ramionach!!! Buziaki!!!:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 15:11
megi78, Anga1989, DTEM, Zoja, Nicka678, cookiemonster, 1kaktus, bulkaasia, Leoparde lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Melduję się po odebraniu wyników nifty - wynik prawidłowy.
Anga1989, DTEM, lottinka, Ewela35, AniaKami, Zoja, Selja, megi78, cookiemonster, sisi, Solane, Leoparde lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja też składam Wam najserdeczniejsze życzenia zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt. Sobie i Wam życzę, abyśmy za rok chwaliły się zdjęciami naszych zdrowych szkrabów na tle choinki:)
Zoja, Nicka678, Anga1989, megi78, cookiemonster, DTEM, 1kaktus, bulkaasia, Leoparde lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOd mamyginekolog
Wigilijny dekalog mamyginekolog dla Polki w ciąży
1. Karpia jeść ci zezwalam
2. Pierogi z kapustą i grzybami dozwolone
3. Śledzie jeść nie dość, że możesz a jeść powinnaś
4. Sałatkę jarzynową z majonezem jeść możesz - jezeli lubisz.
5. Zupę grzybowa też jeść możesz, choć barszcz czerwony jest lepszy na prace jelit.
6. Kompot z suszu w każdej ilości jaką chcesz.
7. Kutie, kluski z makiem, makówki i inne- masz pozwolenie
8. Nie wolno ci popitek z procentem kosztować
9. Nie wolno ci się ciążą nie chwalić, bo lepszego szczęścia nie ma dla całej rodziny.
10. Wesołych Świat - moje kochane przyszłe mamuśkiSelja, DTEM, Nicka678, Anga1989, Luz Maria, Ewela35, przyszła mama, megi78, Zoja, cookiemonster, Marzenie27, 1kaktus, sisi, bulkaasia, Leoparde lubią tę wiadomość