Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2de91d5f4373.jpg
Kochane i ja się z Wami żegnam na święta, nie wiem czy będę miała czas żeby tu zerknąć.
Życzę Wam po prostu Wspaniałych Świąt w gronie najbliższych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 14:06
Anga1989, megi78, DTEM, 1kaktus, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
Ja juz dzisiaj rowiez zycze Wam cudownych Swiat z wieloma niespodziankami
oby minely w cudownej atmosferze i w Waszych domach zagoscila tylko radosc
Wesolych Swiat wszystkim !!!
Leoparde, Anga1989, AniaKami, megi78, DTEM, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z wami i również życzę wam wesołych, spokojnych, rodzinnych świąt. Aby nasze ciąże były już spokojne do końca a nasze dzieci zdrowe i szczęśliwe
. Pozdrawiam
AniaKami, Nicka678, Anga1989, DTEM, Zoja, cookiemonster, 1kaktus, bulkaasia, Leoparde lubią tę wiadomość
-
Ja tez Wam zycze wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzen,spokojnych i rodzinnych swiat
zeby kazda mogla zjadac bez mdlosci swiateczne pysznosci i zeby zadna nie miala zadnych stresow
Nicka678, megi78, AniaKami, Anga1989, DTEM, Zoja, cookiemonster, 1kaktus, bulkaasia, Leoparde lubią tę wiadomość

36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Luz Maria ciesze się ze juz po badaniach i wszystko ok. Gratuluję Córeczki!
DTEM a dziękuję samopoczucie średnie.
Zero sił, pobolewanie brzucha i co 2 dzień plamienia. Mam nadzieję że u Ciebie za to II trymestr zaczął się dobrze
Kochane Lipcówki:Zdrowych, radosnych i udanych Świąt Bożego Narodzenia!♡♡♡
DTEM, AniaKami, megi78, Anga1989, Nicka678, cookiemonster, bulkaasia lubią tę wiadomość

18.11.2015 Aniołek - W -
Moje Drogie Towarzyszki tego cudnego czasu, jakiego zwieńczeeniem będą nasze cudowne maleństwa- życzę Wam wspaniałych, spokojnych i rodzinnych Świąt bez zgagi, mdłości i innych ciążowych dolegliwości- bez trosk, plamień i wizyt na IP. Fantastycznych prezentów- choć najpiękniejsze pojawią się za kilka miesięcy !!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5df31b54946.jpg
AniaKami, megi78, Anga1989, Zoja, Nicka678, cookiemonster, 1kaktus, bulkaasia, Leoparde lubią tę wiadomość
-
To ja rowniez!
zycze wam i sobie wszystkiego tego co wy juz zyczylyscie razy tysiace!!!! I aby kazda z nas w lipcu 2017 tulila swoje malenstwa w ramionach!!! Buziaki!!!:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 15:11
megi78, Anga1989, DTEM, Zoja, Nicka678, cookiemonster, 1kaktus, bulkaasia, Leoparde lubią tę wiadomość

Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Melduję się po odebraniu wyników nifty - wynik prawidłowy.
Anga1989, DTEM, lottinka, Ewela35, AniaKami, Zoja, Selja, megi78, cookiemonster, sisi, Solane, Leoparde lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja też składam Wam najserdeczniejsze życzenia zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt. Sobie i Wam życzę, abyśmy za rok chwaliły się zdjęciami naszych zdrowych szkrabów na tle choinki:)
Zoja, Nicka678, Anga1989, megi78, cookiemonster, DTEM, 1kaktus, bulkaasia, Leoparde lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOd mamyginekolog

Wigilijny dekalog mamyginekolog dla Polki w ciąży
1. Karpia jeść ci zezwalam
2. Pierogi z kapustą i grzybami dozwolone
3. Śledzie jeść nie dość, że możesz a jeść powinnaś
4. Sałatkę jarzynową z majonezem jeść możesz - jezeli lubisz.
5. Zupę grzybowa też jeść możesz, choć barszcz czerwony jest lepszy na prace jelit.
6. Kompot z suszu w każdej ilości jaką chcesz.
7. Kutie, kluski z makiem, makówki i inne- masz pozwolenie
8. Nie wolno ci popitek z procentem kosztować
9. Nie wolno ci się ciążą nie chwalić, bo lepszego szczęścia nie ma dla całej rodziny.
10. Wesołych Świat - moje kochane przyszłe mamuśki
Selja, DTEM, Nicka678, Anga1989, Luz Maria, Ewela35, przyszła mama, megi78, Zoja, cookiemonster, Marzenie27, 1kaktus, sisi, bulkaasia, Leoparde lubią tę wiadomość

ale coz stwierdzilam ze najbardziej uzyteczna teraz musze byc dla mojego Dziecia 

9.11