Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Leoparde wrote:Hej kochane dziewczynki :-* witam się z Wami poświątecznie i spróbuję Was jutro nadrobić. Właśnie wróciliśmy do domu od rodziców, rzucam walizki i biegnę się ogarnąć szybciutko na wizytę. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Trzymajcie kciuki proszę
odezwę się później :-*
Leoparde lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja po wizycie. Mialam robione usg 2 razy bo Maluch spal i sie we mnie wtulil i nie dal sie pomierzyc. Wiem ze ma 6,5cm, serduszko bije 161 uderz/min ale nie chcial pokazac kregoslupa a buzke mial w strone lozyska wiec ani przeziernosci ani kosci nosowej nie zobaczylismy. Zjedzenie batona i wypicie soku nie pobudzilo i mam sie zglosic w czwartek rano na powtorke usg.
A ze zmartwien to mam przegrode w macicy. Zaden lekarz jej wczesniej nie widzial a obecni lekarze mowia ze to wrodzona wada. Jest jeszcze mozliwosc ze to jakis zrost po lyzeczkowaniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 18:40
megi78, Zoja, sisi, DTEM, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny super wieści!!
Solane to zaraz znów maluszka zobaczysz
Nicka ja latalam w poprzedniej ciążyTeraz na wiosnę też polecimy z UK do Polski jak będę ok 20 tyg na usg 3/4 D.
Jeśli tylko lekarz uzna że ciąża jest zdrowa to pewnie ze można latać. I do 30 tyg
Ja już mam duży brzuchserio. Wczoraj byliśmy u przyjaciół i bratowa koleżanki jest w 20 tyg a brzuchy wielkością podobne
-
Sliczny brzuszek i faktycznie widoczny
Nicka mozna latac jesli z ciaza wszystko ok,nie mozna jesli krwawisz,dlatego w koncu nie polecialam na pogrzeb...jedynie ten powrotny lot to w polowie maja tak? To policz na kiedy by przypadal,niektore linie sa restrykcyjne apropo dokumentow slyszalam..w sensie zeby ktos w uk ci papier dal ewentualnie jak to by wypadalo na pozniej niz 6 miesiac...juz dokladnie nie pamietam ale sprawdz na stronie lini lotniczych ktorymi lecisz do ktorego mca pozwalaja bez listu od lekarza...
Solane,tez tak kiedys mialam z corka,wracalismy na usg bo sie zle poukladala,tak juz myslalam ze jutro moge miec powtorke ,czasem tez gorzej widac przy macicy tylozgietej a ja taka mam...o tej podzielonej to nic zabardzo nie wiem
Po tych lyzwach i obrzydliwym mc donaldsie musialam odespac 2 h...zmarzlam straszliwie i nie moglam sie zagrzac zupelnie...Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie wrocilam z toalety i co? Plamienie...z przeciazenia czy czego? 5 tyg spokoju i powiem ze zostalam w szoku..taki braz z rozem i szarym...jechalabym do szpitala ale jutro to polowkowe tam mam,nic mi nie zaradza ale teraz to dopiero mam stracha na to usg