Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Ja staram się juz smarować. Mam olejek z Palmersa i maslo karite z L'Occitane - czytałam bardzo dobre opinie. Zapach olejku trochę mi przeszkadza, a masło na szczęście bezzapachowe -
Odnośnie smarowania to ja po pierwszej ciąży trochę się zawiodłam. Najpierw kupiłam sobie balsam z palmersa ale jego zapach doprowadzał mnie do mega mdłości więc poszedł do kosza zresztą nawet teraz jak o nim pomyśle to mi nie dobrze
Potem przeniosłam się na mustele z elancylem. Do 8 m-ca nie miałam nawet pół rozstępa i w 9 wyskoczyło mi mnóstwo
smarowałam się do końca ,ale teraz stawiam na nawilżenie a w cudowne składy nie wierzę. Ważne żeby uelastyczniało skórę i nawilżało. Na razie smaruje oliwką a jak się skończy poszukam czegoś z fajnym składam.
-
Hej!!!
Potrzebuję patelnie albo młot jakiś- i może nie tyle ja co moje sny, normalne masakra jakie koszmary
Junioer wrote:Dzień dobry!
Ja staram się juz smarować. Mam olejek z Palmersa i maslo karite z L'Occitane - czytałam bardzo dobre opinie. Zapach olejku trochę mi przeszkadza, a masło na szczęście bezzapachowe
Gdzie to masło kupiłaś?- bo zapach Palmersa poprostu nie do zniesienia. -
nick nieaktualnyHej
Co do smarowania to ja jeszcze niczego specjalnego nie używam. W pierwszej ciąży od drugiego trymestru używałam FISSAN rezultat ani jednego rozstępu . Ale z tego co się orientuje to duże znaczenie mają nasze tendencje do tego typu ptzypadlosci i uwarunkowania genetyczne.
-
Ja polecam oliwke dla mam z rossmanna ma przyjemny zapach dobrze nawilza i w sumie jedyna jaka znalazlam na ktorej jest napisane ze mozna stosowac od poczatku ciazy. Na wszystkich innych ktore ogladalam jest napisane ze mozna uzywac dopiero od 4 msc.
Sliczny brzuszek. Zazdraszczam. U mnie tez nic poza wzdeciami i tluszykiem niewidac. Piersi tez nierosna co mnie szczegolnie niemartwi bo i tak mam duzy biust. -
DTEM wrote:Gdzie to masło kupiłaś?- bo zapach Palmersa poprostu nie do zniesienia.
Możesz kupić w sklepie L'Occitane (są w większych miastach), albo w ich sklepie online. Jest drogie, ale bardzo wydajne.DTEM lubi tę wiadomość
-
Ja podejrzewam ze moj sylwester moze sie skonczyc w lozkowicach kolo poduszkowic
patrzac na to jak szybko ostatnio odpadam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 11:00
Selja, Madlene.:), gabi544 lubią tę wiadomość