Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem juz po usg. Wszystko w porządku i na swoim miejscu,widziałam nawet malutkie paluszki
Serduszko bije 166/min., dzidzia ma 5,82cm i wyszło, że to już 12,2 tydz. Termin porodu 12 lipiec. Lekarz powiedział że na płeć jeszcze za wcześnie...
A oto i ona, nasza kruszynka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/af4e2aff692d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 21:01
gabi544, Paula55, Madlene.:), Anga1989, lottinka, bulkaasia, sisi, DTEM, Zoja, Selja, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
Wow Paula jaki brzuszek
mój taki bardziej spiczasty jakby stożkowaty
Solane, walnij kawkę przed wizytą jeśli pijesz, tylko nie za mocną bo dzidzia będzie fikać jak moja
Zaczęłam się rozglądać za spodniami ciążowymi bo mnie też jeansy gniotą strasznie a nie zawsze się da rozpiąć guzik by nie było widać. I oczywiście wszystko nazwane ciążowe droższe o 30% od zwykłych ciuchów!
Leoparde, fajny człowieczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 20:28
Leoparde lubi tę wiadomość
Oleczka ur. 10.06.2017
-
Leoparde gratuluje, piekny widok!!
Asiczka z ta kawa to dobry pomysl, kawa i czekoladka na pewno da rade.
Jeszcze jutro mam badania prenatalne, bo te dzisiejsze to bylo usg na nfz. Pytalam lekarza czy nie zaszkodze usg 3 dni pod rzad to powiedzial ze nie i jak trzeba to robic.
Paula fajowy brzuszek. Mi tez juz "wystaje".Leoparde lubi tę wiadomość
-
Leoparde cuuudownie
zazdroszczę wam że możecie widzieć maluszki
Ja na codzień chodzę w lsginsach po domuna wyjścia jeszcze jeansy na codzień a teraz w święta sukienki! Mam kilka spodni ciążowych które dostałam w Pl Ostatnio ale jeszcze nie ubieram
Z synem też w 13 tyg już jeansy z guma miałama teraz Noe mogę ich znaleźć
Muszka dobrze pisze z tymi zaświadczeniami! Trzeba czytać regulamin.
A ty Kochana lez dużo i odpoczywaj! A sio plamienia!!Leoparde lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuszka15 wrote:Wlasnie wrocilam z toalety i co? Plamienie...z przeciazenia czy czego? 5 tyg spokoju i powiem ze zostalam w szoku..taki braz z rozem i szarym...jechalabym do szpitala ale jutro to polowkowe tam mam,nic mi nie zaradza ale teraz to dopiero mam stracha na to usg
i będzie ok. Mi dziś właśnie lekarz powiedział ze jeszcze trzeba bardzo uważać i nie mogę wrócić do pracy, no ale jak trzeba to trzeba. Kochana odpoczywaj
-
nick nieaktualny
-
Leoparde cudny Maluszek
Paula brzuszek masz bardzo ładny
Mój brzuch jest olbrzymi, normalnie jak z 7 m-c,ehhh ale jeansy noszę normalnie.
Muszka odpoczywaj i oby te plamienia zniknęły, a kysz!!!
Nicka można latać w drugim trymestrze na spokojnie. Jest najbardziej bezpieczny. Też latalam i nie było problemuLeoparde lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Leoparde cudny Maluszek
Paula brzuszek masz bardzo ładny
Mój brzuch jest olbrzymi, normalnie jak z 7 m-c,ehhh ale jeansy noszę normalnie.
Muszka odpoczywaj i oby te plamienia zniknęły, a kysz!!!
Nicka można latać w drugim trymestrze na spokojnie. Jest najbardziej bezpieczny. Też latalam i nie było problemu
A cisnienie zle nie wplynie na maluszka?
Nie wiedziałam,ze az tak latanie jest bezpieczne -
Nicka678 wrote:A cisnienie zle nie wplynie na maluszka?
Nie wiedziałam,ze az tak latanie jest bezpieczne
Wiadomo, że najlepiej to spytać swojego lekarza
Jeśli jesteś w ciąży i nie możesz zrezygnować z podróży samolotem, najbezpieczniejsza jest połowa drugiego trymestru, czyli okres między 18. a 24. tygodniem, kiedy większość narządów maleństwa jest już wykształcona, a zmiany ciśnienia podczas startu i lądowania niczym nie grożą.Madlene.:) lubi tę wiadomość
-
Leoparde śliczna Dzidzia! Super rośnie
Muszka u mnie plamienia tez pojawiają się znienacka .. ostatnio pomogło mi niestety leżenie. Dobrze, że jutro już do lekarza idziecie. Odpoczywaj napewno bedzie dobrze!Leoparde lubi tę wiadomość
18.11.2015 Aniołek - W -
nick nieaktualny
-
* mocz - bad. ogólne
* morf. krwi (podst.)
* glukoza
* TSH
* HBs antygen
* anty HCV
* HIV Ag/Ab (Combo)
* VDRL
* toxoplazma lgG
* toxoplazma lgM
* grupa krwi
I tak dzisiaj nie pójdę bo dobrze, że zerknęłam. Musze mocz zrobić a ja nie dość, że nie mam pojemniczka to jeszcze już w łazience byłamjakbym poszła to bym wyszła na idiotke hehe jutro skoczę i tyle
-
No to jutro pójdę i będę spać na stojąco
ale damy rade
hehe
Mi dzisiaj mimo niewyspania humor dopisuje. Mam nadzieję, że tak bedzie cały dzień
Jeszcze mnie coś zaczyna łapać bo ojciec chory i wczoraj babeczka w aptece dała mi syrop Prenalen. Mam nadzieję, że pomoże