Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nicka678 wrote:Ja robilam pakiet chlamydia, mycoplasma i ureaplasma ale to z pochwy i leczylam antybiotykiem tylko nie mialam mycoplasmy akurat tylko te dwa pozostale. To warto zrobic sama mycoplasme pneumoniae czy tez ureaplasme pneumoniae?
Leoparde lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytubispl wrote:Wiesz co ja poszlam do labolatorium i powiedzialam ze chce zrobic na mycoplasme to nawet nie wiem na co mi zlecila czy wszystko czy jedno z nich....
Z krwi to na igg i igm zrobie, bo jesli by cos wyszło jakis tan wynik ale bedzie sie znajdowal w normach ze wynik ujemny tzn ze jednak nie to i mam taka nadzieję bo nie chce antybiotyku -
No a u mnie zima to juz od dawna jest jeszcze chwile przed swietami bylo juz bialo pozniej cos probowalo topniec to sie ochlodzilo i znowu dosypalo. W tym roku zima w koncu sie udala w bieszczadach... Syn przynajmniej zadowolony bo sanki w koncu sa w ruchu.
-
nick nieaktualny
-
Rosax- no właśnie czrna, mój chłop też nie lubi już tego koloru- bo ma przewagę w garderobie
Dzięki za doradzenie- poszukam coś jeszcze- ale coś czuję, że i tak ją zamówię, he he
tubispl- jak ja Ci zazdroszczę tego śniegu i radości dzieci z zimy- u nas okropnie, wieje pada- fuuuj -
nick nieaktualnySrazmy, plazmy, matko bosko, ogarnijcie się dziewczyny. Zaraz się dowiem, że mam raka płuc i jutro umrę
po co ta panika, po co robicie to swoim dzieciom. Jest mega zmutowany wirus grypy, a nie srazmy i plazmy. Weźcie spuście powietrze bo strach tu wchodzić - SAMI LEKARZE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 11:06
DTEM, Selja, Ciacho, Marzenie27, Amore lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PannaNatalia wrote:Srazmy, plazmy, matko bosko, ogarnijcie się dziewczyny. Zaraz się dowiem, że mam raka płuc i jutro umrę
po co ta panika, po co robicie to swoim dzieciom. Jest mega zmutowany wirus grypy, a nie srazmy i plazmy. Weźcie spuście powietrze bo strach tu wchodzić - SAMI LEKARZE
O to to. Jak wróciliśmy do domu to okazało się, że jest nie tylko zmutowany wirus grypy, ale i anginy- dobrze, że nie byliśmy na Wigilii u rodziny męża, bo jego niepoważny brat z żoną przyprowadzili tam dwoje chorych dzieci, a następnego dnia wszyscy byli chorzy, łącznie z wujostwem, które zajrzało na kilka minut. I wszyscy mają mega kaszel, do tego wysoka gorączka, ogólne rozbicie - wszyscy na antybiotykach. -
nick nieaktualny
-
PannaNatalia wrote:Hej
kaszel mnie wykończy, a nic nie mogą mi dać. Ktoś jakieś pomysły? Prenalen będzie za słaby, a ja zaraz urodzę gardłem
A masz suchy czy mokry kaszel? Jak mnie meczyl suchy kaszel to nic niepomagalo az wkoncu sprobowalam: len mielony odtluszczony 1 lyzeczka zalana 3/4 szkl wrzatku i zrobic papke i jak sie przestudzi wypic. Niezbyt smaczne troche glutkowate ale mi pomoglo stosowalam wieczorem przez kilka dbi ale mozesz tez probowac na dzien. -
Hej dziewczyny ja już po usg prentalnym. Maluszek był nieposluszny ale to po tacie; ) niestety Pan doktor nie określił płci. Ale dla mnie nie ma to znaczenia ważne aby było zdrowe. Na podstawie Usg Pan doktor powiedział ze wszystko jest ok. I tak przeciętność Krakowa 1,7 kość nosowa widoczna. Teraz oczekiwanie na wyniki krwi.
Anga1989, DTEM, Leoparde, SteveS, Marciiik, Ciacho, cookiemonster, megi78, Marzenie27, Zoja, Amore lubią tę wiadomość
-
Dobra dobra PannoNatalio, ciekawe jak bardzo byłabyś wydygana jak byś dostała wynik z wymazu, że Twoje dziecko ma pneumokoki w nosie (pomimo szczepienia) a Ty własnie jesteś w ciąży i zaczynasz się źle czuć....
Jasne, że nie ma co wyszukiwać sobie chorób, ale jak zagrożenie jest realne, to nie lekceważmy go... jak się dziewczyny mają stresować i zastanawiać czy mają te ...plasmy czy nie, to lepiej niech idą, przebadają się, przynajmniej będą spokojniejsze;)
wszystkim nam życzę jak najmniej schizów;) choć wiem, że nie jest łatwocookiemonster lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
DTEM wrote:https://www.happymum.pl/sklep3/d644b,sukienki_wizytowe,0-hypnotic_black_dress.html
Wypada założyć taką sukienkę na 18stkę dziewczyny mojego młdszego brata???
Mi tam sie podoba klasyczna eleganckagranat tez by fajbie wygladal w zaleznosci w jakim kolorze najlepiej sie czujesz.
-
Ewela35 wrote:Hej dziewczyny ja już po usg prentalnym. Maluszek był nieposluszny ale to po tacie; ) niestety Pan doktor nie określił płci. Ale dla mnie nie ma to znaczenia ważne aby było zdrowe. Na podstawie Usg Pan doktor powiedział ze wszystko jest ok. I tak przeciętność Krakowa 1,7 kość nosowa widoczna. Teraz oczekiwanie na wyniki krwi.