Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny i ja sie witam w 13 tyg i gratuluje wszystkim pomyslnych wizyt i pieknych zdjec.
Ja prenatalne dopiero we wtorek juz nie moge sie doczekac a widzielismy sie ostatnio 6 tyg temu.
Bulkaasia mam nadzieje,ze podroz przebiega spokojnie.
Co do ciuchow ciazowych tez juz kupilam legginsy w H&M z pasem so rewelayjne bo u mie to juz sie nie da nie zauwazyc,mam nadzieje,ze tylko teraz tak mocno rosnie a pozniej troche zwolni:)
Mnie tez jak boli to tylko z prawej strony tak jakby pachwina jajnik i to nie jest ciagly bol tylko zaboli i przestanie,i zauwazylam ze boli wiecej jakk jestem w domu i za duzo sie nie ruszam,wrocilam do pracy i tak juz nie doskwiera. -
A jeszce mam pytanko jak dlugo bierzecie progesteron ja od poczatku do 8 tyg bralam 800 dzinnie pozniej zeszlam do 400 i zastanawiam sie jak dlugo jeszce brac,bo tutejsi lekarze sugeruja do 8 tyg,wiec bralam na wlasna reke ale zastanawiam sie czy powoli tego nie odstawic,dzieki z gory.
-
Ja biorę 200 dziennie, na nasz wizycie mam mówić o odstawieniu
Dziewczyny poogladalam sie teraz w lustrze przy okazji prysznica i fuuuuuuuj jakie mi zyly na brzuchu i w pachwinach powylazily!!!! Tzn nie na wierzch, ale dosłownie widac całą siatkę układu krwionośnego. Yyyh chyba lustra pozasłaniam, nie znoszę żyłEverything you need will come to you at the perfect time
-
Dzień dobry
U mnie biało i pięknie. Nawet ulic nie widać - czyli drogowców znowu zima zaskoczyła
Co do tabelki - uzupełniona
A na wizyty chodze sama bo niestety mój D. ma taka robotę ze wiecznie w delegacji siedzi a jeszcze ostatnio przygadywał, że chcą go w szwajcarii z umowa na 5 lat... Tak więc no cóż...
A ja jutro mam randkę z maleństwem
Ciekawe czy też jest takim wiercipiętą jak ja, takim małym diabełkiem
Doczekać się nie mogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 04:54
-
nick nieaktualnyWitam się w ten piękny zimowy poranek
. Przeżyłam pierwszy dzień ze zmniejszona dawka duphastonu mam nadzieję że tak dobrze już będzie do końca. Ale oczywiście nie przestaje schizowac ze coś złego zaczyna się dziać i tu i tam czuje różne bóle
. Chyba poproszę o patelnię
.
Ange jutro będzie szybciej niż nam się wydaje. Trzymam kciuki.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty -
Megi - ooo tak, jutro będzie bardzo szybko
a Ty nie panikuj, wszystko jest dobrze
wiem, że łatwo się mówi ale tak to z nami mamusiami jest i bedzie. Zaczyna się teraz w brzuszku a nigdy nie skończy - zawsze bedziemy sie martwić o nasze dzieci
Hmm... Spojrzałam na tabelke i nikogo nie ma wpisanego na dzisiaj...
Halo! Dziewczyny, która dzisiaj ma spotkanie ze swoim maluchem?
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, w Lublinie zima syberyjska, a ja do lab. muszę krwi spuścić, bo wieczorem mam endokrynologa...buuuu, będę się ścigać z niedźwiedziami polarnymi....
Zaciskam kciuki za wszystkie podglądanka dzieciaków! Anga1989- powodzenia!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Dzień dobry, w Lublinie zima syberyjska, a ja do lab. muszę krwi spuścić, bo wieczorem mam endokrynologa...buuuu, będę się ścigać z niedźwiedziami polarnymi....
Zaciskam kciuki za wszystkie podglądanka dzieciaków! Anga1989- powodzenia!
Hahaprzypomniałaś mi jak koleżanka opowiadała mi jak po zabiegu była jeszcze na głupim jasiu a telefon jej zadzwonil. Odebrala go i powiedziała, ze obserwuje niedźwiedzie polarne
-
U nas pizga straszliwie, więc wciągam kanapeczkę i wracam do łóżka
Trzymam KCIUKI za wszystkie wizytujące dzisiaj i czekam na fanastyczne wieści!!!
Muszka15 wrote:Dtem,tak mysle ze Ty pewnie niedlugo poczujesz ruchy co juz 14 tydzien a ze dzidzia wieksza,zaczyna sie wyczekiwanie
Ja dzisia mam sporo tego wiercenia w pochwie,szyjce i gdzie tam jeszcze,co chwile mi cos tam szczypie i ciagnie..
Oj czekam na te ruchy z niecierpliwością, ale łożysko z przodu więc może nie być tak szybko -
Dzień dobry
Przywitałam dzisiaj II trymestr
Jestem mega szczęśliwa że to jużteraz cierpliwie czekam na ruchy
Za oknem taka pogoda, że chętnie zakopałabym się w łóżku i z niego nie wychodziła.
Bulkaasia co u Ciebie?
Za kogo trzymać dzisiaj kciuki?Anga1989, Nicka678, Marciiik, megi78, Solane, mamakejti, Marzenie27, Amore lubią tę wiadomość
-
Leoparde, super że już 2 trymestr!!!
jejjjj ja już też chcęęęę
megi, to normalne że się schizujesz przy schodzeniu z dawki, też tak miałam. Nadal się zresztą trochę schizuję ale wyciągam wtedy patelnię kieszonkową i doprowadzam się do pionu
miłego dnia dziewczynki! u mnie niestety nie jest biało, za to deszcz przestał padać i wychodzi jakieś słoneczko nawet w tym pięknym mieściemegi78 lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualnyJuż się walnelam patelnia
lecę teraz do diabetologa bo wymyślili sobie u mnie w 6 tyg cukrzyce ciazową a jakoś teraz po wynikach tego nie widzę chociaż nie stosuje jakiejś szczególnej diety. Moja endokrynolog która również jest dianeta logiem stwierdziła że to mogło być jakieś chwilowe szaleństwo mojego organizmu na znak ciąży i juz wszystko wróciło do normy. Co nie zmienia faktu że kasa z NFZ na ciężarna w cukrzycy idzie 100% większa thehehe. Do tego te normy cukru jaki sa teraz to żart i tak napedzamy koniunkturę ach ta nasza Polska
-
nick nieaktualny