Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylipa wrote:Na 9.15 na szczęście. Termin mam na 16 lipca, ale na razie nigdzie mnie nie wpisuj. Po prenatalnych
nie jestem przesadna, aleee...
Czyli jesteś pierwszadaj znac razem ze zdj po wizycie
ja rodzinie od strony meza tez dopiero powiemy po prenatalnych, a od mojej strony jak dobrze pójdzie dopiero na komunie mojej chrzesnicu,ktora ma 7 maja
Chce taka niespodzianke zrobic i zobaczyc ich bezcenne miny
lipa, Zoja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nicka678 wrote:Czyli jesteś pierwsza
daj znac razem ze zdj po wizycie
ja rodzinie od strony meza tez dopiero powiemy po prenatalnych, a od mojej strony jak dobrze pójdzie dopiero na komunie mojej chrzesnicu,ktora ma 7 maja
Chce taka niespodzianke zrobic i zobaczyc ich bezcenne miny
Podziwiam, ja bym tyle nie wytrzymała zaraz musiałam wszystkim wypaplaćNicka678 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny moje przeczucie i chiński kalendarz można o kant du... potłuc. Bedzie chłopak
A Najważniejsze jest to, że pozostałe parametry w normiewynik pappa za tydzień.
Marciiik, Anga1989, mamakejti, lipa, Leoparde, Selja, Zoja, megi78, Madlene.:), lottinka, DTEM, Amore, cookiemonster, sisi, bulkaasia, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
Ciacho - pięknie! Synunio mamuni;) Super, że markery w normie!
Mi kalendarz chiński wskazuje chłopaka, guru Roszkowski powiedział po usg 11+5 , że widzi siusiaka, zobaczymy więc jak to się ma do siebie, wynik będę miała w nifty, więc zakładam, że w tym tygodniu;)Ciacho, Zoja lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
DTEM wrote:Witam się z Wami
Bułkaasia- spokojnie, odpocnij kochana przed podróżą, nie stresuj się- będzie dobrze, a jakby coś się działo to jutro do lekarza- buziolki dla Was!!!
Mi lekarz na prenatalnych też powiedział że mam łożysk z przodu a co za tym idzie trudniej jest zrobić mu ładną fotkę.
Na 16,15 lekarz- wyjazd z domku o 14.30 bo to kawał drogi, biorę sobie książkę, gdyby znów było opóźnienieale mam stresa!!! Oczywiscie wpieram wszystkie wizytujące dzisiaj i proszę też o kciukasy
Dużo zdrówka BułkaAsia i szybkiej, spokojnej podrózy!DTEM, bulkaasia lubią tę wiadomość
18.11.2015 Aniołek - W -
mamakejti wrote:Co ja widzę, wlazłam na tę magiczną tabelkę, a tu Leoparde i Marzenie27 z Lublina są
juhu, witajcie krajanki;) i od razu podpytuję, gdzie rodzicie?
Ja myślę nad szpitalem na Staszica, rodziłam tam pierwsze dziecko i ogólnie rewelacji z miejscami nie było, ale też nie było problemu z porodem rodzinnym, a to dla mnie bardzo ważne.
A Ty myślałaś juz nad tym?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 17:13
-
Leoparde wrote:Witam witam
Ja myślę nad szpitalem na Staszica, rodziłam tam pierwsze dziecko i ogólnie rewelacji z miejscami nie było, ale też nie było problemu z porodem rodzinnym, a to dla mnie bardzo ważne.
A Ty myślałaś juz nad tym?
Ja córkę rodziłam na Jaczewskiego, poród miałam błyskawiczny, bo po zdjęciu szwa;) na Jaczewskiego pewnie też wrócę, bo stąd jest moja profesorcia, kładę się tam 9 stycznia żeby mi szew założyli bo z córką miałam z tym problem, więc chuchamy na zimne tym razem
ale dodam, że o Staszica bardzo dużo dobrego słyszałam, szwagierka rodziła w zeszłym roku i chwali, ja mam uraz do ordynatorki stamtąd, więc jakoś się nie palę.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 17:34
-
Z radością i dumą ogłaszam, że odbyłam wizytę duszpasterską
ksiądz się zmył po 5 minutach dosłownie, jak wyczaił, że mój mąż to jego wykładowca, hahahahaha
Muszka15, Leoparde, cookiemonster, Marciiik, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
U nas wizyta duszpasterska jutro, mam nadzieję że też nie potrwa dłużej niż 5 min.
Dzisiaj zrobiłam taką próbę w domu, założyłam biały obrus na stół, przygotowałam wszystkie dewocjonalia i tłumaczę synkowi po co to wszystko, a on na to: że przecież jego dinozaury tez muszą brać w tym udział i ustawił pod krzyżem przedstawicieli różnych gatunków dinozaurów
aż się boję jutra i jego fantazji
mamakejti, Madlene.:), Ewela35, Amore, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
Leoparde wrote:U nas wizyta duszpasterska jutro, mam nadzieję że też nie potrwa dłużej niż 5 min.
Dzisiaj zrobiłam taką próbę w domu, założyłam biały obrus na stół, przygotowałam wszystkie dewocjonalia i tłumaczę synkowi po co to wszystko, a on na to: że przecież jego dinozaury tez muszą brać w tym udział i ustawił pod krzyżem przedstawicieli różnych gatunków dinozaurów
aż się boję jutra i jego fantazji
wiem o czym mówisz, u nas Pusia (pluszowa kocica) musiała zostać ubrana w sukienkę i czekać na kanapie na księdza...na szczęście było ekspresowo, więc córka tylko obrazek wyłudziła i było ok;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 17:51
Leoparde lubi tę wiadomość
-
Juz po
dzidzia mierzy idealnie wieljoscia do tygodnia. 11+6, 5,07 cm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ec1b14d5fdd.jpgJaguś_7810, Muszka15, mamakejti, lipa, Selja, Leoparde, Zoja, asiczka11, Anga1989, Nicka678, tweety89, Ewela35, DTEM, megi78, Amore, Ciacho, cookiemonster, sisi, Marciiik, bulkaasia, dobuska, Marzenie27 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Wazne to miec fantazje
a dzieciaki ja maja i swietnie,wasze mlodsze ale moja 9,5 roku a ma swoja Flafke,kiedy byl to pies z ikea ale obecnie ludzie myla z zyrafa bo sie nieco znieksztalcila
nosi ja wszedzie,czasem nawet do szkoly przemyci ale jej kolezanki wrecz ja uwielbiaja!'na swieta zawsze jedziemy jej kupic ubranko do build a bear'a ..no Flafka to czlonek rodziny...byla razem z nia na sali operacyjnej jak jej polipa usuwali takze wiecie,bez niej ani rusz! Mysle ze corka potrzebuje kogos obdazyc opieka skoro nie ma rodzenstwa namacalnego...jeszcze....jako maluch gdzies do 3-4 latek miala Misie Pisie,2 takie ala szmatki z glowami..bez nich nie zasypiala...wszedzie z nami szly tak samo..