Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
rosax3 wrote:Juz po
dzidzia mierzy idealnie wieljoscia do tygodnia. 11+6, 5,07 cm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ec1b14d5fdd.jpg
super gratulacje. Ten stres i ta ulga jak widzisz dzidzi na monitorze bezcenne no nie
Ja już widziałam Twoje foto na facebooku, wczoraj zapisałam się do grupy lipcówek ale właśnie nie wiem czy to widać wśród moich znajomych co ja pisze w zamkniętej grupie ??
-
1kaktus wrote:U Nas tez wszystko ok. Ale dalej siedzimy w domu niepozwolil mi gin wrocic do pracy.
Dziekuje Wam wszystkim za kciuki
Wypoczywaj ile się da, spij na maksa, resetuj się!
Fajnie, że wyniki w porządku;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Hej!! Już wróciliśmy, więc od razu zdaję relacje...
Dzięki za kciukasy i wsparcie
Wszystko jest w jak najlepszym porządku- kłucia pod żebrami to "nerwobóle" i mam się nimi nie przejmować, szyjka niecałe 6cm (skurczyła się ale i tak jest piękna i długa). Dzidziuś- cudo!!! Ruchliwy/a, szybki/a i bardzo nieposłuszny/a- nie udało się pomierzyć za bardzo. Według usg to juz 16t0d- więc jest za duży/a ale narazie "no stres"- zobaczymy na prenatalnych w lutym- podobno do dwóch tygodni to norma
Ciacho, Rosax, Kaktus- gratuluję dziewczynki!!! W grupie jest moc!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 20:11
Zoja, Nicka678, Amore, Selja, Ciacho, cookiemonster, sisi, Marciiik, bulkaasia, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
tweety89 wrote:super gratulacje. Ten stres i ta ulga jak widzisz dzidzi na monitorze bezcenne no nie
Ja już widziałam Twoje foto na facebooku, wczoraj zapisałam się do grupy lipcówek ale właśnie nie wiem czy to widać wśród moich znajomych co ja pisze w zamkniętej grupie ??
Więc odpusczam, narazie oczywiście, FB- na wiosnę się przyłączę, jak już wszyscy dookoła się dowiedzą nie poprzez portal -
DTEM wrote:Hej!! Już wróciliśmy, więc od razu zdaję relacje...
Dzięki za kciukasy i wsparcie
Wszystko jest w jak najlepszym porządku- kłucia pod żebrami to "nerwobóle" i mam się nimi nie przejmować, szyjka niecałe 6cm (skurczyła się ale i tak jest piękna i długa). Dzidziuś- cudo!!! Ruchliwy/a, szybki/a i bardzo nieposłuszny/a- nie udało się pomierzyć za bardzo. Według usg to juz 16t0d- więc jest za duży/a ale narazie "no stres"- zobaczymy na prenatalnych w lutym- podobno do dwóch tygodni to norma
Ciacho, Rosax- gratuluję dziewczynki!!! W grupie jest moc!!
Cud, miód! Gratulacje! A szyjka - pozazdrościćco niniejszym czynię, ale tak pozytywnie, bez zawiści;) moja już tylko 4,8 pędzę więc ją okiełznać MacDonaldem póki jeszcze jest co szyć
DTEM lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę, ze jestescie już po prenatalnych i wiecie ze z Waszymi malenstwami jest wszystko ok. Ja jutro o 10 mam prenatalne i juz mam mega strefa i jeszcze muszę iść samą. Trzymajcie proszę kciuki za nas.
Amore, Selja, DTEM, Mania25 lubią tę wiadomość
-
Ewela35 wrote:Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę, ze jestescie już po prenatalnych i wiecie ze z Waszymi malenstwami jest wszystko ok. Ja jutro o 10 mam prenatalne i juz mam mega strefa i jeszcze muszę iść samą. Trzymajcie proszę kciuki za nas.
Ewela - nie stresuj się, tym nic nie wskórasz! Tylko dziedzica zdenerwujesz i nie zechce się zmierzyć. Ja w tej ciąży na każdym badaniu sama, mąż ogarnia 4-letni tajfun w domu....nie ma lekko, ale potem można odtworzyć filmik i wspólnie pooglądać
kciuki i melduj po!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Cud, miód! Gratulacje! A szyjka - pozazdrościć
co niniejszym czynię, ale tak pozytywnie, bez zawiści;) moja już tylko 4,8 pędzę więc ją okiełznać MacDonaldem póki jeszcze jest co szyć
cieszę się, że jest taka długa- w ciąży z bliżniakami założyli mi "kółko" jak miała niecałe 2,5 cm i już rozwarcie się zrobiło. Teraz mam fioła na tym punkcie i za każdym razem proszę o pomiar- ale lekarka już mnie na tyle zna, że dziś zanim cokolwiek powiedziałam to sama zmierzyła.
-
Ewela35 wrote:Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę, ze jestescie już po prenatalnych i wiecie ze z Waszymi malenstwami jest wszystko ok. Ja jutro o 10 mam prenatalne i juz mam mega strefa i jeszcze muszę iść samą. Trzymajcie proszę kciuki za nas.