Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
DTEM wrote:Witam się z Wami
Bułkaasia- spokojnie, odpocnij kochana przed podróżą, nie stresuj się- będzie dobrze, a jakby coś się działo to jutro do lekarza- buziolki dla Was!!!
Mi lekarz na prenatalnych też powiedział że mam łożysk z przodu a co za tym idzie trudniej jest zrobić mu ładną fotkę.
Na 16,15 lekarz- wyjazd z domku o 14.30 bo to kawał drogi, biorę sobie książkę, gdyby znów było opóźnienieale mam stresa!!! Oczywiscie wpieram wszystkie wizytujące dzisiaj i proszę też o kciukasy
mamy zblizona godzine ja 16:10 i wyjezdzam o 15
DTEM, Zoja lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Madlene.:) wrote:Hej lipcóweczki
Dawno mnie tu nie było
Właśnie złożyłam zamówienie przez neta na spodnie i sukienkę ciążową z h&m mama. Jak by któraś potrzebowała to mają niektóre ciekawe wyprzedaże. W pierwszej ciąży chodziłam w jeansach ciążowych i właściwie jedna para mi wystarczyła do końca ciąży, fajnie się rozciągały ze mną, i oczywiście getry, teraz czeka mnie lato więc kupiłam już sukieneczke http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0393318002.html
Antoś IVF,Julisia natural
-
lipa wrote:a czy na prenatalnych dowiedziałyście się już, jaka jest płeć maluszka?
ja mam w czwartek, to będzie 12+5 tc.moze bedziesz miec wiecej szczescia...ja ci obstawiam córe
lipa lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Tutaj artykuł apropos zmian w mózgu:)
http://www.sciencealert.com/pregnancy-changes-a-woman-s-brain-structure-for-at-least-2-years-after-giving-birth
To niekoniecznie jest zmiana na gorsze, bardziej adaptacja mózgu do nowej sytuacji.Ciacho lubi tę wiadomość
-
Buuuuu dzwoniłam po nifty, ale jeszcze nie ma...wg moich obliczeń wczoraj powinny być..
Dziewczęta meldujcie po wizytancjach, bo nam się pazurki w dłonie wbijają
a ja dzisiaj muszę jeszcze ogarnąć wizytancję duszpasterską, modelowa modlitwa z moją 4latką przećwiczona;) mam nadzieję, że większego obciachu nie będzie....tylko gdzie mój obrus...."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Apropo ciuchow ciazowych to potwierdzam ze h&m robi fajne i bardzo wygodne,w pierwszej ciazy tam sie zaopatrywalam i byly niezniszczalne,jeszcze odsprzedalam w stanie idealnym..spodnie przede wszystkim..
Ja codzienne ciuchy mam takie ze spokojnie ujda za ciazowe,nosze legginsy i tuniki czy sukienki bawelniane...
Chociaz moze jak trafie gdzies na lumpie to kupie i ciazowe,ja to mam wogole wizje mnie ociekajacej potem tej wiosny..widze sie w koszulkach na ramiaczkach czy letnich sukienkach,mam sporo i to luzniejszych wiec spokojnie cos sie znajdzie...
Z ciekawosci przegladnelam kilka sklepowych ofert i jakos z ciazowych nic mi do gustu nie przypadlo,albo nie moj styl albo takie zwykle hmm -
Muszka15 wrote:Mamakejti,my musimy sie na kolede dopiero zapisac a w niedziele nie bylam w stanie dokulac sie do kosciola ..ksiadz sie zdziwi jak sie dowie o ciazy,rok temu nam zyczyl
No to niezłą moc sprawczą ma wasz ksiądz;) może płeć zna?Muszka15 lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualny
-
jeee no i udało się znaleźć prenatalne na 11 styczeń to akurat będzie 12+3
Ja tak mam jak opadnie mi jakiś stres cos się udało to ż mowie musze się chyba napic
Apropo alkoholu to na sylwestra byliśmy u znajomych gdzie były 3 ciężarówki i sobie zamówiliśmy wino bezalkoholowe 4butelki:D było pyszne a wręcz kopało i usypiało jak alkoholoweMadlene.:), Marzenie27, Amore lubią tę wiadomość
-
rosax3 wrote:Ja tez szybciej wyjezdzam bo drogi przedemna duzo
mamy zblizona godzine ja 16:10 i wyjezdzam o 15
A ja 16:15 ale na szczescie az tak wczesnir wyjezdzac niemuszetakze kciuki mile widziane bo stres jest ale za to w jednym czasie musicie trzymac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 14:51
-
tweety89 wrote:jeee no i udało się znaleźć prenatalne na 11 styczeń to akurat będzie 12+3
Ja tak mam jak opadnie mi jakiś stres cos się udało to ż mowie musze się chyba napic
Apropo alkoholu to na sylwestra byliśmy u znajomych gdzie były 3 ciężarówki i sobie zamówiliśmy wino bezalkoholowe 4butelki:D było pyszne a wręcz kopało i usypiało jak alkoholowe -
Anga1989 wrote:A mnie cos zaczyna kłuć w prawej pachwinie choćby + ból na @. Wzięłam nospe ale w czwartek na wizycie porusze ten temat z ginka
-
nick nieaktualnylipa wrote:Mam to samo. Jeśli kichne w pozycji leżącej, to ból jest przeszywający, ale tylko na chwilke
Na ktora masz w czwartek? Duzo nas sie nazbierało na prenatalne
Ja musze az czekac do 19. Na kiedy masz termin? Jak chcesz mogę Cie wpisac do tabelki -
Nicka678 wrote:Na ktora masz w czwartek? Duzo nas sie nazbierało na prenatalne
Ja musze az czekac do 19. Na kiedy masz termin? Jak chcesz mogę Cie wpisac do tabelkinie jestem przesadna, aleee...