Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki za odp. kurde no dzwonie po tych klinikach ciężko w jednej udało się znaleźć za 2 tyg jak już będę 13+2 i jeszcze głupia ja spojrzałam na opinie lekarza.. 3/5 i lubi wykrywać różne choroby genetyczne po czym okazuje że wszystko jest ok. buuuu walczę dalej
-
Dzień dobry
juz myślałam że noc będę miała kiepską, bo strasznie bolały mnie wieczorem nogi, nie umiałam znaleźć miejsca i dogodnej pozycji, ale jak już zasnęłam to obudziłam się dopiero rano, nawet nie słyszałam jak mąż wstawał do pracy.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace i za Was bulkaasia, żebyście spokojnie i bez żadnych problemów dojechali szczęśliwi do domu :-*
Witam nowe mamusiebulkaasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nicka678 wrote:Dziewczyny tak mnie dziwnie w sśrodku cos ciagnie i kluje czesto teraz, nie mialam jeszcze czegos takiego co to jest? Skurcze?
mieszkanko się rozciąga;) macica jest zawieszona na takich "przyczepach" i one się rozciągają, naciągają, metraż rośnie wraz z mieszkańcem;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualnymamakejti wrote:mieszkanko się rozciąga;) macica jest zawieszona na takich "przyczepach" i one się rozciągają, naciągają, metraż rośnie wraz z mieszkańcem;)
Czyli tak jak myslalam
Skurcze by inaczej wygladaly tak? Nigdy ich nie mialam dlatego to takie wszystko nowe dla mnie -
tweety89 wrote:dzięki za odp. kurde no dzwonie po tych klinikach ciężko w jednej udało się znaleźć za 2 tyg jak już będę 13+2 i jeszcze głupia ja spojrzałam na opinie lekarza.. 3/5 i lubi wykrywać różne choroby genetyczne po czym okazuje że wszystko jest ok. buuuu walczę dalej
Spokojne, byle nie przekroczyć 13+6;) nie ma takiej opcji, żeby lekarz znalazł coś czego nie ma;) wszystko będzie dobrze! uszy do góry, trzymam kciuki, żebyście się zmieścili w okienku transferowym;)tweety89 lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
tweety89 wrote:Dziewczynki jaki macie miałyście wiek ciąży na prenatalnych ??
U mnie 11t6d wg gina, 12t0d wg mnie (on plamienia nie uznał za pierwszy dzień @, ja tak :p), a z badań wyszło 13t2d. I też różne części ciała w różnym wieku, minimum 12t5d, max 13t4d.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 10:50
-
tweety89 wrote:dzięki za odp. kurde no dzwonie po tych klinikach ciężko w jednej udało się znaleźć za 2 tyg jak już będę 13+2 i jeszcze głupia ja spojrzałam na opinie lekarza.. 3/5 i lubi wykrywać różne choroby genetyczne po czym okazuje że wszystko jest ok. buuuu walczę dalejAntoś IVF,Julisia natural
-
Witam sie z rana
Nicka,skorcze to sa takie bole jak przy @ kiedy masz nasilenie,bol skorczowy wiec mniej wiecej chyba potrafilabyc go opisac,skorcz przychodzi i odchodzi ale w jego trakcie czujesz raczej bol...wiec to co masz to rozciaganie pewnie czy klucie..
Mi na orenatalnych wyznaczyli date porodu konkretna dooiero i pokrywa sie z miesiaczki i ktora obliczyla mi polozna,
Ja nocke tez jakos przetrwalam,nad ranem wstawanie na siku ale chociaz owocne i bez wielkich nerwow,rano tez juz udalo sie zaliczyc toalete wiec uffpodbrzusze gdzies tam nadal cmi ale dzisiaj musze wstac z lozka,maz pomprzerwie wrocil do pracy,nie wiem nawet jak tam na dole wszystko wyglada wiec ogarnac by sie lrzydalo i jakies pranie wstawic...corka do szkoly dopiero jutro idzie wiec dzisiaj jeszcze na sookojnie wszystko
-
Hej lipcóweczki
Dawno mnie tu nie było
Właśnie złożyłam zamówienie przez neta na spodnie i sukienkę ciążową z h&m mama. Jak by któraś potrzebowała to mają niektóre ciekawe wyprzedaże. W pierwszej ciąży chodziłam w jeansach ciążowych i właściwie jedna para mi wystarczyła do końca ciąży, fajnie się rozciągały ze mną, i oczywiście getry, teraz czeka mnie lato więc kupiłam już sukieneczke http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0393318002.html
cookiemonster lubi tę wiadomość
-
Bulkasia i jak tam teraz?
Aaaaaaa przyszedl moj doppler sonoline b!
Pierwsza proba w wyjonaniu meza i od razu pubum pubum pubum155 uderzen
cudowne uczucie a o 16 ginekolog
Maluch nam ucieklpiekbie bilo a za chwile z drugiej striny jakies 2 cm dalej
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e215264f22f.jpgNicka678, Leoparde, mamakejti, Madlene.:), cookiemonster, Marzenie27, Marciiik, Selja, Solane, sisi, bulkaasia lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Bulkasia i jak tam teraz?
Aaaaaaa przyszedl moj doppler sonoline b!
Pierwsza proba w wyjonaniu meza i od razu pubum pubum pubum155 uderzen
cudowne uczucie a o 16 ginekolog
Maluch nam ucieklpiekbie bilo a za chwile z drugiej striny jakies 2 cm dalej
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e215264f22f.jpg
Ale sie ciesze ze maluszka moglas posluchac
Ja w czwartek na wizycie zapytam czy moge juz kupic detektor, a w ktorym miejscu go uzywasz? Na wysokosci jak sie konczy guma od majtek? -
Nicka678 wrote:Dziewczyny tak mnie dziwnie w sśrodku cos ciagnie i kluje czesto teraz, nie mialam jeszcze czegos takiego co to jest? Skurcze?
Macica się rozciąga ja tam miałam ostatnie kilka dni nawet dość dokuczliwe promieniujące na nerki nawet. A się wczoraj okazało że dzidzi szybko rósł nadrobił 5 dni i tak środku szalał.
-
Nie. Pomiedzy pepkiem a guma
myslalam ze dziecie nisko bedzie a moj maz mowi nie ona juz jest wysoko w tym tyg i od razu ucelowal
Bulkasia a ja slyszalam i duzo nawet czytalam ze w ciazy blizniaczej zdarzaja sie planienia czesto. (w 2013 roku mialam ciaze blizniacza dlatego wiele wtedy czytalam niestety dla nas ratunku nie bylo)bulkaasia lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Jagna 75 wrote:A co ty tak pózno szukasz terminu?Ja juz tydzien po serduszkowej dzwonilam o termin,nawet skierowania jeszcze nie mialam zalatwionego.Jesli chodzi o skierowanie to musisz zapytac czy dana placówka ma swoje czy wystarczy takie które wypisal ci lekarz.Ja musialam sobie wydrukowac ze stronki kliniki i z to skierowanie wypisal mi gin z nfz
aaaa ja to miałam tylko stresy na początku głupia byłam nie myślałam o prenatalnych. myślałam że i tak prywatnie pójdę to można dzwonić z dnia na dzień eh no nic może cos się uda jak nie to pójdę 13+2.
Nieogarnięta jestem w tej ciąży -
Moj maz sciagnal aplikacje ciazy i tam ma zdjecia danego tyg teraz jest taki i dlatego pewnie ucelowal
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9735bc8d84fd.png
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny