Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze bulkaasia,podroz rozumiem ze musi sie odbyc? Moze od razu wlacz te dodatkowa tabletke? Wiem jakie to paskudnie stresujace jest,kurcze myslami jestem z Toba&&
Evcik ,witamy..kurcze ze tez mi witamin nie dali na recepte...wysle ten moj formularz na karte na darmowe leki to moze w boots ja uznaja jak wezme witaminy? Ciekawe...
Alez mnie boli w kroku,jej okropnie,wzielam nospe,pije magnez i ide spac,obym jutro byla w lepszej formie!!! Spokojnej nocy kobitki&&bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Muszka15 musisz miec recepte zadz do GP i popros zeby ci lekarz wystawil a w aptece mi nawet nie sprawdzali tej karty tylko zaznaczylam na recepcie,ze w ciazy.
Bulkaasia trzymam kciuki sasiadko z Koszalina jak sie nie myle.bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Prawie 2 h zajęło mi nadrobienie ponad tygodnia. Byłam w ogóle wyłączona ze świata Internetu (babcia bardzo mi bliska no niestety okres przed i świąteczny agonia no i pogrzeb w sylwestra:( ale już cierpiała pogrzeb był dla mnie ciężkim przeżyciem)
No ale teraz pozytywnie nadrobione wszystko widzę że przeszłyście przez etap koszulek ciążowych brzuszków wózków imion
Ja dzisiaj pozytywnie bo byłam u ginka i wszystko ok bejbi ma ponad 4 cm nadrobiło i zamiast 10 jest już tylko 5 dni młodsze czyli tak jak powinno z mojej długiej owulki.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a4f023dd7fe.jpg
Ale mały problem bo przekładałam wizytę z 28.12 na dziś i jeszcze dzidzi nadrobiło o tydzień i kurczę dopiero dziś dostałam skierowanie na NFZ na prenatalne od mojej gin mam jeszcze jedno skierowanie z 20.12 od tego gina z NFZ ale wtedy nie miałam glowy i nie wiedziałam że sa takie terminy ;(
kurczę dzwoniłam tu i tu i nie ma miejsc. Myślicie że można zapisać się do innej przychodni z tym skierowaniem ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 00:15
Marciiik, megi78, DTEM, Marzenie27, Zoja lubią tę wiadomość
-
A tutaj co taka cisza? Jeszcze śpicie?
ja wstałam wcześnie ale w miare wyspana jestem i w dodatku z bardzo dobrym humorem
Do wizyty coraj bliżej... Ajjjj... Doczekać się nie mogę aż znowu ujrze mojego Smerfusiacoraz częściej przeglądam allegro: patrze na pościele, łóżeczka, ubranka i już się nie mogę doczekać lipca, kiedy to już będę mieć maleństwo na rękach
Ach... Ale mnie wzięłoNicka678, Leoparde, Amore, DTEM, Zoja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bulkaasia uwazaj na siebie!!! Trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok.
Witam wszystkie nowe Mamusie:-)
Dzisiaj zobacze moje Malenstwo. Ja dzisiaj cos niespokojnie spalam i chyba krzywo bo cos mnie szyja boli.
Ale musze sie Wam pochwalic kupilam wczoraj pierwsze spodnie ciazowebo mnie normalne powoli gniotly i uciskaly a jak od pon wracam do pracy to musi byc wygodnie!!!
Marciiik, megi78, DTEM, Marzenie27, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
1kaktus wrote:Bulkaasia uwazaj na siebie!!! Trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok.
Witam wszystkie nowe Mamusie:-)
Dzisiaj zobacze moje Malenstwo. Ja dzisiaj cos niespokojnie spalam i chyba krzywo bo cos mnie szyja boli.
Ale musze sie Wam pochwalic kupilam wczoraj pierwsze spodnie ciazowebo mnie normalne powoli gniotly i uciskaly a jak od pon wracam do pracy to musi byc wygodnie!!!
Powiem Ci, ze odkąd jestem w ciąży to codziennie rano boli mnie kark i miedzy lopatkami. Nie wiem czemu tak jest ale juz sie chyba przyzwyczailam
A co do ciuchow to sama musze sie wybrac na zakupy bo za nie dlugo to nie bede miec w czym chodzic
-
Witam dziewczyny
które dziś wizytują ?? Oczywiście trzymamy kciuki za wszystkie :*** Będzie dobrze
a oto jajuż co nieco widać ^^
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bee54ff96780.jpg
Anga1989 jak możesz to wpisz mnie na następną wizytę 26.01)
Anga1989, Nicka678, megi78, Marciiik, Leoparde, DTEM, Marzenie27, Solane, Zoja, bulkaasia lubią tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Jaguś_7810 wrote:Witam dziewczyny
które dziś wizytują ?? Oczywiście trzymamy kciuki za wszystkie :*** Będzie dobrze
Juz sie robi
Brzusio ładnyJaguś_7810 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo witam
. Jaguś no juz nie ukryjesz ja zresztą też . Dzisiaj pan ze złamana noga w kolejce na pobranie krwi poprosił mnie żebym ustąpiła mu miejsca poczym zmienił zdanie bo stwierdził że ja też mam prawo do krzesełka hehehe
Jaguś_7810, DTEM lubią tę wiadomość
-
Jaguś_7810 wrote:Witam dziewczyny
fajny już brzuszek. Ja swój posiadam większy nieciażowy od hoho ale już się nie da wciągnąć tak jak kiedyś
Jaguś_7810 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Byłam już dwa razy w toalecie i jak na razie czysto. Na dniach wypadal by mi @, więc może to to. Albo przy pakowaniu się przeforsowalam. Tak sobie tłumaczę. Podróży nie mogę odwołać, muszę wracać niestety
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Bonjour Pięknym Mamusiom!
bulkaasia - mocno trzymam kciuki za podróż bez komplikacji, w razie w namierzaj najbliższy szpital!
ja wstałam, pobrałam ostatni antybiotyk i z mocnym postanowieniem pracy zasiadłam do kompa, na szczęście mogę pracować w domu...muszę zaległości nadrobić, do końca stycznia mi się może uda, a potem rzucę się w wir zakupów internetowych i remoncików;)
dobrego dnia dziewczęta!bulkaasia lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Dziewczyny, pamiętajcie, że łożysko ostatecznie kształtuje się ok. 14-16 tygodnia, ale do 26 często zmienia położenie, więc nie diagnozuje się go jako takiego konkretnego łożyska przodującego. Ja wczoraj na USG się zdziwiłam, że dziecko jest tak wysoko, już na linii, na której leży koniec majtek
Brzuch trochę urósł, ale jeszcze nie bardzo widocznie. Za to kręgosłup daje mi popalić bardzo.